Direct & persoonlijk contact
Duurzaam op reis
Bijna 100 jaar ervaring
Ook voor uw actieve vakanties

Schoolreis Amsterdam, Nederland

Veenstra Reizen met de bus op een schoolreis Amsterdam Busreis tijdens een schoolreis Amsterdam Schoolreis Amsterdam met Veenstra Reizen

Een schoolreis naar onze hoofdstad Amsterdam mag niet ontbreken als schoolreisbestemming. De gemeente Amsterdam is de grootste gemeente van Nederland en betreft een ideale schoolreis om de Nederlandse cultuur onder de aandacht te brengen. We stellen graag een unieke schoolreis voor u samen, u kunt vrijblijvend een offerte schoolreis Amsterdam aanvragen!

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde schoolreis naar Amsterdam

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde schoolreis naar Amsterdam te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze schoolreizen inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw scholieren.

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de schoolreis
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden schoolreizen volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze schoolreizen:

  • Wij bieden tijdens de schoolreis een uniek educatief programma voor uw leerlingen
  • Onze schoolreizen zijn inclusief verschillende avondprogramma’s
Veilig en voordelig een schoolreis Amsterdam inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een schoolreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw schoolreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. Leraren en hun leerlingen zijn altijd verzekerd van een veilige schoolreis naar de plaats(en) van bestemming. Een schoolreis doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een schoolreis Amsterdam regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Bij het samenstellen van een schoolreis naar Amsterdam is het belangrijk om te weten in welke periode u wilt reizen, hoeveel dagen de schoolreis duurt, het programma, de accommodatie en hoeveel deelnemers ermee gaan. Voor een schoolreis naar Amsterdam willen onze specialisten graag met u meedenken om een geweldige schoolreis naar Amsterdam te kunnen samenstellen. Wij sturen voor uw schoolreis naar Amsterdam graag geheel vrijblijvend een voorstel op maat. De vele mogelijkheden die Amsterdam biedt zorgen voor een onvergetelijke schoolreis. 

Volledig verzorgde schoolreis Amsterdam

Een volledige verzorgde schoolreis Amsterdam betreft van vervoer tot en met verblijf inclusief excursieprogramma is bij onze schoolreizen inbegrepen. Wellicht wilt u alleen bepaalde onderdelen bij ons boeken, zoals alleen de busreis of een busreis inclusief accommodatie. Ook dan kunt u bij ons terecht. Een schoolreis naar Amsterdam is zowel geschikt voor kleine of grote groepen. Hoe groter de groep, hoe mooier de uitdaging. Benieuwd naar een voorstel? Onze medewerkers helpen u graag met een schoolreis naar Amsterdam!

Programma van uw schoolreis Amsterdam

3-daagse schoolreis Amsterdam

Hieronder vindt u een voorbeeldprogramma van een meerdaagse schoolreis Amsterdam. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Busreis Amsterdam
Vroeg in de ochtend vertrekken we vanaf uw school naar Amsterdam voor een rondleiding bij de Johan Cruijf Arena. Vervolgens heeft u nog vrije tijd in Amsterdam. Aan het einde van de middag zullen we bij de accommodatie aankomen.

Dag 2 Vrije besteding Amsterdam
We kunnen tijdens de schoolreis diverse leuke excursies voor u verzorgen, zoals bijvoorbeeld een rondleiding bij het Rijksmuseum, een rondvaart door de grachten van Amsterdam of een bezoek aan het Anne Frank huis. Amsterdam biedt vele verrassende mogelijkheden (zie excursiemogelijkheden).

Dag 3 Terugreis Amsterdam
Na het ontbijt is het alweer tijd om afscheid te nemen van de accommodatie en gaan we vervolgens naar Walibi Holland. Aan het einde van de dag vertrekken we retour naar de school en komt er een eind aan uw schoolreis.

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw schoolreis Amsterdam om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw schoolreis Amsterdam.

Foto album

Extra informatie

 Johan Cruijf Arena

Beleef de spanning van de  Johan Cruijff  ArenA tijdens een 75 minuten durende rondleiding.

Prijs op aanvraag

Rondvaart door de grachten

Deze Rondvaart door Amsterdam neemt u vanaf het Centraal Station een uur lang mee door deze waterwegen, langs de prachtige grachtenpanden die langs de kade te vinden zijn en door de niet te missen Prinsengracht, Keizersgracht en Herengracht.

v.a. € 14,- (prijs per leerling

Anne Frank huis

Bezoek de onderduikplaats waar Anne Frank tijdens de 2e wereldoorlog haar dagboek schreef. Na twee jaar renoveren is het Anne Frank Huis volledig vernieuwd en wordt haar verhaal nog beter verteld.

v.a. € 7,- (prijs per leerling)

Walibi Holland

Thrillseekers en daredevils, opgelet! Er is maar één plek waar u terecht kan voor échte spanning en sensatie tijdens uw schoolreis Walibi. Hier vindt u alles in één. De wildste achtbanen, vetste attracties en leukste festivals. Dat is pas een verrassende fun-cocktail vol actie, spektakel en adrenaline. Walibi Holland is echt voor u the place to be!

v.a. € 20,- (prijs per leerling)

U verblijft in een centraal gelegen hostel, op loopopstand van de stad en op meerpersoonskamers met douche en toilet op de kamer of gezamenlijk op de etage.

Het is ook mogelijk een reis- of annuleringsverzekering via ons af te sluiten.

Annuleringsverzekering:
De premie van een annuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de totale reissom +
€ 3,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting (van het totaalbedrag aan premie en
poliskosten).

Reisverzekering:
De premie van een Europeesche reisverzekering is afhankelijk van welke
dekking u wenst af te sluiten. Vanaf € 2,65 per persoon per dag.

Van wens tot schoolreis in 5 stappen. Hoe gaat het boeken van uw schoolreis bij Veenstra Reizen in zijn werk? Er is veel voorbereiding nodig, zodat u tijdens uw schoolreis alleen voor aangename verrassingen komt te staan.

Stap 1 contact: De eerste stap om een schoolreis te boeken is persoonlijk contact met één van onze medewerkers.

Stap 2 ons voorstel: Op basis van uw wensen krijgt u van ons een reisvoorstel. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. Onze lokale kennis maakt het verschil, we komen met grote regelmaat op onze bestemmingen. Bovendien hebben we direct contact met onze lokale partners, zodat we weten wat zich ter plaatse afspeelt. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo een schoolreis tot een succes te maken.

Stap 3 definitieve boeking: Als ons reisvoorstel volledig naar uw wens is, maken we alles definitief. Mocht een bepaald onderdeel niet meer beschikbaar zijn, dan leggen wij u een passend alternatief voor.

Stap 4 definitieve reisschema: Als alles is bevestigd, sturen wij u het definitieve reisschema.

Stap 5 evaluatie: Na afloop van de reis horen wij graag hoe de schoolreis is verlopen.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag meerdaagse schoolreizen
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Dient er rekening gehouden te worden bij de verdeling van de kamers met jongens / meisjes?
Wat voor kamer dient er geregeld te worden voor de begeleiding?
Wat is uw gewenste accommodatie?
Welke mogelijkheden wilt u ter plaatse geregeld hebben? (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2023
Ontwikkeld met Lef