Seniorenreis Zwarte Woud, Duitsland

Zwarte Woud seniorenreis groepsreis Zwarte woud seniorenreis Zwarte Woud

De seniorenreis naar het Zwarte Woud betreft een reis die is aangepast aan personen die niet een intensief programma willen volgen. Op deze reis gaat een reisbegeleider mee en is de touringcar voorzien van een lift. Het programma en hotel zijn rollatorvriendelijk. Het reisprogramma is speciaal afgestemd op senioren, waarbij er veel aandacht is voor uw persoonlijke wensen en geen lange stukken hoeft te lopen. Het Zwarte Woud is een gebied waar eldorado, groene heuvels, kronkelende riviertjes, veel bos, vakwerkstadjes en prachtige uitzichten. Veel mensen vinden het de mooiste vakantieplaats van Duitsland.

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde seniorenreis naar het Zwarte Woud

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde seniorenreis naar het Zwarte Woud te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze seniorenreizen inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw medereizigers.

Onze sterke punten:

 • Persoonlijk contact voor en tijdens de seniorenreis Zwarte Woud
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden een seniorenreis Zwarte Woud volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze seniorenreizen:

 • Wij bieden een uniek programma
 • Een seniorenreis Zware Woud is inclusief verschillende avondprogramma’s
Veilig en voordelig een seniorenreis naar het Zwarte Woud inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een groepsreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw seniorenreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige groepsreis naar de plaats(en) van bestemming. Een seniorenreis doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een seniorenreis Zwarte Woud regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Programma van uw seniorenreis Zwarte Woud

5-daagse seniorenreis Zwarte Woud

Hieronder vindt u een voorbeeld programma van een meerdaagse seniorenreis naar het Zwarte Woud.

Dag 1 Heenreis
Na de ophaalroute rijden we via ons koffieadres en nog een aantal stops naar het Zwarte Woud. Aan het einde van de middag / begin van de avond zullen we aankomen bij ons hotel. Hier zullen de kamer sleutels worden verdeeld en mag u vervolgens aanschuiven voor het diner.

Dag 2 Schwarzwald Hochstrasse & Mummelsee
Vandaag maken we een tour over de prachtige Schwarzwald hochstrasse, deze 65 km lange panoramische weg gaat van Baden door het noordelijke Zwarte Woud naar Freudenstadt. Deze weg is de oudste en misschien wel de mooiste route door het Zwarte Woud. De weg slingert van 600 tot wel 1000 meter hoogte naar de top van de Bühlerhöhe. Tijdens deze tocht zullen we halverwege een stop maken bij Mummelsee. Hier kunt u een mooie wandeling maken of genieten van het prachtige uitzicht.

Dag 3 Techniekmuseum in Sinsheim
Na het ontbijt gaan we naar het techniekmuseum in Sinsheim. In dit indrukwekkende auto– en techniekmuseum vindt u o.a. oldtimers, mechanische muziekinstrumenten, motoren, American dreamcars, vliegtuigen, locomotieven, tractoren, krijgsgeschiedenis en nog veel meer moois.

Dag 4 Gengenbach
‘s Morgens kunt u rustig aan doen en genieten van de omgeving rond het hotel. Na de lunch gaan we naar Gengenbach, hier krijgt u de tijd om gezellig te slenteren door dit sfeervolle dorp met gezellige winkeltjes. Na het bezoek aan Gengenbach rijden we via een mooie route weer terug naar ons hotel voor het diner.

Dag 5 Freiburg, Titisee & de watervallen van Triberg
Vandaag gaan we eerst naar Freiburg, hier krijgt u vrije tijd om deze prachtige stad te verkennen. Hierna rijden we via een mooie route naar Titisee, hier vindt u een mooi meer en gezellige terrasjes. Op de terugreis brengen we nog een bezoek aan de terrasvormige watervallen van Triberg.

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw seniorenreis Zwarte Woud om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw seniorenreis.

Extra informatie

 • Bezoek aan Schwarzwald Hochstrasse & Mummelsee
 • Bezoek aan techniekmuseum in Sinsheim
 • Vrije tijd in Gengenbach
 • Vrije tijd in Freiburg
 • Watervallen van Triberg

Landgasthof Zum Walkenstein

Algemeen:
Het hotel ligt centraal gelegen in het plaatsje Oberwolfach, vanaf hier kunnen we veel mooie excursies maken. Het hotel waar we overnachten ligt op loopafstand van het centrum en is voorzien van: een lift, terras, meerdere restaurants en een sfeervolle stube. ’s Morgens staat een goed ontbijtbuffet voor u klaar en ’s avonds wordt een drie gangen diner geserveerd ( 1 x buffet ). Tot slot wordt er een gezellige feestavond met livemuziek georganiseerd.

Faciliteiten:

 • Receptie
 • Lift
 • Restaurant
 • Terras
 • Tuin

Kamerfaciliteiten:

 • Douche/bad
 • Toilet
 • Radio
 • Tv

Het is ook mogelijk een reis- of annuleringsverzekering via ons af te sluiten.

Annuleringsverzekering:
De premie van een annuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de totale reissom +
€ 3,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting (van het totaalbedrag aan premie en
poliskosten).

Reisverzekering:
De premie van een Europeesche reisverzekering is afhankelijk van welke
dekking u wenst af te sluiten. Vanaf € 2,65 per persoon per dag.

Van wens tot seniorenreis in 5 stappen. Hoe gaat het boeken van uw seniorenreis bij Veenstra Reizen in zijn werk? Er is veel voorbereiding nodig, zodat u tijdens uw seniorenreis alleen voor aangename verrassingen komt te staan.

Stap 1 contact: De eerste stap om een seniorenreis te boeken is persoonlijk contact met één van onze medewerkers.

Stap 2 ons voorstel: Op basis van uw wensen krijgt u van ons een reisvoorstel. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. Onze lokale kennis maakt het verschil, we komen met grote regelmaat op onze bestemmingen. Bovendien hebben we direct contact met onze lokale partners, zodat we weten wat zich ter plaatse afspeelt. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo een seniorenreis tot een succes te maken.

Stap 3 definitieve boeking: Als ons reisvoorstel volledig naar uw wens is, maken we alles definitief. Mocht een bepaald onderdeel niet meer beschikbaar zijn, dan leggen wij u een passend alternatief voor.

Stap 4 definitieve reisschema: Als alles is bevestigd, sturen wij u het definitieve reisschema.

Stap 5 evaluatie: Na afloop van de reis horen wij graag hoe de seniorenreis is verlopen.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsreizen
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Welke mogelijkheden wilt u ter plaatse geregeld hebben? (door middel van aanvinken) *
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef