Direct & persoonlijk contact
Duurzaam op reis
Bijna 100 jaar ervaring
Ook voor uw actieve vakanties

Schoolreis wintersport naar Duitsland

Wintersport Oostenrijk Busreis Oostenrijk Wintersport Wintersport Busreis

Bent u op zoek naar een mooie wintersport schoolreis deze winter? Dan bent u bij Veenstra Reizen aan het juiste adres. Al bijna 100 jaar organiseren wij wintersport schoolreizen voor het voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs. Door onze jarenlange ervaring en expertise maken wij voor u een prachtige wintersportreis speciaal op maat! Onze bestemmingen liggen in Duitsland (Winterberg). We stellen graag een unieke schoolreis voor u samen, u kunt vrijblijvend een offerte schoolreis wintersport aanvragen!

Compleet verzorgde wintersport schoolreis, zonder zorgen

Veenstra Reizen regelt alles voor uw aanstaande schoolreis naar de wintersport! Ook op de locatie zorgen wij voor skipassen, een goede accommodatie, goed materiaal en uiteraard goede en betrouwbare instructeurs. Daarnaast worden wintersportreizen met onze eigen touringcars gereden. Zo reist u deze winter veilig heen en weer, vanaf school naar uw bestemming en terug. Wij werken samen met een vaste partner, onze skireizen worden dan ook uitgevoerd met kwalitatieve materialen en ervaren skileraren. Persoonlijk contact, kwaliteit en een scherpe prijs staan bij ons hoog in het vaandel. Kortom: voor al uw wintersport schoolreizen naar Winterberg bent u bij Veenstra Reizen aan het juiste adres!

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde schoolreis naar de wintersport

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde schoolreis naar de wintersport te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze schoolreizen inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw scholieren.

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de schoolreis wintersport
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden een schoolreis wintersport volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze schoolreizen:

  • Hoogwaardige ski- en snowboardmaterialen
  • Ervaren skileraren die hoogopgeleid, getraind en betrokken zijn
  • Wij bieden tijdens een schoolreis wintersport een uniek educatief programma voor uw leerlingen
  • Onze schoolreis wintersport reizen zijn inclusief verschillende avondprogramma’s
Veilig en voordelig een schoolreis naar de wintersport inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een schoolreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw schoolreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. Leraren en hun leerlingen zijn altijd verzekerd van een veilige schoolreis naar de plaats(en) van bestemming. Een schoolreis doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een schoolreis naar de wintersport regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Bij het samenstellen van een schoolreis naar de wintersport is het belangrijk om te weten in welke periode u wilt reizen, hoeveel dagen de schoolreis duurt, het programma, de accommodatie en hoeveel deelnemers ermee gaan. Voor een schoolreis naar de wintersport willen onze specialisten graag met u meedenken om een geweldige schoolreis naar de wintersport te kunnen samenstellen. Wij sturen voor uw schoolreis naar de wintersport graag geheel vrijblijvend een voorstel op maat. De vele mogelijkheden die tijdens een schoolreis naar de wintersport bieden zorgen voor een onvergetelijke schoolreis. 

Volledig verzorgde schoolreis wintersport

Een volledige verzorgde schoolreis wintersport betreft van vervoer tot en met verblijf inclusief excursieprogramma is bij onze schoolreizen inbegrepen. Wellicht wilt u alleen bepaalde onderdelen bij ons boeken, zoals alleen de busreis of een busreis inclusief accommodatie. Ook dan kunt u bij ons terecht. Een schoolreis naar de wintersport is zowel geschikt voor kleine of grote groepen. Hoe groter de groep, hoe mooier de uitdaging. Benieuwd naar een voorstel? Onze medewerkers helpen u graag met een schoolreis naar de wintersport!

Programma voor uw schoolreis wintersport

3-daagse schoolreis wintersport Duitsland

Hieronder vindt u een voorbeeldprogramma van een meerdaagse schoolreis wintersport naar Duitsland (Winterberg). Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Busreis Nederland – Duitsland
In de ochtend rond 05.00 uur vertrekken we vanaf uw school richting Duitsland (Winterberg) en arriveren we in Winterberg waar u wintersport schoolreis begint.

Dag 2 Vrije invulling
Vrije tijd tijdens uw wintersport schoolreis.

Dag 3 Terugreis Duitsland – Nederland
’s Avonds rond 18.00 uur beginnen we aan de terugreis richting Nederland. In de avond zijn we weer terug bij de school en komt er een einde aan uw wintersport schoolreis.

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw schoolreis naar de wintersport om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw schoolreis.

Foto album

Extra informatie

Ski- en snowboardverhuur

Ook als u zelf geen ski’s of snowboard hebt, dan kunt u nog steeds prima op wintersport. Hier kunt u vaak een pakket huren bestaande uit ski’s, stokken en schoenen. Maar als u liever alleen ski’s huurt en je eigen schoenen koopt, dan kan dat natuurlijk ook. Ski’s of een snowboard huren heeft meerdere voordelen. U hoeft ze niet zelf te onderhouden, u hoeft er niet mee te slepen tijdens de reis en u kunt profiteren van innovaties in het materiaal. Als u niet vaak op wintersport gaat, maar het wel graag een keer wilt proberen, dan biedt ski- en snowboardverhuur de uitkomst!

Ski- en snowboardles

Als u besloten hebt dat u op wintersport wilt gaan, dan is het verstandig om ski- of snowboardles te nemen. Dit kunt u zowel in Nederland als in het wintersportgebied doen. In Nederland zijn er meerdere opties, zoals borstelbanen en sneeuwhallen. Hier kunt u kennis maken met de sport en er gevoel bij krijgen. U leert de basistechnieken en als u eenmaal in het skigebied bent, dan hoeft u niet meer helemaal bij het begin te beginnen. Met lessen in Nederland vooraf kunt u op bestemming eerder de piste af en het gebied verkennen. Maar skiles in het gebied zelf is natuurlijk ook leuk. u staat dan direct in echte sneeuw, wat toch weer een ander gevoel is. Aan de andere kant, u hebt wel minder tijd om er op uit te gaan, omdat u het skiën eerst nog moet leren. Ski- of snowboardles in Nederland of in het wintersportgebied: kies wat het beste bij u past!

Skipassen

Een skipas is als het ware het ticket voor het gebruik van de skiliften en pistes in een wintersportgebied. U kunt dus echt niet zonder! Soms vergeten mensen dat een skipas nodig is voor een wintersportvakantie. Maar als u bedenkt dat de stoeltjesliften onderhouden moeten worden en er altijd personeel aanwezig is bij skigebieden, dan is het wel logisch dat elke gebruiker hiervoor moet betalen. Er bestaan verschillende soorten passen, zoals dagpassen en weekpassen. Het is verstandig om van te voren op internet de prijzen van skipassen te vergelijken, omdat deze per gebied erg kunnen verschillen.

Après-ski

Na een dag skiën is er niks leuker dan deze dag afsluiten in een gezellige bar of restaurant. Veel wintersporters sluiten de dag af met après-ski: feesten, zingen, dansen, drinken en vooral genieten van de gezelligheid. Après-ski wordt aangeboden in bars in bergdorpen, maar als u voor de ultieme ervaring gaat, dan kiest u voor après-ski in een berghut aan de piste. Hier kan u bijna letterlijk naar binnen skiën na een wintersportdag, en direct lekker opwarmen. De berghut vinden is waarschijnlijk niet heel moeilijk, omdat de typische après-ski muziek u al tegemoet komt. Als u wel houdt van een feestje, en dit graag wilt combineren met een wintersportvakantie, dan is après-ski echt iets voor u!

Skiën en snowboarden zijn sporten waarvoor u een goede coördinatie en conditie nodig hebt. En vooral als u nog niet vaak op wintersport geweest bent, kan het skiën of snowboarden best vermoeiend zijn. Dus is het na een dag skiën wel zo fijn als u lekker kunt uitrusten in een goed hotel! In alle wintersportgebieden vindt u meerdere hotels, vlakbij de piste of iets verder er van af. Sommige hotels richten zich specifiek op wintersporters, en hier vindt u dan ook ruimte om uw skispullen op te bergen en u kunt hier vaak ook skipassen kopen. Naast de echte ski-hotels zijn er natuurlijk meer accommodatiemogelijkheden, zoals pensions, appartementen en hostels.

Het is ook mogelijk een reis- of annuleringsverzekering via ons af te sluiten.

Annuleringsverzekering:
De premie van een annuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de totale reissom +
€ 3,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting (van het totaalbedrag aan premie en
poliskosten).

Reisverzekering:
De premie van een Europeesche reisverzekering is afhankelijk van welke
dekking u wenst af te sluiten. Vanaf € 2,65 per persoon per dag.

Van wens tot schoolreis in 5 stappen. Hoe gaat het boeken van uw schoolreis bij Veenstra Reizen in zijn werk? Er is veel voorbereiding nodig, zodat u tijdens uw schoolreis alleen voor aangename verrassingen komt te staan.

Stap 1 contact: De eerste stap om een schoolreis te boeken is persoonlijk contact met één van onze medewerkers.

Stap 2 ons voorstel: Op basis van uw wensen krijgt u van ons een reisvoorstel. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. Onze lokale kennis maakt het verschil, we komen met grote regelmaat op onze bestemmingen. Bovendien hebben we direct contact met onze lokale partners, zodat we weten wat zich ter plaatse afspeelt. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo een schoolreis tot een succes te maken.

Stap 3 definitieve boeking: Als ons reisvoorstel volledig naar uw wens is, maken we alles definitief. Mocht een bepaald onderdeel niet meer beschikbaar zijn, dan leggen wij u een passend alternatief voor.

Stap 4 definitieve reisschema: Als alles is bevestigd, sturen wij u het definitieve reisschema.

Stap 5 evaluatie: Na afloop van de reis horen wij graag hoe de schoolreis is verlopen.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag meerdaagse schoolreizen wintersport
Contactgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Reisgegevens
In welke maand wilt u de schoolreis organiseren?
Dient er rekening gehouden te worden bij de verdeling van de kamers met jongens / meisjes?
Wat voor kamer dient er geregeld te worden voor de begeleiding?
Welke mogelijkheden wilt u ter plaatse geregeld hebben? (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2023
Ontwikkeld met Lef