Meerdaagse schoolreizen

Meerdaagse schoolreizen buitenlandOp zoek naar meerdaagse schoolreizen? Bij Veenstra Reizen vindt u een breed aanbod schoolreizen, ook naar bestemmingen in het buitenland! Kies hieronder een van de meerdaagse schoolreizen naar bijvoorbeeld Londen, Parijs, Berlijn en Rome. Deze busreizen zijn voor het voortgezet onderwijs samengesteld, maar u kunt deze uiteraard ook voor het basisonderwijs boeken.

Zoekt u een schoolreis die meer geschikt is voor jongere scholieren? Ga dan naar ons aanbod schoolreizen voor het basisonderwijs.

Uw offerte op maat

We stellen graag een unieke schoolreis voor uw groep samen, uw wensenlijst is het uitgangspunt voor een verblijvende offerte op maat. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. De mogelijke excursies worden uitgebreid beschreven. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo een schoolreis tot een succes te maken. Na afloop van de reis horen wij graag hoe de schoolreis is verlopen. Veenstra Reizen is uw betrouwbare partner voor al uw schoolreizen!

Schoolreis Antwerpen
Schoolreis Wintersport
Schoolreis Strasbourg Frankrijk
Schoolreis Bohemen Tsjechië
Schoolreis Wenen
Schoolreis Dresden Duitsland
Schoolreis Kopenhagen
Schoolreis Bratislava
Schoolreis Florence Italië
Schoolreis Milaan Italië
Schoolreis Brussel België
Schoolreis Rome Italië
Schoolreis Parijs
Schoolreis Londen
Schoolreis Berlijn
Schoolreis Barcelona Spanje
Schoolreis Ardennen België