Direct & persoonlijk contact
Duurzaam op reis
Bijna 100 jaar ervaring
Ook voor uw actieve vakanties

Schoolreis Brabant, Nederland

Schoolreis Brabant met Veenstra Reizen Schoolreis Maastricht Schoolreis Maastricht

Een schoolreis naar Brabant is een reis naar de mooiste bezienswaardigheden van Zuid-Nederland en ideaal te combineren met een bezoek aan Maastricht. De provincie Brabant is na de Gelderland de grootste provincie qua oppervlakte in Nederland. We stellen graag een unieke schoolreis voor u samen, u kunt vrijblijvend een offerte schoolreis Brabant aanvragen!

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde schoolreis naar Brabant

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde schoolreis naar Brabant te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze schoolreizen inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw scholieren.

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de schoolreis Brabant
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden schoolreizen volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze schoolreizen:

  • Wij bieden tijdens de schoolreis Brabant een uniek educatief programma voor uw leerlingen
  • Onze schoolreizen zijn inclusief verschillende avondprogramma’s
Veilig en voordelig een schoolreis naar Brabant inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een schoolreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw schoolreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. Leraren en hun leerlingen zijn altijd verzekerd van een veilige schoolreis naar de plaats(en) van bestemming. Een bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een schoolreis Brabant regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Programma van uw schoolreis Brabant

3-daagse schoolreis Brabant

Hieronder vindt u een voorbeeldprogramma van een meerdaagse schoolreis Brabant. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Busreis Eindhoven
Vroeg in de ochtend vertrekken we vanaf uw school naar Eindhoven voor een rondleiding bij het PSV stadion. Vervolgens heeft u nog vrije tijd in Eindhoven. Aan het einde van de middag zullen we bij de accommodatie aankomen.

Dag 2 Vrije besteding Maastricht
We kunnen tijdens de schoolreis diverse leuke excursies voor u verzorgen, zoals bijvoorbeeld een dag naar Maastricht waar u een stadswandeling, te grotbiken of een rondvaart over de Maas kunt doen. Maastricht biedt vele verrassende mogelijkheden (zie excursiemogelijkheden).

Dag 3 Terugreis Brabant
Na het ontbijt is het alweer tijd om afscheid te nemen van de accommodatie en gaan we vervolgens naar de Efteling. Aan het einde van de dag vertrekken we retour naar de school en komt er een eind aan uw schoolreis.

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw schoolreis Brabant om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw schoolreis.

Foto album

Extra informatie

Stadswandeling Maastricht

Ontdek het oude centrum van Maastricht met een wandeling door de stad.

Gratis excursie

Mergelgrotten van de Sint Pietersberg

Een bezoekje aan de beroemde mergelgrotten van de Sint Pietersberg mag natuurlijk niet ontbreken aan deze reis. Een rondleiding met een gids is echt de moeite waard!

v.a. € 7,- (prijs per leerling) 

Rodelen

Ook gaan we te rodelen, de snelheid bepaalt uzelf! Wie suist het snelst van de rodelbaan af?

v.a. € 4,50 (prijs per leerling) 

Rondvaart over de Maas

Ontdek Maastricht op een totaal andere manier, vanaf de Maas! Huur een boot en maak een prachtige rondvaart door de stad.

v.a. € 10,- (prijs per leerling) 

Kabelbaan

Met de kabelbaan naar de 68 meter hoger gelegen Wilhelminatoren. Vanaf de kabelbaan heeft u een mooi uitzicht over Valkenburg.

v.a. € 5,50 (prijs per leerling) 

De Efteling

De Efteling is één groot feest en ideaal voor een schoolreis! Een wereld vol avontuur, spanning en sprookjes natuurlijk en dat allemaal met een schoolreis!

v.a. € 21,- (prijs per leerling) 

Grotbiken

Op een mountainbike wordt een parcours van 8 tot 10 km afgelegd door het immense gangenstelsel van ca. 70 km. Onder leiding van een ervaren gids gaat u op zoek naar de mooiste plekjes van de grot.

Prijs op aanvraag

U verblijft in een groepsaccommodatie gevestigd in Hoogeloon en ligt in het mooiste stukje Nederland, namelijk de Brabantse Kempen; lekker dicht bij aantrekkelijke steden als Tilburg, Eindhoven en Den Bosch en op steenworp afstand van prachtige natuurgebieden als De Pals, de Cartierheide en de Vessemse Meren. De verschillende groepsaccommodaties hebben een landelijke en bourgondische sfeer en bieden alle faciliteiten die
benodigd zijn.

Het is ook mogelijk een reis- of annuleringsverzekering via ons af te sluiten.

Annuleringsverzekering:
De premie van een annuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de totale reissom +
€ 3,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting (van het totaalbedrag aan premie en
poliskosten).

Reisverzekering:
De premie van een Europeesche reisverzekering is afhankelijk van welke
dekking u wenst af te sluiten. Vanaf € 2,65 per persoon per dag.

Van wens tot schoolreis in 5 stappen. Hoe gaat het boeken van uw schoolreis bij Veenstra Reizen in zijn werk? Er is veel voorbereiding nodig, zodat u tijdens uw schoolreis alleen voor aangename verrassingen komt te staan.

Stap 1 contact: De eerste stap om een schoolreis te boeken is persoonlijk contact met één van onze medewerkers.

Stap 2 ons voorstel: Op basis van uw wensen krijgt u van ons een reisvoorstel. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. Onze lokale kennis maakt het verschil, we komen met grote regelmaat op onze bestemmingen. Bovendien hebben we direct contact met onze lokale partners, zodat we weten wat zich ter plaatse afspeelt. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo een schoolreis tot een succes te maken.

Stap 3 definitieve boeking: Als ons reisvoorstel volledig naar uw wens is, maken we alles definitief. Mocht een bepaald onderdeel niet meer beschikbaar zijn, dan leggen wij u een passend alternatief voor.

Stap 4 definitieve reisschema: Als alles is bevestigd, sturen wij u het definitieve reisschema.

Stap 5 evaluatie: Na afloop van de reis horen wij graag hoe de schoolreis is verlopen.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag meerdaagse schoolreizen
Persoonsgegevens
Aanhef
Reisgegevens
Aantal reizigers
Dient er rekening gehouden te worden bij de verdeling van de kamers met jongens / meisjes?
Wat voor kamer dient er geregeld te worden voor de begeleiding?
Wat is uw gewenste accommodatie?
Welke mogelijkheden wilt u ter plaatse geregeld hebben? (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2022
Ontwikkeld met Lef