Wandelreis Ardennen, België

Ardennen Wandelreis Ardennen wandelreis met Veenstra Reizen Wandelreis met een groep en Veenstra Reizen

La Roche en Ardenne is de toeristische hoofdplaats van de eigenlijke Belgische Ardennen. Zomers wordt dit stadje veelal bezocht door wandelaars, fietsers, kajakers. Dit dankt La Roche aan zijn schitterende ligging in de diepe dicht beboste vallei van de Ourthe. De naam Ourthe vind zijn oorsprong in het Keltische woord ‘urd’ wat ‘stenige rivier’of ‘snelle stroom’ betekent. Het dal is nog nauwelijks ontsloten en grote delen zijn alleen te voet of per kajak bereikbaar. Toch wordt het Ourthe gebied niet alleen gekenmerkt door machtige rotsen en woeste beken, ook lieflijke bos- en weidelandschappen bepalen het aanzien van het gebied. We stellen graag een unieke wandelreis voor u samen, u kunt vrijblijvend een offerte wandelreis Ardennen aanvragen!

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde wandelreis naar de Ardennen

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde wandelreis naar de Ardennen te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze wandelreizen inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw medereizigers.

Onze sterke punten:

 • Persoonlijk contact voor en tijdens de wandelreis Ardennen
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden een wandelreis Ardennen volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze wandelreizen:

 • Wij bieden een uniek programma
 • Een wandelreis Ardennen is inclusief verschillende avondprogramma’s
Veilig en voordelig een wandelreis naar de Ardennen inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een groepsreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw wandelreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige groepsreis naar de plaats(en) van bestemming. Een wandelreis doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een wandelreis Ardennen regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Programma van uw wandelreis Ardennen

4-daagse wandelreis Ardennen

Hieronder vindt u een voorbeeld programma van een meerdaagse wandelreis Ardennen. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Heenreis
Vanaf uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar de Belgische Ardennen. Halverwege de middag zullen we aankomen bij ons hotel in La Roche en Ardenne. Voordat we aanschuiven voor diner kunt u eerst nog even kennis maken met de omgeving of een bezoek brengen aan het middeleeuws Kasteel in La Roche.

Dag 2 La Roche en Ardenne
De eerste wandeldag begint in La Roche. Vanuit het centrum van deze stad kunt een keuze maken uit 12 verschillende bewegwijzerde wandelroutes in verschillende moeilijkheidsgraden.

Dag 3 Nadrin
Na het ontbijt rijden we via een toeristische route naar Nadrin. Vanuit Nadrin kunt u wederom een keuze maken uit 12 verschillende bewegwijzerde wandelroutes. De wandelroutes sluiten op elkaar aan, dus u kunt ook uw eigen route samen stellen aan de hand van de routekaart. Aan het einde van de dag wordt u weer teruggebracht naar ons hotel in La Roche.

Dag 4 Grotten van Han / terugreis
Vandaag is het alweer de dag om de Belgische Ardennen te verlaten. Voordat we naar Nederland rijden brengen we eerst een bezoek aan de grotten van Han. U kunt hier de prachtige druipstenen formaties in de grotten aanschouwen. Na dit bezoek rijden we door naar Nederland en zullen we deze actieve reis afsluiten met een afscheidsdiner.

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw wandelreis Ardennen om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw wandelreis.

Foto album

Extra informatie

 • Verschillende wandeltochten
 • Bezoek aan de grotten van Han

Hotel Heil

Algemeen:
Het sfeervolle Hotel Heil is rustig gelegen in de schilderachtige wijnbergen van de Mittelmosel in Lösnich. Het hotel heeft mooie kamers met vele voorzieningen, een prima keuken en een groot terras met een prachtig uitzicht over de Moezel. Lösnich is centraal gelegen en geschikt voor het maken van leuke uitstapjes.

Faciliteiten:

 • Receptie
 • Lift
 • Terras
 • Tuin
 • Restaurant met uitzicht over de rivier
 • Bar
 • Voorziening voor gehandicapten

Kamerfaciliteiten:

 • Douche/bad
 • Toilet
 • Radio
 • Tv

Het is ook mogelijk een reis- of annuleringsverzekering via ons af te sluiten.

Annuleringsverzekering:
De premie van een annuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de totale reissom +
€ 3,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting (van het totaalbedrag aan premie en
poliskosten).

Reisverzekering:
De premie van een Europeesche reisverzekering is afhankelijk van welke
dekking u wenst af te sluiten. Vanaf € 2,65 per persoon per dag.

Van wens tot wandelreis in 5 stappen. Hoe gaat het boeken van uw wandelreis bij Veenstra Reizen in zijn werk? Er is veel voorbereiding nodig, zodat u tijdens uw wandelreis alleen voor aangename verrassingen komt te staan.

Stap 1 contact: De eerste stap om een groepsreis te boeken is persoonlijk contact met één van onze medewerkers.

Stap 2 ons voorstel: Op basis van uw wensen krijgt u van ons een reisvoorstel. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. Onze lokale kennis maakt het verschil, we komen met grote regelmaat op onze bestemmingen. Bovendien hebben we direct contact met onze lokale partners, zodat we weten wat zich ter plaatse afspeelt. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo een wandelreis tot een succes te maken.

Stap 3 definitieve boeking: Als ons reisvoorstel volledig naar uw wens is, maken we alles definitief. Mocht een bepaald onderdeel niet meer beschikbaar zijn, dan leggen wij u een passend alternatief voor.

Stap 4 definitieve reisschema: Als alles is bevestigd, sturen wij u het definitieve reisschema.

Stap 5 evaluatie: Na afloop van de reis horen wij graag hoe de wandelreis is verlopen.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsreizen
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Welke mogelijkheden wilt u ter plaatse geregeld hebben? (door middel van aanvinken) *
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef