Persoonlijke aandacht
SGVR zekerheid
De mooiste vakanties

Over Veenstra Reizen

Veenstra Reizen is een touroperator met een eigen reisbureau gespecialiseerd in busreizen binnen Europa. Als touroperator organiseren wij diverse dagtochten, luxe busreizen, schoolreizen, excursie & themareizen, vliegreizen en personeelsreizen. Zowel voor reizigers die individueel op pad willen als voor groepen die een reis op maat wensen. Veenstra Reizen is sinds 1928 touroperator en al bijna een eeuw de partner voor al uw busreizen. Onze touringcars hebben een capaciteit variërend van 19 tot 90 personen met standplaatsen in Buitenpost (hoofdkantoor), Leeuwarden, Groningen, Assen en Steenwijk.

Team Veenstra Reizen

De begeleiding die u kunt verwachten bij het samenstellen van een busreis wordt uitgevoerd door vakkundig personeel. U heeft bij ons direct en persoonlijk contact, het team waar u mee te maken heeft bestaat uit:

Bouwe Veenstra: Busverhuur & planning
Klaas Veenstra: School- & groepsreizen
Kim Kooistra: Busverhuur
Joop Storm: Planning
Bettie Mulder: Reisbureau & marketing
Anna-Wietske Veenstra: Reisbureau & groepsreizen
Iekje Bouma: Reisbureau & groepsreizen
Natascha Buwalda: Financiële administratie

Waarom Veenstra Reizen

Veenstra Reizen
  1. U heeft bij ons direct en persoonlijk contact
  2. Veenstra Reizen is een familiebedrijf en flexibiliteit is onze kracht
  3. Zeer gevarieerd wagenpark en we hebben voor iedere groep een bus op maat
  4. Wij bieden de mooiste en meest complete reizen zonder verrassingen achteraf
  5. Veiligheid staat bij ons voorop
  6. ISO 9001 gecertificeerd en we zijn in het bezit van het Veiligheidsdocument, Veenstra Reizen voldoet daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit en veiligheid
  7. ISO 14001 gecertificeerd, Veenstra Reizen biedt daarmee maximale garanties op duurzaamheid
  8. Onze chauffeurs/reisleiders zijn zeer ervaren
  9. Zonder zorgen op reis, alle reizen die Veenstra Reizen aanbiedt vallen onder SGVR garantiefonds

Maar we bieden meer. We willen graag dat onze reizigers een mooie herinnering overhouden aan hun busreis. Onze reizigers willen steeds vaker een programma op maat en dit vergt een hoge mate van flexibiliteit. Samenwerking en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel, want samen zorgen we ervoor dat uw reis een succes wordt. De begeleiding die u vanuit Veenstra Reizen kunt verwachten, vindt door vakkundig personeel plaats.

Veenstra Reizen diplomabus
Van links naar rechts: Bouwe Veenstra, Bettie Mulder & Klaas Veenstra

ISO 9001 – Veiligheidsdocument

Logo ISO 9001 Veenstra Reizen

Veenstra Reizen is ISO 9001 gecertificeerd en is in het bezit van het Veiligheidsdocument, wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit en veiligheid.

ISO 14001

Logo ISO 14001 Veenstra Reizen

Veenstra Reizen is ISO 14001 gecertificeerd, dit geeft u als klant maximale garanties op het gebied van milieumanagement. De bedrijfsvoering is dan ook gericht op duurzaamheid, zowel op kantoor, in de werkplaats en bij de chauffeurs.

SGVR – belangenbehartiger van de reisbranche voor sociaal – economische belangen

Logo SGVR Veenstra Reizen

Zonder zorgen op reis, alle reizen die Veenstra Reizen aanbiedt vallen onder SGVR garantiefonds. Dit betekent dat wanneer de reisorganisator in een financieel onvermogen komt de reiziger alle vooruit betaalde reisgelden terug krijgt. Of dat er voor een eventuele terugreis word gezorgd. Dat is wel zo’n veilig gevoel als u op één van onze reizen boekt.

KNV (Koninklijk Nederlands Vervoer)

Logo KNV Veenstra Reizen

Wij zijn lid van het KNV, deze organisatie voorziet de branche voor belangrijke informatie omtrent de doorontwikkeling van de touringcarbranche.

Onze chauffeurs zijn het visitekaartje van Veenstra Reizen

De chauffeurs van Veenstra Reizen weten als geen ander dat busvervoer meer is dan een groep van A naar B brengen. Aan onze chauffeurs worden hoge eisen gesteld, de chauffeurs bij Veenstra Reizen zijn gastvrij en vriendelijk. Het belangrijkste is echter de veiligheid, veiligheid staat bij ons altijd voorop. Onze chauffeurs hebben regelmatig bijscholing, hierdoor voldoen ze aan de hoogste opleidingseisen. Bovendien worden de chauffeurs onderworpen aan medische keuringen.

Geschiedenis Veenstra Reizen

Veenstra Reizen komt voort uit een lange familietraditie. Het begon in 1928 met de oprichting van een touringcarbedrijf in Harkema-Opeinde.  In de lange geschiedenis van de familie Veenstra is het aantal touringcars toegenomen. Ook is in de loop der jaren veel veranderd in de vestigingsplaatsen. De vestiging in Harkema-Opeinde is verkocht en de vestiging in Quatrebras heeft een andere bestemming gekregen. Na nog op de drie andere locaties in Buitenpost gehuisvest te zijn geweest, werkt het touringcarbedrijf inmiddels vanuit een bedrijfspand aan de Einsteinstraat te Buitenpost. Daarnaast is in de tussentijd de vierde generatie van de familie ook werkzaam binnen het bedrijf.

Van links naar rechts:
Wieberen Veenstra
Anna-Wietske Veenstra
Bouwe Veenstra
Sije Veenstra
Klaas Veenstra

Van links naar rechts: Klaas Veenstra & Bouwe Veenstra

© Veenstrareizen 2023
Ontwikkeld met Lef