Seniorenreis Blankenberge, België

seniorenreis Brugge Groepsreis België Seniorenreis België

De seniorenreis naar Blankenberge betreft een reis die is aangepast aan personen die niet een intensief programma willen volgen. Op deze reis gaat een reisbegeleider mee en is de touringcar voorzien van een lift. Het programma en hotel zijn rollatorvriendelijk. Het reisprogramma is speciaal afgestemd op senioren, waarbij er veel aandacht is voor uw persoonlijke wensen en geen lange stukken hoeft te lopen. Op nog geen 2 uur rijden vanaf de Nederlandse grens vinden we in het mooie Vlaanderen de kustplaats Blankenberge. In deze drukbezochte Belgische plaats kunt u heerlijk flaneren over de boulevard of lekker uitwaaien op het strand. Boek uw seniorenreis Blankenberge hieronder snel en voordelig!

Blankenberge is ideaal gelegen om leuke uitstapjes naar steden als Antwerpen, Brugge en Gent te maken. Tijdens deze 5-daagse senioreneis Blankenberge zullen we één van de meest spectaculaire boottochten van België maken. Om de hoogteverschillen tussen het Vlaams-Brabantse en het hoger gelegen Henegouws plateau te overbruggen, wordt gebruik gemaakt van gigantische scheepsliften. U zult tijdens deze busreis door België meemaken hoe dat gaat. Dit is een van onze unieke goedkope busvakanties met zowel cultuur, natuur als techniek.

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde seniorenreis naar Blankenberge

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde seniorenreis naar Blankenberge te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze seniorenreizen inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw medereizigers.

Onze sterke punten:

 • Persoonlijk contact voor en tijdens de seniorenreis Blankenberge
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden een seniorenreis Blankenberge volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze seniorenreizen:

 • Wij bieden een uniek programma
 • Een seniorenreis Blankenberge is inclusief verschillende avondprogramma’s
Veilig en voordelig een seniorenreis naar Blankenberge inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een groepsreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw seniorenreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige groepsreis naar de plaats(en) van bestemming. Een seniorenreis doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een seniorenreis Blankenberge regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Programma van uw seniorenreis Blankenberge

5-daagse seniorenreis Blankenberge

Dag 1 Heenreis en kamelenmelkerij
’s Morgens vertrekken we vanaf uw opstapplaats om vervolgens via Zwolle naar omgeving Apeldoorn te rijden. Hier zullen we onze eerste stop houden en genieten van een lekkere kop koffie met gebak. Na de koffiestop vervolgen we onze busreis door België en gaan we naar de Kamelenmelkerij Smits in Berlicum. Hier beginnen we onder het genot van een kopje koffie met de presentatie over de kameel en de kamelenmelkerij. Na de presentatie krijgen we een rondleiding door het bedrijf en kunt u aansluitend zelf pannenkoeken maken van kamelenmelk. Nadat u alles te weten bent gekomen over de kamelenmelkerij gaan we met de bus naar de toeristische kustplaats Blankenberge. Eenmaal aangekomen bij ons hotel Sabot dÓr kunt u inchecken en uw kamer opzoeken. ‘s Avonds zal er een heerlijk diner geserveerd worden.

Dag 2 Brugge met rondwandeling o.l.v. een gids
Wanneer u Brugge binnenloopt lijkt het wel op één groot openluchtmuseum. De historische binnenstad is een grote verzameling van oude straten, sfeervolle pleinen en prachtige gevels die herinneren vroegere tijden in België. Het geluid van de paarden die nog steeds door de straten van Brugge lopen versterkt dit gevoel. Na aankomst maken we een rondwandeling o.l.v. een stadsgids. Daarna kunt u deze mooie stad op eigen gelegenheid verkennen. Dit kan lopend maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een rondvaart door één van de vele grachten die Brugge rijk is. Aan het einde van de middag rijden we terug naar ons hotel waar we ’s avonds aan kunnen schuiven voor het diner.

Dag 3 Antwerpen met rondrit o.l.v. een gids
Na het ontbijt bent u vrij om het mooie Blankenberge te verkennen. Aan het einde van de morgen gaan we naar de diamantstad van België: Antwerpen. Na aankomst met de bus krijgt u voldoende tijd om het gezellige centrum te bezoeken. De Grote Markt met het Raadhuis en de Grote Kerk vormen het hart van de stad. Later in de middag volgt een rondrit o.l.v. een gids die u al het moois van Antwerpen laat zien. Na de rondrit nemen we afscheid van Antwerpen en gaan we terug naar ons hotel in Blankenberge waar we wederom kunnen dineren.

Dag 4 Strepy-Thieu
Vandaag rijden we met de bus naar het zuiden. Hier zullen we een bezoek brengen aan de scheepsliften van Strepy-Thieu. Maar voordat we aan boord gaan, brengen we eerst een bezoek aan de nieuwe lift en het informatiecentrum.‘s Middags gaan we naar de oude scheepsliften wat inmiddels als toeristische attractie bestempeld wordt. Per boot maakt u een spectaculaire vaartocht waar u met de scheeplift van Strepy-Thieu ongeveer 76 meter omhoog/omlaag wordt gebracht. Na deze enerverende dag gaan we terug naar ons hotel voor diner en overnachting.

Dag 5 Terugreis en Brocante markt Gent
’s Morgens na het ontbijt verlaten we ons hotel en rijden we met de bus naar Gent. In deze stad is elke vrijdag een rommelmarkt op het “Bij Sint Jacobs” plein. De handelaren willen u graag de oudste prondelmarkt van België leren kennen. Op de markt kunt u antiek, brocant, curiosa en allerlei tweedehandse spullen kopen. Aan het begin van de middag start de busreis terug naar huis, maar voordat we afscheid van elkaar nemen hebben we nog een diner.

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw seniorenreis Blankenberge om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw seniorenreis.

Foto album

Extra informatie

 • Bezoek aan kamelenmelkerij Smits in Berlicum
 • Brugge met rondwandeling o.l.v. een gids
 • Antwerpen met rondrit o.l.v. een gids
 • Bezoek aan Strepy-Thieu
 • Bezoek aan de Brocante markt in Gent

Hotel Sabot D’Or ***

Verzorging:

 • Halfpension

Ligging:

 • 1 km vanaf het strand
 • In Blankenberge

Faciliteiten:

 • Restaurant
 • Bar
 • Lift
 • Gratis WIFI

Kamerfaciliteiten:

 • Douche
 • Toilet
 • Tv

Het is ook mogelijk een reis- of annuleringsverzekering via ons af te sluiten.

Annuleringsverzekering:
De premie van een annuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de totale reissom +
€ 3,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting (van het totaalbedrag aan premie en
poliskosten).

Reisverzekering:
De premie van een Europeesche reisverzekering is afhankelijk van welke
dekking u wenst af te sluiten. Vanaf € 2,65 per persoon per dag.

Van wens tot seniorenreis in 5 stappen. Hoe gaat het boeken van uw seniorenreis bij Veenstra Reizen in zijn werk? Er is veel voorbereiding nodig, zodat u tijdens uw seniorenreis alleen voor aangename verrassingen komt te staan.

Stap 1 contact: De eerste stap om een seniorenreis te boeken is persoonlijk contact met één van onze medewerkers.

Stap 2 ons voorstel: Op basis van uw wensen krijgt u van ons een reisvoorstel. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. Onze lokale kennis maakt het verschil, we komen met grote regelmaat op onze bestemmingen. Bovendien hebben we direct contact met onze lokale partners, zodat we weten wat zich ter plaatse afspeelt. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo een seniorenreis tot een succes te maken.

Stap 3 definitieve boeking: Als ons reisvoorstel volledig naar uw wens is, maken we alles definitief. Mocht een bepaald onderdeel niet meer beschikbaar zijn, dan leggen wij u een passend alternatief voor.

Stap 4 definitieve reisschema: Als alles is bevestigd, sturen wij u het definitieve reisschema.

Stap 5 evaluatie: Na afloop van de reis horen wij graag hoe de seniorenreis is verlopen.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsreizen
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Welke mogelijkheden wilt u ter plaatse geregeld hebben? (door middel van aanvinken) *
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef