Kerstmarkt Aken en Valkenburg

Kerstmarkt met Veenstra Reizen Kerstmarkten en Veenstra Reizen in de bus In de bus naar de kerstmarkt met Veenstra Reizen

Lijkt het u ook gezellig om een 2-daagse reis naar de kerstmarkt van Aken en Valkenburg te organiseren? Wij hebben voor u een mooie 2-daagse reis naar de kerstmarkt van Aken en Valkenburg samengesteld. Via uw opstapplaats rijden we richting het zuiden. Onderweg maken we een stop voor een kopje koffie/thee met iets lekkers.

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde reis naar de kerstmarkt in Aken en Valkenburg

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde personeelsreis naar de kerstmarkt in Aken en Valkenburg te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze groepsreizen inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw medereizigers.

Onze sterke punten:

 • Persoonlijk contact voor en tijdens de kerstmarkt in Aken en Valkenburg
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden een kerstmarkt in Aken en Valkenburg volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze kerstmarkten:

 • Wij bieden een uniek programma
 • Een kerstmarkt in Aken en Valkenburg is inclusief verschillende avondprogramma’s
Veilig en voordelig naar de kerstmarkt in Aken en Valkenburg inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een groepsreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw personeelsreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige personeelsreis naar de plaats(en) van bestemming. Een personeelsreis doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een kerstmarkt in Aken en Valkenburg regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Programma van uw kerstmarkt in Aken en Valkenburg

2-daagse kerstmarkt in Aken en Valkenburg

Hieronder vindt u een voorbeeld programma van een meerdaagse reis naar de kerstmarkt in Aken en Valkenburg. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Heenreis
Eenmaal in het gezellige Aken aangekomen wordt u afgezet in het centrum. Hier kunt u de eerste indrukken van deze geweldige stad ervaren. Later op de middag brengen we u naar uw hotel in Aken. Vervolgens bent u vrij om te genieten van de prachtig verlichte stad en kunt u over de gezellige Akense Kerstmarkt lopen. De kerstmarkt in Aken is dagelijks geopend van 11.00 tot 21.00 uur. Op de kerstmarkt vindt u een uitgebreid aanbod aan mooie en originele voorwerpen, maar u kunt ook genieten van een hapje en een drankje in één van de vele restaurantjes en barretjes.

Dag 2 Valkenburg
’s Morgens, na het ontbijt, rijden we naar Valkenburg. Hier heeft u vrije tijd om de vele kerstmarkten die Valkenburg rijk is te bezoeken. Naast de alom bekende kerstmarkten in de Gemeentegrot en in de Fluweelengrot kunt u genieten van de grootste kerststal van Europa bij Magisch Zand en van een unieke verzameling van alles over mergel en grotten bij Kerst in MergelRijk. Niet alleen in de grotten is het kerst in Valkenburg, buiten is er Santa’s Village en een schitterende Christmas Parade. En wat dacht u van de Route d’Amuse? Aan het einde van de middag beginnen we aan onze terugreis. Uiteraard plannen we een stop op de terugreis waar u de gelegenheid wordt gegeven om iets te eten. Aan het einde van de avond komt u weer aan bij uw opstapplaats.

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw kerstmarkt in Aken en Valkenburg om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw personeelsreis.

Foto album

Extra informatie

 • Kerstmarkt Aken
 • Kerstmark Valkenburg

Leonardo Hotel Aken

Kamers beschikken over:

 • Badkamer met douche en toilet
 • Modern meubilair
 • TV
 • Telefoon

Het is ook mogelijk een reis- of annuleringsverzekering via ons af te sluiten.

Annuleringsverzekering:
De premie van een annuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de totale reissom +
€ 3,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting (van het totaalbedrag aan premie en
poliskosten).

Reisverzekering:
De premie van een Europeesche reisverzekering is afhankelijk van welke
dekking u wenst af te sluiten. Vanaf € 2,65 per persoon per dag.

Van wens tot kerstmarkt in 5 stappen. Hoe gaat het boeken van uw kerstmarkt bij Veenstra Reizen in zijn werk? Er is veel voorbereiding nodig, zodat u tijdens uw reis naar de kerstmarkt alleen voor aangename verrassingen komt te staan.

Stap 1 contact: De eerste stap om een groepsreis te boeken is persoonlijk contact met één van onze medewerkers.

Stap 2 ons voorstel: Op basis van uw wensen krijgt u van ons een reisvoorstel. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. Onze lokale kennis maakt het verschil, we komen met grote regelmaat op onze bestemmingen. Bovendien hebben we direct contact met onze lokale partners, zodat we weten wat zich ter plaatse afspeelt. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo een groepsreis tot een succes te maken.

Stap 3 definitieve boeking: Als ons reisvoorstel volledig naar uw wens is, maken we alles definitief. Mocht een bepaald onderdeel niet meer beschikbaar zijn, dan leggen wij u een passend alternatief voor.

Stap 4 definitieve reisschema: Als alles is bevestigd, sturen wij u het definitieve reisschema.

Stap 5 evaluatie: Na afloop van de reis horen wij graag hoe de reis naar de kerstmarkt is verlopen.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsreizen
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Welke mogelijkheden wilt u ter plaatse geregeld hebben? (door middel van aanvinken) *
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef