Schoolreis Oxford, Engeland

Schoolreis Oxford met Veenstra Reizen Oxford schoolreis met de bus Schoolreis met Veenstra Reizen naar Oxford

Een schoolreis Oxford boeken voor uw school? Parijs is de stad van de mode, de gastronomie, bekende monumenten, bezienswaardigheden en nog veel meer. De stad laat zich moeilijk in woorden samenvatten. Of u er nu naartoe gaat voor een weekje of voor een langer verblijf, uw schoolreis Parijs is nooit saai! Parijs is met zo’n 12 miljoen inwoners in het hele stedelijke gebied de op een na grootste stad van West-Europa. Samen met Londen, New York en Tokio wordt Parijs gezien als één van de vier grote wereldsteden. Parijs is ook de hoofdstad van Frankrijk en staat bekend als een van de meest romantische en iconische steden ter wereld. Het is gelegen aan de rivier de Seine, in het noorden van Frankrijk. We stellen graag een unieke schoolreis voor u samen, u kunt vrijblijvend een offerte schoolreis Parijs aanvragen!

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde schoolreis naar Oxford

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde schoolreis naar Oxford te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze schoolreizen inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw scholieren. Oxford biedt een unieke mix van geschiedenis, kunst, cultuur en culinaire genoegens, waardoor het een onvergetelijke bestemming is voor reizigers.

Onze sterke punten:

 • Persoonlijk contact voor en tijdens de schoolreis Oxford
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden schoolreizen volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze schoolreizen:

 • Wij bieden tijdens de schoolreis Oxford een uniek educatief programma voor uw leerlingen
 • Onze schoolreizen zijn inclusief verschillende avondprogramma’s
Veilig en voordelig een schoolreis naar Oxford inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een schoolreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw schoolreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. Leraren en hun leerlingen zijn altijd verzekerd van een veilige schoolreis naar de plaats(en) van bestemming. Een schoolreis doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een schoolreis Oxford regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Bij het plannen van een meerdaagse schoolreis zijn er verschillende belangrijke aspecten om rekening mee te houden. Hier zijn enkele belangrijke aspecten:

 1. Begeleiding: Zorg voor voldoende begeleiding tijdens de reis. Er moeten voldoende volwassenen zijn om toezicht te houden op de leerlingen en om eventuele noodsituaties of problemen aan te pakken. Maak duidelijke afspraken over de verantwoordelijkheden van de begeleiders en zorg ervoor dat ze goed voorbereid zijn op de reis.
 2. Educatieve waarde: Een meerdaagse schoolreis kan een geweldige gelegenheid zijn om het leren buiten het klaslokaal te bevorderen. Overweeg activiteiten en bezoeken die relevant zijn voor het leerplan en die de leerlingen de kans geven om nieuwe ervaringen op te doen en hun kennis te verdiepen.
 3. Planning en logistiek: Een goede planning is essentieel om ervoor te zorgen dat de reis soepel verloopt. Denk aan zaken zoals transport, accommodatie, maaltijden, timing van activiteiten en vrije tijd. Zorg ervoor dat alle details van tevoren worden geregeld en communiceer duidelijk met leerlingen, ouders en begeleiders over het reisschema.
 4. Budget: Bepaal een realistisch budget voor de reis en zorg ervoor dat alle kosten worden gedekt, inclusief accommodatie, maaltijden, transport, entreegelden en eventuele extra activiteiten. Communiceer het budget naar de ouders en zorg ervoor dat zij op de hoogte zijn van de kosten en betalingsvoorwaarden.
 5. Communicatie en toestemming: Zorg ervoor dat er een duidelijke communicatie is met ouders/verzorgers over de reis. Informeer hen over het reisplan, activiteiten, veiligheidsmaatregelen en eventuele bijzonderheden. Zorg ook voor de benodigde toestemmingsformulieren en medische informatie voor elke leerling.
 6. Verzekering: Controleer of alle leerlingen en begeleiders voldoende verzekerd zijn voor de reis. Zorg ervoor dat de verzekering dekking biedt voor medische kosten, annuleringen, verlies van bagage en andere mogelijke onvoorziene gebeurtenissen.

Door deze aspecten in overweging te nemen, kunt u een succesvolle en leerzame meerdaagse schoolreis plannen voor de leerlingen. Bij het samenstellen van een schoolreis naar Oxford is het belangrijk om te weten in welke periode u wilt reizen, hoeveel dagen de schoolreis duurt, het programma, de accommodatie en hoeveel deelnemers ermee gaan. Voor een schoolreis naar Oxford willen onze specialisten graag met u meedenken om een geweldige schoolreis naar Oxford te kunnen samenstellen. Wij sturen voor uw schoolreis naar Oxford graag geheel vrijblijvend een voorstel op maat. De vele mogelijkheden die Oxford biedt zorgen voor een onvergetelijke schoolreis. 

Volledig verzorgde schoolreis Oxford

Een volledige verzorgde schoolreis Oxford betreft van vervoer tot en met verblijf inclusief excursieprogramma is bij onze schoolreizen inbegrepen. Wellicht wilt u alleen bepaalde onderdelen bij ons boeken, zoals alleen de busreis of een busreis inclusief accommodatie. Ook dan kunt u bij ons terecht. Een schoolreis naar Oxford is zowel geschikt voor kleine of grote groepen. Hoe groter de groep, hoe mooier de uitdaging. Benieuwd naar een voorstel? Onze medewerkers helpen u graag met een schoolreis naar Oxford!

Programma van uw schoolreis Oxford

5-daagse schoolreis Oxford

Hieronder vindt u een voorbeeldprogramma van een meerdaagse schoolreis Oxford. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Busreis Nederland – Oxford 
Vroeg in de ochtend vertrekken we vanaf uw school. Onderweg zullen we af en toe een korte stop maken. Aan het einde van de middag zullen we bij de accommodatie aankomen.

Dag 2, 3, en 4 Vrije besteding schoolreis Oxford
We kunnen tijdens de schoolreis Oxford diverse excursies voor u verzorgen, zoals bijvoorbeeld een leuke stadstour, een bezoek aan Disneyland Resort Paris of eventueel een bezoek aan één van de leuke musea. Oxford biedt vele verrassende mogelijkheden (zie excursiemogelijkheden).

Dag 5 Terugreis Oxford – Nederland
Na het ontbijt is het alweer tijd om ‘au revoir’ tegen Oxford te zeggen. En komt er een eind aan uw schoolreis Oxford.

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw schoolreis Oxford om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw schoolreis Oxford.

Foto album

Extra informatie

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag meerdaagse schoolreizen
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Dient er rekening gehouden te worden bij de verdeling van de kamers met jongens / meisjes?
Wat voor kamer dient er geregeld te worden voor de begeleiding?
Wat is uw gewenste accommodatie?
Welke mogelijkheden wilt u ter plaatse geregeld hebben? (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef