Direct & persoonlijk contact
Duurzaam op reis
Bijna 100 jaar ervaring
Ook voor uw actieve vakanties

Schoolreis Den Haag, Nederland

City challenge tijdens de schoolreis Den Haag Expeditie Robinson in Scheveningen Madurodam tijdens schoolreis Den Haag

De bestemming Den Haag is een schoolreis naar de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland en is de twee na grootste gemeente van Nederland. Den Haag is niet de hoofdstad van Nederland, het parlement is wel hier gevestigd en fungeert in veel opzichten dan als hoofdstad. We stellen graag een unieke schoolreis voor u samen, u kunt vrijblijvend een offerte schoolreis Den Haag aanvragen!

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde schoolreis naar Den Haag

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde schoolreis naar Den Haag te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze schoolreizen inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw scholieren.

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de schoolreis Den Haag
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden schoolreizen volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze schoolreizen:

  • Wij bieden tijdens de schoolreis Den Haag een uniek educatief programma voor uw leerlingen
  • Onze schoolreizen zijn inclusief verschillende avondprogramma’s
Veilig en voordelig een schoolreis Den Haag inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een schoolreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw schoolreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. Leraren en hun leerlingen zijn altijd verzekerd van een veilige schoolreis naar de plaats(en) van bestemming. Een schoolreis doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een schoolreis Den Haag regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Bij het samenstellen van een schoolreis naar Den Haag is het belangrijk om te weten in welke periode u wilt reizen, hoeveel dagen de schoolreis duurt, het programma, de accommodatie en hoeveel deelnemers ermee gaan. Voor een schoolreis naar Den Haag willen onze specialisten graag met u meedenken om een geweldige schoolreis naar Den Haag te kunnen samenstellen. Wij sturen voor uw schoolreis naar Den Haag graag geheel vrijblijvend een voorstel op maat. De vele mogelijkheden die Den Haag biedt zorgen voor een onvergetelijke schoolreis. 

Volledig verzorgde schoolreis Den Haag

Een volledige verzorgde schoolreis Den Haag betreft van vervoer tot en met verblijf inclusief excursieprogramma is bij onze schoolreizen inbegrepen. Wellicht wilt u alleen bepaalde onderdelen bij ons boeken, zoals alleen de busreis of een busreis inclusief accommodatie. Ook dan kunt u bij ons terecht. Een schoolreis naar Den Haag is zowel geschikt voor kleine of grote groepen. Hoe groter de groep, hoe mooier de uitdaging. Benieuwd naar een voorstel? Onze medewerkers helpen u graag met een schoolreis naar Den Haag!

Programma van uw schoolreis Den Haag

3-daagse schoolreis Den Haag

Hieronder vindt u een voorbeeldprogramma van een meerdaagse schoolreis Den Haag. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Busreis Den Haag
Vroeg in de ochtend vertrekken we vanaf uw school naar Den Haag voor een rondleiding bij het Nationaal Monument Oranjehotel. Vervolgens heeft u nog vrije tijd in Den Haag. Aan het einde van de middag zullen we bij de accommodatie aankomen.

Dag 2 Vrije besteding Den Haag
We kunnen tijdens de schoolreis diverse leuke excursies voor u verzorgen, zoals bijvoorbeeld een dag naar Zeeland waar u een rondleiding bij het Delta Park kunt doen of een bezoek aan TU Delft. Voor iedereen die wel eens achter de schermen wil kijken van de TU Delft is er nu de backstage tour, hierin bezoekt u als groep onder leiding van een student, allerlei spectaculaire labs en onderzoeksfaciliteiten op de campus. Van enorme waterbakken en geluidsabsorberende ruimtes tot grote drukke werkplaatsen waar voertuigen worden ontwikkeld voor o.a. het Nuon Solar Team (NUNA) en het HPT (Human Power Team), de snelste fiets ter wereld. Tijdens de tour zullen 5 à 6 bijzondere locaties worden bezocht, afhankelijk van beschikbaarheid en interesse van de groep. De schoolreis biedt vele verrassende mogelijkheden (zie excursiemogelijkheden).

Dag 3 Terugreis Den Haag
Na het ontbijt is het alweer tijd om afscheid te nemen van de accommodatie en gaan we vervolgens naar pretpark Duinrell. Aan het einde van de dag vertrekken we retour naar de school en komt er een eind aan uw schoolreis.

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw schoolreis Den Haag om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw schoolreis Den Haag.

Foto album

Extra informatie

Nationaal Monument Oranjehotel

Het Oranjehotel was de bijnaam voor de Scheveningse gevangenis tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ruim 25.000 mensen zaten hier tussen 1940 en 1945 opgesloten voor verhoor en berechting.

v.a. € 4,- (prijs per leerling) 

Delta Park

Kom dan naar Deltapark Neeltje Jans, een hele dag genieten van zeedieren, spetterende attracties en alles leren over de Deltawerken en de watersnoodramp van 1953! Deltapark Neeltje Jans is gelegen op dè toplocatie van Zeeland namelijk midden in de zee, omgeven door de prachtige Zeeuwse natuur.

v.a. € 12,50 (prijs per leerling) 

TU Delft

Tijdens de tour zullen 5 à 6 bijzondere locaties worden bezocht, afhankelijk van beschikbaarheid en interesse van de groep. Tijdens de schoolreis krijgt u in zo’n 1,5 à 2 uur een unieke blik achter de schermen in de wereld van techniek en wetenschap.

Prijs op aanvraag

 Duinrell

Een schoolreis Duinrell zorgt voor een spetterende afdaling in de Splash of zwier door de lucht in de Aqua Swing. Ook de Kikkerachtbaan en de Aqua Shute zijn attracties waar de leerlingen geen genoeg van krijgen!

Prijs op aanvraag

 

U verblijft in een centraal gelegen hostel, op loopopstand van de stad en op meerpersoonskamers met douche en toilet op de kamer of gezamenlijk op de etage.

Het is ook mogelijk een reis- of annuleringsverzekering via ons af te sluiten.

Annuleringsverzekering:
De premie van een annuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de totale reissom +
€ 3,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting (van het totaalbedrag aan premie en
poliskosten).

Reisverzekering:
De premie van een Europeesche reisverzekering is afhankelijk van welke
dekking u wenst af te sluiten. Vanaf € 2,65 per persoon per dag.

Van wens tot schoolreis in 5 stappen. Hoe gaat het boeken van uw schoolreis bij Veenstra Reizen in zijn werk? Er is veel voorbereiding nodig, zodat u tijdens uw schoolreis alleen voor aangename verrassingen komt te staan.

Stap 1 contact: De eerste stap om een schoolreis te boeken is persoonlijk contact met één van onze medewerkers.

Stap 2 ons voorstel: Op basis van uw wensen krijgt u van ons een reisvoorstel. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. Onze lokale kennis maakt het verschil, we komen met grote regelmaat op onze bestemmingen. Bovendien hebben we direct contact met onze lokale partners, zodat we weten wat zich ter plaatse afspeelt. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo een schoolreis tot een succes te maken.

Stap 3 definitieve boeking: Als ons reisvoorstel volledig naar uw wens is, maken we alles definitief. Mocht een bepaald onderdeel niet meer beschikbaar zijn, dan leggen wij u een passend alternatief voor.

Stap 4 definitieve reisschema: Als alles is bevestigd, sturen wij u het definitieve reisschema.

Stap 5 evaluatie: Na afloop van de reis horen wij graag hoe de schoolreis is verlopen.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag meerdaagse schoolreizen
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Dient er rekening gehouden te worden bij de verdeling van de kamers met jongens / meisjes?
Wat voor kamer dient er geregeld te worden voor de begeleiding?
Wat is uw gewenste accommodatie?
Welke mogelijkheden wilt u ter plaatse geregeld hebben? (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2023
Ontwikkeld met Lef