BUS / TOURINGCAR HUREN BIJ VEENSTRA REIZEN

Kwaliteit, veiligheid & comfort

Een bus of touringcar huren?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek het voordeel van Veenstra Reizen!

Veenstra Reizen is dé specialist in het verhuren van bussen voor kleine en grote groepen! Denk bijvoorbeeld aan een touringcar, een verlengde bus, een dubbeldekker of zelfs een rolstoelbus. Wilt u een touringcar met chauffeur huren voor een dagtocht of een meerdaagse reis? Klik dan hier om een offerte aan te vragen voor uw groepsreis.

90+ Jaar ervaring met alle soorten busreizen

Veenstra Reizen heeft al bijna 100 jaar ervaring met het organiseren van alle soorten busreizen. Van dagtochten, bedrijfsuitjes en excursiereizen tot schoolreisjes, studentenreizen en seniorenreizen! Veenstra Reizen voldoet daarnaast aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en comfort. Wij zijn aangesloten bij zowel ISO 9001 (Veiligheidsdocument) als het Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV).

Heeft u een bus, een touringcar of meerdere touringcars nodig? Vul dan het contactformulier in voor een scherpe, vrijblijvende offerte. Op aanvraag verzorgen wij ook de koffie, de lunch en eventuele diner stops onderweg. Graag organiseert Veenstra Reizen uw busreis op maat, voor een onvergetelijke dagtocht of meerdaagse reis!

Prijzen touringcar huren

De prijs van een touringcar / bus is o.a. afhankelijk van de duur van de busreis, maar ook van de grootte van de groep. Iedere groep heeft zijn eigen wensen en daarom verschilt de prijs per busreis. Om een prijs te ontvangen voor uw busreis, kunt u hieronder vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze medewerkers nemen binnen 24 uur contact met u op!