Kerstmarkt busreizen DuitslandKerstmarkt busreizen en kerst dagtochten vanaf €20,-

Kerstmarkt busreizen en kerst dagtochten boekt u voordelig bij Veenstra Reizen. Kies uit een breed aanbod kerstmarkten busreizen in Duitsland, België en Nederland! Voor een gezellige kerst dagtocht in de maand december bent u hier aan het juiste adres, want wij organiseren kerstmarkt busreizen en dagtochten in zowel binnen- als buitenland. Al vanaf €20,- boekt u uw kerstuitje met de bus bij Veenstra Reizen!

Boek hieronder een voordelige kerstmarkt busreis naar de bestemming van uw voorkeur. U vindt hier onder andere dagjes uit naar verscheidene markten in steden als OldenburgBremen, Deventer en Amsterdam.

Boek uw kerstmarkt busreis zelfstandig of voor een groep!

Een busreis naar een leuke kerstmarkt is de beste manier om in de kerststemming te komen! In de bus verzorgen we u met koffie, thee en gebak: een goed begin om in die kerstsfeer te komen. Bovendien is het zowel voor groepen als individuen mogelijk om een kerstmarkt busreis te boeken. Wilt u een groepsreis boeken naar een van de vele markten die rond Kerstmis te bezoeken zijn? Dan kunt u ons ook bellen of e-mailen voor een persoonlijke offerte. Individuen kunnen de beschikbare kerstmarkt busreizen hieronder vinden en direct online boeken. Opstappen kan in verscheidene plaatsen in Noord-Nederland!

Boek uw busreis naar de kerstmarkt online of bel 0511-541809 voor meer informatie.