Schoolreis Kameleondorp

Kameleondorp Terherne Schoolreis Kameleondorp Schoolreizen basisonderwijs

Zoekt u een schoolreisje binnen Friesland? Dan is dit wel een hele unieke! Een schoolreis naar Kameleondorp Terherne is uitermate geschikt voor een schoolreis. Op het eiland staan samenwerken en vertrouwen centraal. Veel draait om de vier natuurelementen: water, lucht, aarde en vuur. Zo biedt Kameleon Terherne een actief, humorvol, uitdagend, gezellig en leerzaam schoolreisje.

Dit schoolreisje bestaat uit twee locaties; het avontureneiland en het dorp Lenten. Op het avontureneiland wordt de groep ingedeeld in water, lucht, aarde en vuur. Jullie doen allerlei activiteiten die met teambuilding en de natuur te maken hebben. Denk maar aan varen op een groot vlot of mee doen aan de kruiwagenwaterloop. Tussen de middag krijgt u op het eiland allemaal twee lekkere broodjes knak van het open vuur!

Speuren door het Dorp Lenten: in de Kameleon Boerderij is het dorp Lenten levensgroot nagebouwd. De pratende melkbussen leiden u door het hele dorp: naar de kop van de molen, de klokkentoren, huisje Klinkhamer, de politiecel van Zwart, smederij Klinkhamer etc. De pratende melkbussen die door de storm zodanig geshaked zijn dat er kolder uit komt helpen u op weg in het dorpsmysterie. Kunt u helpen dit op te lossen? Maakt u de oplossing compleet in het postkantoor en misschien wint u nog een prijsje. Nieuw: rond de boerderij 1 groot speelerf!

Bij het reserveren kan in overleg worden bepaald of u ‘s ochtends naar het eiland gaan en ‘s middags naar het dorp Lenten, of andersom, mits daar nog ruimte voor is.

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde schoolreis naar Kameleondorp

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde schoolreis naar Kameleondorp te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze schoolreisjes inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw scholieren.

Onze sterke punten:
 • Persoonlijk contact voor en tijdens de schoolreis Kameleondorp
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden schoolreizen Kameleondorp volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze schoolreizen:
 • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
 • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting
Veilig en voordelig een schoolreis naar Kameleondorp inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een schoolreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw schoolreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. Van meerdaagse schoolreizen naar het buitenland, tot een schoolreis naar Kameleondorp hier in Nederland.

Leraren en hun leerlingen zijn altijd verzekerd van een veilige schoolreis naar de plaats(en) van bestemming. Een bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs. Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw schoolreis om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw schoolreis.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een schoolreis Kameleondorp regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Specialist in schoolreizen en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde schoolreizen en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde schoolreizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Programma van uw schoolreis Kameleondorp Terherne

Het programma van de schoolreis naar Kameleondorp Terherne is volledig naar uw wens aanpasbaar. U vertrekt in de ochtend vanuit uw opstapplaats bij uw school waarna we richting Terherne rijden. In de middag vertrekt de touringcar retour naar de school en komt er een eind aan uw schoolreis Kameleondorp.

Aankomst: ca. 10.00 uur.
Vertrek: ca. 16.00 uur.

Inbegrepen

Inbegrepen
 • Vervoer
 • Speurvaart
 • Samenwerkingsactiviteiten
 • 2 Broodjes knakworst
 • Dorpsmysterie dorp Lenten
 • Spelen op het grote speelerf – Traktatie

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag schoolreizen eendaags basisonderwijs
Contactgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Gewenste extra’s (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef