Schoolreis Engelse taal, Londen

Liddington schoolreis Veenstra Reizen schoolreis taal Schoolreis taal

Een schoolreis Engelse taal naar Londen in Engeland, waarbij taalbeheersing van de leerlingen centraal staan. De schoolreis Engelse taal heeft dan ook een goede balans tussen cultuur, educatie en ontspanning. Naast dat het de taalbeheersing van de leerlingen vergroot wordt tevens de internationale oriëntatie vergroot.

Wij hebben een groot netwerk aan UK Secondary Schools voor u en uw leerlingen om te bezoeken en contacten te leggen. Zo krijgt met name het Engels in de werkweek een “boost”!

De 5 onderdelen die de werkweek tijdens de schoolreis Engelse taal onderscheiden van overige schoolreizen?

 1. Cultuur en historie
 2. Educatieve modules in de parken
 3. Ontspannend Outdoor & Adventure programma
 4. Veilige, hoogwaardige verblijfsaccommodatie
 5. British Council goedgekeurde EFL en Language Based activities (lesmateriaal)
Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde schoolreis Engelse taal

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde schoolreis Engelse taal te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze schoolreizen inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw scholieren.

Onze sterke punten:

 • Persoonlijk contact voor en tijdens de schoolreis Engelse taal
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden schoolreizen volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze schoolreizen:

 • Wij bieden tijdens de schoolreis Engelse taal een uniek educatief programma voor uw leerlingen
 • Onze schoolreizen zijn inclusief verschillende avondprogramma’s
Veilig en voordelig een schoolreis Engelse taal inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een schoolreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw schoolreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. Leraren en hun leerlingen zijn altijd verzekerd van een veilige schoolreis naar de plaats(en) van bestemming. Een schoolreis doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een schoolreis Engelse taal regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Programma van uw schoolreis Engelse taal

6-daagse schoolreis Engelse taal

Hieronder vindt u een voorbeeldprogramma van een meerdaagse schoolreis Engelse taal. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Busreis Nederland – Londen
Vroeg in de ochtend vertrekken we vanaf uw school. Onderweg zullen we af en toe een korte stop maken. Aan het einde van de middag zullen we bij de accommodatie aankomen.

Dag 2, 3, en 4 Vrije besteding schoolreis Engelse taal
We kunnen deze dagen diverse leuke excursies voor u verzorgen, zoals bijvoorbeeld een bezoek aan Oxford waar de activiteit Harry Potter Tour plaatsvindt. De tour kan gecombineerd worden met een bezoek aan een gerenommeerde universiteit namelijk New College University, hierbij behoort eventueel een bezoek aan de kloosters, hun kapel, de tuinen en eventueel de indrukwekkende bibliotheek. Ook kan het programma uitgebreid worden met een bezoek aan Engelse school in Lewes, waarbij de leerlingen gekoppeld worden aan een Engelse leerling om op deze manier een laagdrempelige manier in contact te komen met Engelse studenten en hunzelf eigen te maken met de Engelse manier van lesgeven.

Dag 5 en 6 Terugreis Londen – Nederland
Als afsluiting, en voor het vertrek met de boot, gaan we naar London, oftewel voor een stadswandeling, vrije tijd, culturele puzzeltocht of in de avond een musical met aansluitend de nachtboot terug.

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw schoolreis Engelse taal om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw schoolreis.

Foto album

Extra informatie

Oxford

Een stad met talloze mogelijkheden, zowel vanuit English Heritage, als activiteiten die in het programma opgenomen kunnen worden:

 • Harry Potter Tour wat gecombineerd kan worden met een bezoek aan een gerenommeerde universiteit namelijk New College University, hierbij behoort eventueel een bezoek aan de kloosters, hun kapel, de tuinen en eventueel de indrukwekkende bibliotheek
 • Treasure Hunt waarbij de studenten gedurende een wandeling van ca. 1,5/ 2,5 uur heel veel te weten komen van de stad
 • Een bezoek aan het Natural History Museum
Bath

Een bezoek aan the Roman Bath’s een bijzondere kuuroord van meer dan 2000 jaar oud. De Kelten bouwden er als eerste een tempel waarop de Romeinen aansluitend nog een tempel en thermaal bad bouwden. In het centrum van Bath, ligt het onder straat niveau, u daalt dus af naar bijna 2000 jaar oude ruïnes waar u met behulp van een Nederlandse audio tour een mooie wandeling kan maken, in de tempel, badhuis en het museum!

Lewes / Swindon

 • In Lewes hebben brengt u een bezoek aan een Engelse school, om een dag gekoppeld te worden aan een Engelse leerling om op deze manier op een laagdrempelige manier in contact te komen met Engelse studenten en hunzelf eigen te maken met de Engelse manier van lesgeven
 • Designer Outlet centre Swindon, een winkelcomplex gebouwd in de niet meer gebruikte spoorwegmotor fabriek van Swindon. Vele winkels zijn hier gevestigd zoals Boss, Calvin Klein, Converse, Lacoste en nog veel meer bekende designer merken.
 • Steam museum of the great Western railway. Het museum is gehuisvest in een prachtig gerestaureerd monumentaal spoorweggebouw in het hart van de voormalige spoorwegwerken van Swindon. Het museum ligt direct naast Swindon’s Designer Outlet en vertelt het verhaal van de mannen en vrouwen die de Great Western Railway hebben gebouwd, geëxploiteerd en gereisd. Bekijk beroemde locomotieven, ‘rijd’ onze treinsimulator en werk zelfs de seinen in ons interactieve GWR seinhuis! Ook diverse workshops kunnen hier geboekt worden.
Eastbourne

 • Eastbourne kan niet ontbreken, beachy Head, de hoogste krijtrotsen van Engeland, witte klippen tot zo’n 160 meter hoog. Scholen gaan hier naartoe voor het fenomenale uitzicht, maar kiezen er dan meestal voor om een eigen programma te draaien, denk aan vissen vangen en met schepnetten krabben vangen.
 • De pier van Eastbourne, een klassieke oud Victoriaanse pier ui 1865 is recent gerestaureerd, samen met de lange promenade en de Victoriaanse huizen is het een leuke plek om van je lunch te genieten en bovenal de zonnigste plaats in Engeland
Stonehenge

Een van de vele prachtige English Heritage locaties. Stonehenge is een van de meest bekende bezienswaardigheden, een steencirkel met een mysterieuze geschiedenis. Doordat niemand waarom de stenen zo zijn neergezet of wanneer dit precies gebeurd is, zijn er vanzelfsprekend veel speculaties hieromtrent. Een mooie aanvulling op een programma. Daarnaast is er een tentoonstelling met archeologische objecten zoals juwelen, potten en menselijke overblijfselen te zien in het visitor centre. Al met al dus een mooie aanvulling op een programma.

Londen

Als afsluiting, en voor het vertrek met de boot, kunt u naar London, oftewel voor een stadswandeling, vrije tijd, culturele puzzeltocht of in de avond een musical met aansluitend de nachtboot terug.

Accommodatie mogelijkheden genoeg voor een schoolreis in Londen. Londen beschikt namelijk over een ruime keuze jeugdherbergen/hostels en hotels om te overnachten.

Jeugdherberg/hostel:
U verblijft in een centraal gelegen jeugdherberg/hostel, op korte afstand van de belangrijkste bezienswaardigheden, op meerpersoonskamers met douche en toilet op de kamer of gezamenlijk op de etage.

Hotel:
U verblijft in een hotel met goede connecties tot het centrum, op meerpersoonskamers met douche en toilet.

Het is ook mogelijk een reis- of annuleringsverzekering via ons af te sluiten.

Annuleringsverzekering:
De premie van een annuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de totale reissom +
€ 3,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting (van het totaalbedrag aan premie en
poliskosten).

Reisverzekering:
De premie van een Europeesche reisverzekering is afhankelijk van welke
dekking u wenst af te sluiten. Vanaf € 2,65 per persoon per dag.

Van wens tot schoolreis in 5 stappen. Hoe gaat het boeken van uw schoolreis bij Veenstra Reizen in zijn werk? Er is veel voorbereiding nodig, zodat u tijdens uw schoolreis alleen voor aangename verrassingen komt te staan.

Stap 1 contact: De eerste stap om een schoolreis te boeken is persoonlijk contact met één van onze medewerkers.

Stap 2 ons voorstel: Op basis van uw wensen krijgt u van ons een reisvoorstel. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. Onze lokale kennis maakt het verschil, we komen met grote regelmaat op onze bestemmingen. Bovendien hebben we direct contact met onze lokale partners, zodat we weten wat zich ter plaatse afspeelt. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo een schoolreis tot een succes te maken.

Stap 3 definitieve boeking: Als ons reisvoorstel volledig naar uw wens is, maken we alles definitief. Mocht een bepaald onderdeel niet meer beschikbaar zijn, dan leggen wij u een passend alternatief voor.

Stap 4 definitieve reisschema: Als alles is bevestigd, sturen wij u het definitieve reisschema.

Stap 5 evaluatie: Na afloop van de reis horen wij graag hoe de schoolreis is verlopen.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag meerdaagse schoolreizen
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Dient er rekening gehouden te worden bij de verdeling van de kamers met jongens / meisjes?
Wat voor kamer dient er geregeld te worden voor de begeleiding?
Wat is uw gewenste accommodatie?
Welke mogelijkheden wilt u ter plaatse geregeld hebben? (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2023
Ontwikkeld met Lef