Schoolreizen basisonderwijs

Schoolreizen basisonderwijs met Veenstra Reizen

Schoolreizen basisonderwijs

Bij Veenstra Reizen boekt u de leukste schoolreizen basisonderwijs. Al bijna 100 jaar organiseren wij schoolreisjes voor het basisonderwijs naar pretparken, attractieparken en speelparadijzen. Hieronder vindt u ons volledige aanbod schoolreizen, van een schoolreis naar de Efteling tot een busreis naar het NEMO Science Museum. Heeft u een ander schoolreisje in gedachten? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat voor uw schoolreizen! Veenstra Reizen is ISO 9001/14001 gecertificeerd wat u maximale garanties geeft op veiligheid, naleving rij- en rusttijden en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV.

25 reizen gevonden
Schoolreis Kameleondorp
€ 30,- p.p.

Schoolreis Kameleondorp

Zoekt u een schoolreisje binnen Friesland? Dan is dit wel een hele unieke! Een schoolreis naar Kameleondorp Terherne is...

Bekijk reis
1 2 3

Voordelige schoolreisjes voor de basisschool

De onderstaande schoolreisjes voor de basisschool hebben we speciaal voor jonge kinderen samengesteld. Wij zijn gespecialiseerd in busreizen op maat en zijn de ideale partner voor een veilig uitstapje. Het hele jaar rijden onze bussen door Nederland, om basisschool scholieren van de leukste schoolreisjes te voorzien. Heeft u uw eigen basisschool schoolreisje al georganiseerd en heeft u uitsluitend vervoer nodig? Dan kunt u bij Veenstra Reizen ook gewoon een schoolreis bus huren! Basisscholen die een georganiseerde dagreis willen boeken kunnen hieronder terecht voor het complete aanbod schoolreizen basisonderwijs. Bij Veenstra Reizen kunt u een schoolreis regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Uw offerte op maat

We stellen graag een unieke schoolreis voor uw groep samen, uw wensenlijst is het uitgangspunt voor een verblijvende offerte op maat. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo een schoolreis tot een succes te maken. Na afloop van de reis horen wij graag hoe de schoolreis is verlopen. Veenstra Reizen is uw betrouwbare partner voor al uw schoolreizen!

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef