Uw persoonlijke reisbureau in Den Haag

Reisbureau Den Haag

Als u zoekt naar een reisbureau in Den Haag dat uw reiswensen tot in de puntjes verzorgt, dan is Veenstra Reizen uw partner. Persoonlijke communicatie en het vervullen van uw reisverlangens zijn aan de orde van de dag! Of u nu een avontuurlijke trip naar verre oorden zoekt of een ontspannende busreis in eigen land. Ontdek de wereld van reisbureau Veenstra Reizen in Den Haag, waar uw dromen werkelijkheid worden.

Reis van Den Haag naar elke bestemming in Europa

Het unieke van reisorganisatie Veenstra Reizen is de grote variatie aan reizen die mogelijk zijn. Om te beginnen bieden we groepsreizen voor zowel grote als kleine groepen. Maar ons uitgebreide wagenpark stelt ons tevens in staat om aan al uw reisbehoeften te voldoen! Dankzij de duidelijke en persoonlijke communicatie hoeft u zich nooit zorgen te maken over onverwachte situaties onderweg. Uw reiservaring is bij ons in goede handen, vanaf het allereerste contact tot het einde van uw reis.

Het trouwe team van Veenstra Reizen

Bij Veenstra Reizen draait alles om ons toegewijde team. Laat me u voorstellen aan de mensen die ervoor zorgen dat uw reis soepel verloopt:

Veenstra Reizen diplomabus
  • Bouwe Veenstra: Busverhuur & planning
  • Klaas Veenstra: School- & groepsreizen
  • Kim Kooistra: Busverhuur
  • Joop Storm: Planning
  • Bettie Mulder: Reisbureau & marketing
  • Anna-Wietske Veenstra: Reisbureau & groepsreizen
  • Iekje Bouma: Reisbureau & groepsreizen
  • Natascha Buwalda: Financiële administratie

Reismogelijkheden in Nederland en het buitenland

Bij Veenstra Reizen in Den Haag zijn de reismogelijkheden eindeloos. Of u nu verlangt naar een avontuur in eigen land of een exotische reis naar het buitenland, wij hebben voor elk wat wils. De brede keuze aan reizen is geschikt voor zowel grote als kleine groepen, van een uitgebreide busvakantie tot een kort uitstapje. Onze complete pakketten omvatten de busreis, accommodatie en zelfs opwindende excursies. Bij ons is elke reis een op maat gemaakt avontuur!

Bedrijfsfeest Friesland met Veenstra Reizen

Veilig op reis met het SGVR Garantiefonds en ISO 9001-certificaat

Veenstra Reizen vermeldt met trots dat we aangesloten zijn bij het SGVR Garantiefonds. Daarnaast zijn we ISO 9001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Zo weet u te allen tijde dat u de hoogste kwaliteit en veiligheid kunt verwachten tijdens iedere reis. Wij zorgen voor een zorgeloze en plezierige reiservaring waarbij we klaarstaan om u te helpen met al uw reisvragen!

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef