Veenstra Reizen: Uw reisbureau in Meppel

Reisbureau Meppel

U zoekt een reisbureau in Meppel dat uw reiswensen tot in de puntjes verzorgt? Reisbureau Veenstra Reizen is de plek waar persoonlijke communicatie en klanttevredenheid de hoogste prioriteit hebben. Ongeacht uw bestemming, grootte van de groep, of reisduur, hier zijn al uw reiswensen haalbaar. Ontdek de wereld met onze busreizen, zowel in binnen- als buitenland. Bij ons bent u in goede handen.

Reis vanuit Meppel met een kleine of een grote groep

Wat maakt Veenstra Reizen anders dan andere reisbureaus in Meppel? De flexibiliteit waarmee reizen samengesteld worden maken iedere dag weer het verschil. Zo bieden we groepsreizen voor zowel grote als kleine groepen. Met ons uitgebreide wagenpark passen we ons namelijk aan aan al uw reiswensen, zonder dat u compromissen hoeft te sluiten. Daarnaast zorgt de duidelijke en persoonlijke communicatie dat u nooit voor onverwachte situaties komt te staan. Bij Veenstra Reizen draait alles om uw comfort en gemak!

Het team van reisbureau Veenstra Reizen

Bij Veenstra Reizen hebben we een team van toegewijde professionals met verschillende specialiteiten om aan uw reisbehoeften te voldoen:

Veenstra Reizen diplomabus
  • Bouwe Veenstra: Busverhuur & planning
  • Klaas Veenstra: School- & groepsreizen
  • Kim Kooistra: Busverhuur
  • Joop Storm: Planning
  • Bettie Mulder: Reisbureau & marketing
  • Anna-Wietske Veenstra: Reisbureau & groepsreizen
  • Iekje Bouma: Reisbureau & groepsreizen
  • Natascha Buwalda: Financiële administratie

Diverse reismogelijkheden met Veenstra Reizen

Veenstra Reizen in Meppel biedt een breed scala aan reismogelijkheden, zowel binnen Nederland als in het buitenland. U kunt zowel met een grote groep vrienden op avontuur als met uw familie op een ontspannende vakantie. Er zijn namelijk vele reizen beschikbaar die aan deze behoeften voldoen. Het is zelfs mogelijk om te kiezen voor een lange, uitgebreide busvakantie of een kortere reis voor een snelle ontsnapping. Wat uw voorkeur ook is, onze complete reispakketten bevatten de busreis, accommodatie en eventuele excursies. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken gedurende uw reis!

Bedrijfsfeest Friesland met Veenstra Reizen

SGVR Garantiefonds, ISO 9001-certificaat en Veiligheidsdocument

Bij reisbureau Veenstra Reizen nemen we de veiligheid en kwaliteit van onze diensten zeer serieus. We zijn aangesloten bij het SGVR Garantiefonds, wat betekent dat uw investering in uw reis altijd beschermd is. Bovendien zijn we ISO 9001 gecertificeerd, wat getuigt van onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze bezitting van het Veiligheidsdocument benadrukt daarnaast de inzet voor de hoogste veiligheidsnormen.

Bij Veenstra Reizen gaan we verder dan alleen planning; we zorgen ervoor dat u reist met gemoedsrust, wetende dat u de hoogste kwaliteit en veiligheid krijgt die u verdient!

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef