Reisbureau in Sneek voor al uw groepsreizen

Reisbureau Sneek

Welkom bij Veenstra Reizen: uw reisbureau in Sneek en omstreken! Persoonlijk contact met u staat altijd centraal. Dat maakt ons dé reisorganisatie die reizen transformeert tot onvergetelijke persoonlijke ervaringen. Of u nu verlangt naar een avontuurlijke verkenning van de Alpen of een inspirerende stedentrip dichtbij huis, wij zijn er om uw reisdroom werkelijkheid te maken.

Uw reisbureau voor elke groepsgrootte

Bij ons reisbureau in Sneek onderscheiden we ons door onze ongekende flexibiliteit. We organiseren groepsreizen voor zowel kleine als grote groepen, en met ons uitgebreide wagenpark passen we ons moeiteloos aan aan uw reisbehoeften. Of u nu met een klein gezelschap vrienden op pad gaat of een hele schoolklas meeneemt; bij Veenstra Reizen is het allemaal mogelijk!

Het toegewijde team van Veenstra Reizen

Bij Veenstra Reizen Sneek hebben we een team van ervaren professionals die zich inzetten voor de hoogst mogelijke klanttevredenheid. Ons team bestaat uit:

Veenstra Reizen diplomabus
  • Bouwe Veenstra: Busverhuur & planning
  • Klaas Veenstra: School- & groepsreizen
  • Kim Kooistra: Busverhuur
  • Joop Storm: Planning
  • Bettie Mulder: Reisbureau & marketing
  • Anna-Wietske Veenstra: Reisbureau & groepsreizen
  • Iekje Bouma: Reisbureau & groepsreizen
  • Natascha Buwalda: Financiële administratie

Zonder zorgen op vakantie in binnen- en buitenland

Of u nu kiest voor een korte uitstap of een uitgebreide internationale tour, uw reisbureau in Sneek heeft een gevarieerd aanbod dat aan uw wensen voldoet! Onze reizen zijn geschikt voor zowel kleine als grote groepen, en we bieden complete pakketten aan. Hierbij zijn de busreis, het verblijf en eventuele excursies allemaal inbegrepen. Zo kunt u zorgeloos van uw reis genieten, in de wetenschap dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Bedrijfsfeest Friesland met Veenstra Reizen

Gegarandeerde kwaliteit en veiligheid

Bij Veenstra Reizen Sneek koesteren we kwaliteit en veiligheid. Daarom zijn we aangesloten bij het SGVR Garantiefonds, wat betekent dat uw reis in goede handen is. Daarnaast zijn we trots op ons ISO 9001-certificaat en het Veiligheidsdocument. Dit garandeert dat we u de best mogelijke reiservaring bieden, waarbij uw tevredenheid en veiligheid de hoogste prioriteit hebben. Reis met ons mee en ontdek de wereld met vertrouwen!

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef