Schoolreis Hamburg, Duitsland

Veenstra Reizen met de bus op een schoolreis Rotterdam Busreis tijdens een schoolreis Rotterdam Schoolreis Rotterdam met Veenstra Reizen

Een schoolreis naar Hamburg is een reis naar de metropool in het noorden van Duitsland. Alleen Berlijn is groter. De rivieren de Elbe en de Alster stromen door de stad. Er is meer water dan in Amsterdam of Venetië, wat zorgt voor een enorm sfeervolle groepsreis. De belangrijkste uitgaansstraat van Hamburg is de Reeperbahn gelegen in de wijk Sankt Pauli. De Reeperbahn is in meerdere opzichten een uitgaanscentrum. Daarnaast is een rondvaart door Speicherstadt een absolute must. Speicherstadt is een negentiende-eeuws pakhuizen-complex, waar kanalen tussendoor stromen. Gelegen in de rivier de Elbe, in het centrum. Speicherstadt is één van de toeristentoppers van Hamburg. We stellen graag een unieke schoolreis voor u samen, u kunt vrijblijvend een offerte schoolreis Hamburg aanvragen!

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde schoolreis naar Hamburg

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde schoolreis naar Hamburg te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze schoolreizen inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw scholieren.

Onze sterke punten:

 • Persoonlijk contact voor en tijdens de schoolreis Hamburg
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden schoolreizen volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze schoolreizen:

 • Wij bieden tijdens de schoolreis Hamburg een uniek educatief programma voor uw leerlingen
 • Onze schoolreizen zijn inclusief verschillende avondprogramma’s

Enkele kenmerken van Hamburg:

 1. Moderne architectuur: Rotterdam staat wereldwijd bekend om zijn innovatieve en moderne architectuur. De stad staat bekend om haar iconische gebouwen zoals de Erasmusbrug, de Markthal, en De Rotterdam zijn enkele voorbeelden van moderne architectuur.
 2. Haven van Rotterdam: De haven van Rotterdam is een van de grootste en drukste havens ter wereld. Het is van groot economisch belang en heeft een sterke invloed op de maritieme cultuur van de stad.
 3. Erasmus Universiteit: Rotterdam is de thuisbasis van de Erasmus Universiteit, een gerenommeerde onderwijsinstelling die een diverse studentenpopulatie aantrekt.
 4. Cultuur en kunst: Rotterdam heeft een bloeiende culturele scene met musea zoals het Boijmans Van Beuningen Museum, het Nederlands Fotomuseum, en het Witte de With Center for Contemporary Art.
 5. Markthal: De Markthal is een opvallend gebouw waarin een overdekte markt is gevestigd. Het staat bekend om zijn kleurrijke kunstwerk aan het plafond en de diverse eetgelegenheden.
Veilig en voordelig een schoolreis naar Hamburg inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een schoolreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw schoolreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. Leraren en hun leerlingen zijn altijd verzekerd van een veilige schoolreis naar de plaats(en) van bestemming. Een schoolreis doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een schoolreis Rotterdam regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Bij het plannen van een meerdaagse schoolreis zijn er verschillende belangrijke aspecten om rekening mee te houden. Hier zijn enkele belangrijke aspecten:

 1. Begeleiding: Zorg voor voldoende begeleiding tijdens de reis. Er moeten voldoende volwassenen zijn om toezicht te houden op de leerlingen en om eventuele noodsituaties of problemen aan te pakken. Maak duidelijke afspraken over de verantwoordelijkheden van de begeleiders en zorg ervoor dat ze goed voorbereid zijn op de reis.
 2. Educatieve waarde: Een meerdaagse schoolreis kan een geweldige gelegenheid zijn om het leren buiten het klaslokaal te bevorderen. Overweeg activiteiten en bezoeken die relevant zijn voor het leerplan en die de leerlingen de kans geven om nieuwe ervaringen op te doen en hun kennis te verdiepen.
 3. Planning en logistiek: Een goede planning is essentieel om ervoor te zorgen dat de reis soepel verloopt. Denk aan zaken zoals transport, accommodatie, maaltijden, timing van activiteiten en vrije tijd. Zorg ervoor dat alle details van tevoren worden geregeld en communiceer duidelijk met leerlingen, ouders en begeleiders over het reisschema.
 4. Budget: Bepaal een realistisch budget voor de reis en zorg ervoor dat alle kosten worden gedekt, inclusief accommodatie, maaltijden, transport, entreegelden en eventuele extra activiteiten. Communiceer het budget naar de ouders en zorg ervoor dat zij op de hoogte zijn van de kosten en betalingsvoorwaarden.
 5. Communicatie en toestemming: Zorg ervoor dat er een duidelijke communicatie is met ouders/verzorgers over de reis. Informeer hen over het reisplan, activiteiten, veiligheidsmaatregelen en eventuele bijzonderheden. Zorg ook voor de benodigde toestemmingsformulieren en medische informatie voor elke leerling.
 6. Verzekering: Controleer of alle leerlingen en begeleiders voldoende verzekerd zijn voor de reis. Zorg ervoor dat de verzekering dekking biedt voor medische kosten, annuleringen, verlies van bagage en andere mogelijke onvoorziene gebeurtenissen.

Door deze aspecten in overweging te nemen, kunt u een succesvolle en leerzame meerdaagse schoolreis plannen voor de leerlingen. Bij het samenstellen van een schoolreis naar Hamburg is het belangrijk om te weten in welke periode u wilt reizen, hoeveel dagen de schoolreis duurt, het programma, de accommodatie en hoeveel deelnemers ermee gaan. Voor een schoolreis naar Hamburg willen onze specialisten graag met u meedenken om een geweldige schoolreis naar Hamburg te kunnen samenstellen. Wij sturen voor uw schoolreis naar Hamburg graag geheel vrijblijvend een voorstel op maat. De vele mogelijkheden die Hamburg biedt zorgen voor een onvergetelijke schoolreis. 

Volledig verzorgde schoolreis Hamburg

Een volledige verzorgde schoolreis Hamburg betreft van vervoer tot en met verblijf inclusief excursieprogramma is bij onze schoolreizen inbegrepen. Wellicht wilt u alleen bepaalde onderdelen bij ons boeken, zoals alleen de busreis of een busreis inclusief accommodatie. Ook dan kunt u bij ons terecht. Een schoolreis naar Hamburg is zowel geschikt voor kleine of grote groepen. Hoe groter de groep, hoe mooier de uitdaging. Benieuwd naar een voorstel? Onze medewerkers helpen u graag met een schoolreis naar Hamburg!

Programma van uw schoolreis Hamburg

3-daagse schoolreis Hamburg

Hieronder vindt u een voorbeeldprogramma van een meerdaagse schoolreis Hamburg. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Busreis Hamburg
Vroeg in de ochtend vertrekken we vanaf uw school naar Rotterdam voor een complete haven tour door de Rotterdamse haven. Vervolgens heeft u nog vrije tijd in Rotterdam. Aan het einde van de middag zullen we bij de accommodatie aankomen.

Dag 2 Vrije besteding Hamburg
We kunnen tijdens de schoolreis diverse leuke excursies voor u verzorgen, zoals bijvoorbeeld een stadiontour in De Kuip, een bezoek aan de Markthal of een city challenge door de stad. De schoolreis biedt vele verrassende mogelijkheden (zie excursiemogelijkheden).

Dag 3 Terugreis Hamburg
Na het ontbijt is het alweer tijd om afscheid te nemen van de accommodatie en gaan we vervolgens naar Madurodam. Aan het einde van de dag vertrekken we retour naar de school en komt er een eind aan uw schoolreis.

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw schoolreis Hamburg om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw schoolreis Hamburg.

Foto album

Extra informatie

Rotterdamse havenrnrnBij een bezoek aan FutureLand beleeft u hoe Maasvlakte 2 is bedacht en aangelegd en stapt u in de toekomst door met een VR-bril over de haven van 2066 te vliegen. Spelenderwijs gevoel krijgen bij de haven kan natuurlijk ook. Wilt u een groot baggerschip besturen en er zand mee verplaatsen, geen probleem. Zelf containers op een schip laden, terwijl u hoog en droog in de kraan zit? Dat kan ook in FutureLand.rnrnPrijs op aanvraag
Stadiontour in De KuiprnrnHeeft u altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen bij Feyenoord en De Kuip? Tijdens een rondleiding gaan speciaal voor u deuren open die normaal gesloten blijven.rnrnv.a. € 12,50 (prijs per leerling)
De MarkthalrnrnDe Markthal te Rotterdam is een woon- en winkelgebouw met inpandige markthal. In de hal bevindt zich de markt met zo’n 100 vers units, circa 15 food shops en diverse restaurants. Wie tussen de marktkramen door loopt en omhoog kijkt, ziet het kunstwerk ‘Horn of plenty’ (Hoorn des overvloeds) van Arno Coenen en Iris Roskam. Door dit grootste kunstwerk van Nederland wordt de Markthal ook wel de Nederlandse versie van de Sixtijnse Kapel genoemd.rnrnGratis entree
City challengernrnTijdens de Escape Tour Rotterdam gaat u samen met Gerrit op zoek naar de geheime uitgang van de stad. In de onderwereld was de geheime uitgang het gesprek van de dag, maar de exacte locatie was voor Gerrit een mysterie. Lukt het u om binnen twee uur uit de stad te ontsnappen? De citygame begint op het Willemsplein bij de Erasmusbrug, succes!rnrnPrijs op aanvraag
MadurodamrnrnWaar is het kleine Nederland groot in? Dát ontdek u in Madurodam, een stad vol miniaturen, doe-dingen en attracties.rnrnPrijs op aanvraag

U verblijft in een centraal gelegen hostel, op loopopstand van de stad en op meerpersoonskamers met douche en toilet op de kamer of gezamenlijk op de etage.

Het is ook mogelijk een reis- of annuleringsverzekering via ons af te sluiten. Annuleringsverzekering:rnDe premie van een annuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de totale reissom +rn€ 3,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting (van het totaalbedrag aan premie enrnpoliskosten).rnrnReisverzekering:rnDe premie van een Europeesche reisverzekering is afhankelijk van welkerndekking u wenst af te sluiten. Vanaf € 2,65 per persoon per dag.

Van wens tot schoolreis in 5 stappen. Hoe gaat het boeken van uw schoolreis bij Veenstra Reizen in zijn werk? Er is veel voorbereiding nodig, zodat u tijdens uw schoolreis alleen voor aangename verrassingen komt te staan.rnrnStap 1 contact: De eerste stap om een schoolreis te boeken is persoonlijk contact met één van onze medewerkers.rnrnStap 2 ons voorstel: Op basis van uw wensen krijgt u van ons een reisvoorstel. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. Onze lokale kennis maakt het verschil, we komen met grote regelmaat op onze bestemmingen. Bovendien hebben we direct contact met onze lokale partners, zodat we weten wat zich ter plaatse afspeelt. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo een schoolreis tot een succes te maken.rnrnStap 3 definitieve boeking: Als ons reisvoorstel volledig naar uw wens is, maken we alles definitief. Mocht een bepaald onderdeel niet meer beschikbaar zijn, dan leggen wij u een passend alternatief voor.rnrnStap 4 definitieve reisschema: Als alles is bevestigd, sturen wij u het definitieve reisschema.rnrnStap 5 evaluatie: Na afloop van de reis horen wij graag hoe de schoolreis is verlopen.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag meerdaagse schoolreizen
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Dient er rekening gehouden te worden bij de verdeling van de kamers met jongens / meisjes?
Wat voor kamer dient er geregeld te worden voor de begeleiding?
Wat is uw gewenste accommodatie?
Welke mogelijkheden wilt u ter plaatse geregeld hebben? (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef