Persoonlijke aandacht
SGVR zekerheid
De mooiste vakanties

Schoolreis Techniek, België

Schoolreis Techniek België Schoolreis Techniek België met Veenstra Reizen Schoolreis Techniek België met de bus van Veenstra Reizen

Wie aan techniek denkt tijdens een schoolreis Techniek België bij onze zuiderburen komt uit bij de autofabriek van Audi en de haven van Antwerpen. Tijdens de schoolreis Techniek brengt u een bezoek aan Audi Brussel, haven van Antwerpen en Autoworld. Al verschillende jaren organiseren wij speciale thema schoolreizen. Door onze jarenlange ervaring en expertise maken wij voor u een prachtige techniekreis speciaal op maat!

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde schoolreis Techniek België

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde schoolreis Techniek België te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze schoolreizen inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw scholieren.

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de schoolreis Techniek België
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden schoolreizen volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze schoolreizen:

  • Wij bieden tijdens de schoolreis Techniek België een uniek educatief programma voor uw leerlingen
  • Onze schoolreizen zijn inclusief verschillende avondprogramma’s
Veilig en voordelig een schoolreis Techniek België inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een schoolreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw schoolreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. Leraren en hun leerlingen zijn altijd verzekerd van een veilige schoolreis naar de plaats(en) van bestemming. Een schoolreis doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een schoolreis Techniek België regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Programma van uw schoolreis Techniek België

2-daagse schoolreis Techniek België

Hieronder vindt u een voorbeeldprogramma van een meerdaagse schoolreis Techniek België. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Antwerpen 
Vroeg in de ochtend vertrekken we vanaf uw school richting Antwerpen, België. Onderweg zullen we af en toe een korte stop maken. In de vroege middag komen we aan bij de haven van Antwerpen. De haven is de grootste zeehaven in België en de tweede haven in Europa, na Rotterdam. Tijdens een leerzame boottocht loodst een ervaren havengids de leerlingen door de dokken, langs kleine en grote schepen en voorbij terminals en magazijnen. Na de rondvaart komen we aan bij de accommodatie in Antwerpen voor de overnachting.

Dag 2 Brussel
Na het ontbijt vertrekken we richting Brussel voor een bezoek aan de autofabriek van Audi. In de volledig gerenoveerde productiehallen ontdekt u de exclusieve productie van de E-tron, een volledig elektrische auto. Elk bezoek duurt maximaal 2 uur en begint bij het bezoekerspaviljoen, waar een inleidende film wordt afgebeeld met de geschiedenis van de fabriek en de vier ringen. Na de rondleiding brengen we een bezoek aan het museum Autoworld. Het museum toont verschillende wagens van het einde van de negentiende eeuw tot en met de jaren negentig van de twintigste eeuw. Na dit bezoek vertrekt de bus weer richting uw school.

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw schoolreis Techniek België om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw schoolreis.

Foto album

Extra informatie

 

Havenrondvaart Antwerpen 

De haven van Antwerpen is de grootste zeehaven in België en de tweede haven in Europa, na Rotterdam. De haven van Antwerpen is al sinds de middeleeuwen een onmisbare schakel in de wereldhandel. Tijdens een leerzame boottocht loodst een ervaren havengids de leerlingen door de dokken, langs kleine en grote schepen en voorbij terminals en magazijnen. De leerlingen leren op een leuke manier de activiteiten van deze wereldhaven kennen.

Audi fabriek Brussel

In de volledig gerenoveerde productiehallen ontdekt u de exclusieve productie van de E-tron, een volledig elektrische auto. Elk bezoek duurt maximaal 2 uur en begint bij het bezoekerspaviljoen, waar een inleidende film wordt afgebeeld met de geschiedenis van de fabriek en de vier ringen.

Museum Autoworld

Het museum toont verschillende wagens van het einde van de negentiende eeuw tot en met de jaren negentig van de twintigste eeuw.

Bierbrouwerij Duvel

De groep wordt ontvangen door een professionele bedrijfsgids. Nadat er een introductiefilm vertoond is, krijgt men een rondleiding in de brouwerij van Duvel. Ontdek hier alles over het brouwproces en de indrukwekkende bottelarij.

Coca-cola Antwerpen

Een rondleiding bij Coca-cola duurt maximaal 2 uur en betreft een interactieve rondleiding in het bezoekerscentrum en een bezoek productie en distributie.

Accommodatie mogelijkheden genoeg voor een schoolreis in Antwerpen. Antwerpen beschikt namelijk over een ruime keuze hostels en hotels om te overnachten.

Pulcinella is een moderne jeugdherberg met slaapzalen en privé kamers. De jeugdherberg bevindt zich in het oude stadscentrum, wat het een ideale uitvalsbasis voor een schoolreis in Antwerpen maakt. De jeugdherberg heeft ruimte voor totaal 162 personen en verzorgt ook maaltijden.

Het ASH studentenhostel in Antwerpen heeft slaapzalen en privé kamers. Het hostel heeft een grote gemeenschappelijke keuken, werkplek en tuin. Het hostel bevindt zich op 5 minuten loopafstand van het centrum en is geschikt voor groepen tot 65 personen. Ontbijt wordt elke dag geserveerd, en lunch en diner kan ook geregeld worden.

Het is ook mogelijk een reis- of annuleringsverzekering via ons af te sluiten.

Annuleringsverzekering:
De premie van een annuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de totale reissom +
€ 3,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting (van het totaalbedrag aan premie en
poliskosten).

Reisverzekering:
De premie van een Europeesche reisverzekering is afhankelijk van welke
dekking u wenst af te sluiten. Vanaf € 2,65 per persoon per dag.

Van wens tot schoolreis in 5 stappen. Hoe gaat het boeken van uw schoolreis bij Veenstra Reizen in zijn werk? Er is veel voorbereiding nodig, zodat u tijdens uw schoolreis alleen voor aangename verrassingen komt te staan.

Stap 1 contact: De eerste stap om een schoolreis te boeken is persoonlijk contact met één van onze medewerkers.

Stap 2 ons voorstel: Op basis van uw wensen krijgt u van ons een reisvoorstel. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. Onze lokale kennis maakt het verschil, we komen met grote regelmaat op onze bestemmingen. Bovendien hebben we direct contact met onze lokale partners, zodat we weten wat zich ter plaatse afspeelt. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo een schoolreis tot een succes te maken.

Stap 3 definitieve boeking: Als ons reisvoorstel volledig naar uw wens is, maken we alles definitief. Mocht een bepaald onderdeel niet meer beschikbaar zijn, dan leggen wij u een passend alternatief voor.

Stap 4 definitieve reisschema: Als alles is bevestigd, sturen wij u het definitieve reisschema.

Stap 5 evaluatie: Na afloop van de reis horen wij graag hoe de schoolreis is verlopen.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag meerdaagse schoolreizen
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Dient er rekening gehouden te worden bij de verdeling van de kamers met jongens / meisjes?
Wat voor kamer dient er geregeld te worden voor de begeleiding?
Wat is uw gewenste accommodatie?
Welke mogelijkheden wilt u ter plaatse geregeld hebben? (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2023
Ontwikkeld met Lef