Schoolreis Rotterdam, Nederland

Veenstra Reizen met de bus op een schoolreis Rotterdam Busreis tijdens een schoolreis Rotterdam Schoolreis Rotterdam met Veenstra Reizen

Rotterdam is een havenstad in het westen van Nederland en daarmee ideaal voor een schoolreis met talloze excursiemogelijkheden. De haven van Rotterdam was een lange tijd de grootste haven van de wereld, echter is het wel de belangrijkste haven van Europa. We stellen graag een unieke schoolreis voor u samen, u kunt vrijblijvend een offerte schoolreis Rotterdam aanvragen!

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde schoolreis naar Rotterdam

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde schoolreis naar Rotterdam te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze schoolreizen inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw scholieren.

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de schoolreis Rotterdam
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden schoolreizen volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze schoolreizen:

  • Wij bieden tijdens de schoolreis Rotterdam een uniek educatief programma voor uw leerlingen
  • Onze schoolreizen zijn inclusief verschillende avondprogramma’s
Veilig en voordelig een schoolreis naar Rotterdam inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een schoolreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw schoolreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. Leraren en hun leerlingen zijn altijd verzekerd van een veilige schoolreis naar de plaats(en) van bestemming. Een schoolreis doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een schoolreis Rotterdam regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Bij het samenstellen van een schoolreis naar Rotterdam is het belangrijk om te weten in welke periode u wilt reizen, hoeveel dagen de schoolreis duurt, het programma, de accommodatie en hoeveel deelnemers ermee gaan. Voor een schoolreis naar Rotterdam willen onze specialisten graag met u meedenken om een geweldige schoolreis naar Rotterdam te kunnen samenstellen. Wij sturen voor uw schoolreis naar Rotterdam graag geheel vrijblijvend een voorstel op maat. De vele mogelijkheden die Rotterdam biedt zorgen voor een onvergetelijke schoolreis. 

Volledig verzorgde schoolreis Rotterdam

Een volledige verzorgde schoolreis Rotterdam betreft van vervoer tot en met verblijf inclusief excursieprogramma is bij onze schoolreizen inbegrepen. Wellicht wilt u alleen bepaalde onderdelen bij ons boeken, zoals alleen de busreis of een busreis inclusief accommodatie. Ook dan kunt u bij ons terecht. Een schoolreis naar Rotterdam is zowel geschikt voor kleine of grote groepen. Hoe groter de groep, hoe mooier de uitdaging. Benieuwd naar een voorstel? Onze medewerkers helpen u graag met een schoolreis naar Rotterdam!

Programma van uw schoolreis Rotterdam

3-daagse schoolreis Rotterdam

Hieronder vindt u een voorbeeldprogramma van een meerdaagse schoolreis Rotterdam. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Busreis Rotterdam
Vroeg in de ochtend vertrekken we vanaf uw school naar Rotterdam voor een complete haven tour door de Rotterdamse haven. Vervolgens heeft u nog vrije tijd in Rotterdam. Aan het einde van de middag zullen we bij de accommodatie aankomen.

Dag 2 Vrije besteding Rotterdam
We kunnen tijdens de schoolreis diverse leuke excursies voor u verzorgen, zoals bijvoorbeeld een stadiontour in De Kuip, een bezoek aan de Markthal of een city challenge door de stad. De schoolreis biedt vele verrassende mogelijkheden (zie excursiemogelijkheden).

Dag 3 Terugreis Rotterdam
Na het ontbijt is het alweer tijd om afscheid te nemen van de accommodatie en gaan we vervolgens naar Madurodam. Aan het einde van de dag vertrekken we retour naar de school en komt er een eind aan uw schoolreis.

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw schoolreis Rotterdam om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw schoolreis Rotterdam.

Foto album

Extra informatie

Rotterdamse haven

Bij een bezoek aan FutureLand beleeft u hoe Maasvlakte 2 is bedacht en aangelegd en stapt u in de toekomst door met een VR-bril over de haven van 2066 te vliegen. Spelenderwijs gevoel krijgen bij de haven kan natuurlijk ook. Wilt u een groot baggerschip besturen en er zand mee verplaatsen, geen probleem. Zelf containers op een schip laden, terwijl u hoog en droog in de kraan zit? Dat kan ook in FutureLand.

Prijs op aanvraag

Stadiontour in De Kuip

Heeft u altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen bij Feyenoord en De Kuip? Tijdens een rondleiding gaan speciaal voor u deuren open die normaal gesloten blijven.

v.a. € 12,50 (prijs per leerling)

De Markthal

De Markthal te Rotterdam is een woon- en winkelgebouw met inpandige markthal. In de hal bevindt zich de markt met zo’n 100 vers units, circa 15 food shops en diverse restaurants. Wie tussen de marktkramen door loopt en omhoog kijkt, ziet het kunstwerk ‘Horn of plenty’ (Hoorn des overvloeds) van Arno Coenen en Iris Roskam. Door dit grootste kunstwerk van Nederland wordt de Markthal ook wel de Nederlandse versie van de Sixtijnse Kapel genoemd.

Gratis entree

City challenge

Tijdens de Escape Tour Rotterdam gaat u samen met Gerrit op zoek naar de geheime uitgang van de stad. In de onderwereld was de geheime uitgang het gesprek van de dag, maar de exacte locatie was voor Gerrit een mysterie. Lukt het u om binnen twee uur uit de stad te ontsnappen? De citygame begint op het Willemsplein bij de Erasmusbrug, succes!

Prijs op aanvraag

Madurodam

Waar is het kleine Nederland groot in? Dát ontdek u in Madurodam, een stad vol miniaturen, doe-dingen en attracties.

Prijs op aanvraag

U verblijft in een centraal gelegen hostel, op loopopstand van de stad en op meerpersoonskamers met douche en toilet op de kamer of gezamenlijk op de etage.

Het is ook mogelijk een reis- of annuleringsverzekering via ons af te sluiten.

Annuleringsverzekering:
De premie van een annuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de totale reissom +
€ 3,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting (van het totaalbedrag aan premie en
poliskosten).

Reisverzekering:
De premie van een Europeesche reisverzekering is afhankelijk van welke
dekking u wenst af te sluiten. Vanaf € 2,65 per persoon per dag.

Van wens tot schoolreis in 5 stappen. Hoe gaat het boeken van uw schoolreis bij Veenstra Reizen in zijn werk? Er is veel voorbereiding nodig, zodat u tijdens uw schoolreis alleen voor aangename verrassingen komt te staan.

Stap 1 contact: De eerste stap om een schoolreis te boeken is persoonlijk contact met één van onze medewerkers.

Stap 2 ons voorstel: Op basis van uw wensen krijgt u van ons een reisvoorstel. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. Onze lokale kennis maakt het verschil, we komen met grote regelmaat op onze bestemmingen. Bovendien hebben we direct contact met onze lokale partners, zodat we weten wat zich ter plaatse afspeelt. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo een schoolreis tot een succes te maken.

Stap 3 definitieve boeking: Als ons reisvoorstel volledig naar uw wens is, maken we alles definitief. Mocht een bepaald onderdeel niet meer beschikbaar zijn, dan leggen wij u een passend alternatief voor.

Stap 4 definitieve reisschema: Als alles is bevestigd, sturen wij u het definitieve reisschema.

Stap 5 evaluatie: Na afloop van de reis horen wij graag hoe de schoolreis is verlopen.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag meerdaagse schoolreizen

Persoonsgegevens

Aanhef *

Reisgegevens

Aantal reizigers

Dient er rekening gehouden te worden bij de verdeling van de kamers met jongens / meisjes?
Wat voor kamer dient er geregeld te worden voor de begeleiding?
Wat is uw gewenste accommodatie?
Welke mogelijkheden wilt u ter plaatse geregeld hebben? (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2023
Ontwikkeld met Lef