Schoolreis Kopenhagen, Denemarken

De hoofdstad van Denemarken is Kopenhagen, een levendige stad waarin oud en nieuw harmonisch in elkaar over gaan. De havenstad is een prachtige bestemming en verdient dan ook zijn eigen schoolreis! Het heeft namelijk een aantrekkingskracht op jong en oud. Dit komt niet alleen door de vele mooie bezienswaardigheden, zoals het Koninklijk Paleis Amaliënborg, park Tivoli, de beroemde winkelstraat ‘Strøget’ en het schilderachtige Nyhavn, waar oude pakhuizen, antieke schepen en restaurants met vrolijke terrasjes het straatbeeld bepalen, maar vooral ook omdat het een buitengewoon gezellige stad is.

De toeristische trekpleister van de stad is de Nyhavn, een haventje met kleurige huizen. In één van de huizen heeft de beroemde Deense dichter en schrijver Hans Christian Andersen gewoond, onder meer bekend van het sprookje De Kleine Zeemeermin. Haar beeldje in de Nyhavn trekt dagelijks hele hordes toeristen. Ook echte aanraders zijn het wereldberoemde attractiepark Tivoli, het Dansk Design Centre met meubels uit de sixties en seventies en het hippiedorp Christiana.

Programma van uw schoolreis

5-daagse schoolreis naar Kopenhagen

Hieronder vindt u een voorbeeld programma van een meerdaagse schoolreis Kopenhagen. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Busreis Nederland – Kopenhagen 
Vroeg in de ochtend vertrekken we vanaf uw school. Onderweg zullen we af en toe een korte stop maken. Aan het einde van de middag zullen we bij de accommodatie aankomen.

Dag 2, 3, en 4 Vrije besteding schoolreis Kopenhagen
We kunnen deze dagen diverse leuke excursies voor u verzorgen, zoals bijvoorbeeld een leuke stadswandeling met gids, boottocht langs Nyhavn en het Christiansborg paleis of eventueel een bezoek aan Carlsberg brouwerij.

Dag 5 Terugreis Kopenhagen – Nederland
Na het ontbijt is het alweer tijd om afscheid te nemen van deze stad. En komt er een eind aan uw schoolreis Kopenhagen.

Schoolreis Kopenhagen

Excursiemogelijkheden

Excursiemogelijkheden:

  • Boottocht langs Nyhavn en het Cristiansborg paleis
  • Tivoli
  • Carlsberg Glyptotek
  • Deens Architektuurmuseum
  • Frederikskirke
  • Stadwandeling met gids
  • Carlsberg brouwerij
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Bedrijf / instelling

Aanhef
DhrMevr

Achternaam (verplicht)

Voorletter(s)

Uw email (verplicht)

Straat + huisnummer

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Reis informatie

Reisdatum

Aantal reizigers

Vertrekplaats

Vertrektijd

Bestemming

Thuiskomst datum

Thuiskomst tijd

Wenst u vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw programma?

Opmerkingen