Reisbureau Hoogeveen: Waar reisavonturen beginnen

Reisbureau Assen

Welkom bij Veenstra Reizen, het reisbureau in Hoogeveen waar u van begin tot eind persoonlijk geholpen wordt. Wij begrijpen dat een reis meer is dan alleen een bestemming bereiken. Het gaat om de ervaring, de herinneringen en de zorgeloze momenten onderweg. Daarom staat persoonlijke aandacht altijd voorop. Of u nu droomt van een ontspannen zonvakantie of een avontuurlijke reis, wij brengen uw reiswens graag tot werkelijkheid!

Reis vanuit Hoogeveen met een kleine of grote groep

Ons reisbureau in Hoogeveen onderscheidt zich door de grote veelzijdigheid! We zijn gespecialiseerd in het organiseren van groepsreizen, zowel voor grote als kleine gezelschappen. Ons uitgebreide wagenpark stelt ons in staat om flexibel in te spelen op uw reiswensen. Of u nu met een select gezelschap of een hele schoolklas op avontuur wilt, bij ons is alles mogelijk. Onze communicatie is altijd helder en persoonlijk, zodat u niet voor verrassingen komt te staan tijdens uw reis.

Het team van reisbureau Veenstra Reizen

Bij Veenstra Reizen hebben we een team van toegewijde professionals met verschillende specialiteiten om aan uw reisbehoeften te voldoen:

Veenstra Reizen diplomabus
  • Bouwe Veenstra: Busverhuur & planning
  • Klaas Veenstra: School- & groepsreizen
  • Kim Kooistra: Busverhuur
  • Joop Storm: Planning
  • Bettie Mulder: Reisbureau & marketing
  • Anna-Wietske Veenstra: Reisbureau & groepsreizen
  • Iekje Bouma: Reisbureau & groepsreizen
  • Natascha Buwalda: Financiële administratie

Duidelijke en persoonlijke communicatie

Wij begrijpen dat reizen soms onverwachte uitdagingen met zich mee kan brengen. Daarom zetten we in op duidelijke en persoonlijke communicatie. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het plannen van de perfecte reis.

Ons wagenpark is een van onze troeven. Met een breed scala aan goed onderhouden bussen kunnen we ons aanpassen aan uw specifieke reiswensen. Of u nu kiest voor comfortabele touringcars voor een ontspannen tocht, of luxere modellen voor een vleugje elegantie, bij Veenstra Reizen hebben we het juiste vervoer voor u.

Bedrijfsfeest Friesland met Veenstra Reizen

SGVR Garantiefonds, ISO 9001-certificaat en Veiligheidsdocument

Bij Veenstra Reizen Hoogeveen staat kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Wij zijn aangesloten bij het SGVR Garantiefonds, wat betekent dat uw reiservaring gegarandeerd in veilige handen is. Bovendien zijn we trots op ons ISO 9001-certificaat en het Veiligheidsdocument. Deze erkenningen garanderen dat wij de hoogste normen nastreven in kwaliteit en veiligheid.

Ons enthousiaste team staat iedere dag klaar om u te helpen bij het plannen van uw volgende avontuur! Laat ons uw dromen omzetten in werkelijkheid en ontdek de wereld in stijl met Veenstra Reizen.

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef