Reisbureau Heerenveen: Uw gids naar unieke reisavonturen

Reisbureau Heerenveen

Welkom bij het reisbureau Heerenveen genaamd Veenstra Reizen, waar persoonlijk contact met u de kern vormt. Of uw reishart klopt voor een avontuurlijke verkenning van Italië of een ontspannende strandvakantie aan de Middellandse Zee, wij vervullen uw reiswensen!

Uw reisbureau in Heerenveen voor elke vakantie

Bij Veenstra Reizen, hét reisbureau in Heerenveen, geloven we dat geen enkele reis hetzelfde is. Daarom zijn we er trots op dat we aan vele verschillende reisbehoeften kunnen voldoen. Of u nu met een select groepje vrienden op avontuur wilt of met een grote groep op pad gaat, wij bieden oplossingen op maat. We nemen u graag mee naar zowel nationale als internationale bestemmingen! Zo verkent u de wereld met een betrouwbare reispartner.

Het team van Veenstra Reizen

Transparante en persoonlijke communicatie is van onschatbare waarde. Ons team informeert u namelijk duidelijk van begin tot eind, zodat u tijdens uw reis niet voor verrassingen komt te staan. Zij staan altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Met veel enthousiasme begeleiden zij u bij het plannen van de perfecte reis!

Veenstra Reizen diplomabus
  • Bouwe Veenstra: Busverhuur & planning
  • Klaas Veenstra: School- & groepsreizen
  • Kim Kooistra: Busverhuur
  • Joop Storm: Planning
  • Bettie Mulder: Reisbureau & marketing
  • Anna-Wietske Veenstra: Reisbureau & groepsreizen
  • Iekje Bouma: Reisbureau & groepsreizen
  • Natascha Buwalda: Financiële administratie

Zonder zorgen reizen in Nederland en de rest van Europa!

Een van de onderscheidende kenmerken van Veenstra Reizen is de ongekende flexibiliteit. Wij organiseren groepsreizen voor zowel kleine als grote groepen. Ons uitgebreide wagenpark met verschillende touringcars maakt het mogelijk om de reis aan te passen aan al uw wensen. Of u nu met een klein gezelschap collega’s in Nederland op pad gaat of met meerdere schoolklassen naar het buitenland vertrekt.

Bedrijfsfeest Friesland met Veenstra Reizen

Kwaliteit, veiligheid & betrouwbaarheid

Veenstra Reizen Heerenveen is aangesloten bij het SGVR Garantiefonds, wat uw reis te allen tijde in veilige handen plaatst. Bovendien hebben we het ISO 9001-certificaat en het Veiligheidsdocument, wat garant staat voor de hoogste normen in kwaliteit en veiligheid. Met ons als uw reispartner ontdekt u de wereld op een veilige en betrouwbare manier! Uw tevredenheid en veiligheid zijn onze hoogste prioriteit.

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef