Seniorenreis Zeeland, Nederland

Zeeland groepsreis met Veenstra Reizen Groepsreis Zeeland met Veenstra Reizen Meerdaagse reis Zeeland

De seniorenreis naar Zeeland betreft een reis die is aangepast aan personen die goed ter been zijn. Op deze reis gaat een reisbegeleider mee en is de touringcar voorzien van een lift. Het reisprogramma is speciaal afgestemd op senioren, waarbij er veel aandacht is voor uw persoonlijke wensen en graag deelneemt aan een gevarieerd excursieprogramma. Een seniorenreis naar Zeeland betekent een reis naar de provincie met de schoonste stranden en de meeste zonuren in Nederland! Provincie Zeeland grenst aan de Belgische provincies West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen. In het jaar 1953 werd Zeeland getroffen door een watersnoodramp en hierdoor zijn de Deltawerken gebouwd om een dergelijk ramp in de toekomst te voorkomen. In het jaar 1997 zijn de Deltawerken afgerond en daarmee ideaal als onderdeel voor een seniorenreis. We stellen graag een unieke seniorenreis voor u samen, u kunt vrijblijvend een offerte seniorenreis Zeeland aanvragen!

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde seniorenreis naar Zeeland

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde seniorenreis naar Zeeland te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze seniorenreizen inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw medereizigers.

Onze sterke punten:

 • Persoonlijk contact voor en tijdens de seniorenreis Zeeland
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden een seniorenreis Zeeland volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze seniorenreizen:

 • Wij bieden een uniek programma
 • Een seniorenreis Zeeland is inclusief verschillende avondprogramma’s
Veilig en voordelig een seniorenreis naar Zeeland inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een groepsreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw seniorenreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige groepsreis naar de plaats(en) van bestemming. Een seniorenreis doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een seniorenreis Zeeland regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Programma van uw seniorenreis Zeeland

4-daagse seniorenreis Zeeland

Hieronder vindt u een voorbeeld programma van een meerdaagse seniorenreis naar Zeeland. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Watersnoodmuseum
In de ochtend rijden we vanaf uw opstapplaats richting Zeeland. Voordat we naar ons hotel gaan, brengen we eerst een bezoek aan het Watersnoodmuseum. Het Watersnoodmuseum geeft een beeld van wat er is gebeurd tijdens en na de overstroming van 1 feb. 1953. Het museum is gevestigd in de vier caissons die zijn gebruikt voor het sluiten van het laatste gat in de dijk bij Ouwerkerk.

Dag 2 Deltapark Neeltje Jans
Een leuke, verzorgde dag Deltapark Neeltje Jans. Na ontvangst met koffie en een punt appeltaart, verzorgt één van de begeleiders van Neeltje Jans een introductie en fi lm over de bouw van de Stormvloedkering. Daarna kunt u alles met uw eigen ogen bekijken tijdens een rondleiding door het binnenste van de Stormvloedkering. Rond de middag wordt er een lunch geserveerd. Na de lunch bezoekt u op eigen gelegenheid alle overige attracties. Inclusief rondvaart Oosterschelde, plattegrond en parkboekje.

Dag 3 Rondvaart Middelburg
Vandaag heeft u de ochtend ter vrije besteding en kunt u op uw gemak Middelburg verkennen. Na het middaguur vertrekken we vanaf de Loskade in Middelburg voor een rondvaart. De rondvaart gaat vanuit Middelburg naar het Veerse Meer, door het Kanaal door Walcheren richting Veere. Mede door de hoogte van het moderne schip heeft u een prachtig wijds uitzicht over Walcheren. Aan het einde van het Kanaal door Walcheren zal de rondvaartboot een schutting maken in de sluis van Veere. Nadat u een echte schutting heeft meegemaakt, vaart de rondvaartboot op het Veerse Meer.

Dag 4 Yerseke
Na het ontbijt brengen we een bezoek aan het prachtige dorp Yerseke, waar u het leven van de visserij proeft en beleeft. Het is het enige authentieke dorp waar het centrum ligt van alles wat met zeebanket te maken heeft. Hier is de oorsprong. De beleving van de zee, het zien van het productieproces en het daadwerkelijk proeven van al het moois uit de zee, maakt Yerseke tot een unieke beleving. Begin van de middag laten we Zeeland achter ons en rijden we weer terug naar uw opstapplaats. Onderweg kunt u nog even van alle indrukken genieten tijdens het afscheidsdiner.

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw seniorenreis Zeeland om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw seniorenreis.

Foto album

Extra informatie

 • Bezoek aan Watersnoodmuseum
 • Bezoek aan Deltapark Neeltje Jans
 • Rondvaart Middelburg
 • Vrije tijd in Yerseke

Hotel De Nieuwe Doelen ***

Verzorging:

 • Halfpension

Ligging:

 • In het historische centrum van Middelburg

Faciliteiten:

 • Buitenterras
 • Lift
 • Comfortabele lounge
 • Gratis WIFI

Kamerfaciliteiten:

 • Douche
 • Toilet
 • Tv
 • Telefoon
 • Radio
 • Haardroger
 • Wekservice

Het is ook mogelijk een reis- of annuleringsverzekering via ons af te sluiten.

Annuleringsverzekering:
De premie van een annuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de totale reissom +
€ 3,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting (van het totaalbedrag aan premie en
poliskosten).

Reisverzekering:
De premie van een Europeesche reisverzekering is afhankelijk van welke
dekking u wenst af te sluiten. Vanaf € 2,65 per persoon per dag.

Van wens tot seniorenreis in 5 stappen. Hoe gaat het boeken van uw seniorenreis bij Veenstra Reizen in zijn werk? Er is veel voorbereiding nodig, zodat u tijdens uw seniorenreis alleen voor aangename verrassingen komt te staan.

Stap 1 contact: De eerste stap om een groepsreis te boeken is persoonlijk contact met één van onze medewerkers.

Stap 2 ons voorstel: Op basis van uw wensen krijgt u van ons een reisvoorstel. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. Onze lokale kennis maakt het verschil, we komen met grote regelmaat op onze bestemmingen. Bovendien hebben we direct contact met onze lokale partners, zodat we weten wat zich ter plaatse afspeelt. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo een seniorenreis tot een succes te maken.

Stap 3 definitieve boeking: Als ons reisvoorstel volledig naar uw wens is, maken we alles definitief. Mocht een bepaald onderdeel niet meer beschikbaar zijn, dan leggen wij u een passend alternatief voor.

Stap 4 definitieve reisschema: Als alles is bevestigd, sturen wij u het definitieve reisschema.

Stap 5 evaluatie: Na afloop van de reis horen wij graag hoe de seniorenreis is verlopen.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsreizen
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Welke mogelijkheden wilt u ter plaatse geregeld hebben? (door middel van aanvinken) *
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef