Reisbureau busreizen in binnen- en buitenland

Reisbureau Meppel

Zoekt u een reisbureau busreizen met een grote keuze aan bestemmingen? Dan is reisbureau Veenstra Reizen graag uw partner in Nederland en de rest van Europa! Bij het organiseren van onze busreizen staan persoonlijke communicatie en klanttevredenheid boven aan de lijst. Ongeacht de reisbestemming, groepsgrootte en reisduur, wij maken al uw reiswensen waar. Ontdek de wereld met onze busreizen, zowel in binnen- als buitenland. Bij ons bent u in goede handen.

Leuke busreizen voor kleine en grote groepen

Wat maakt Veenstra Reizen anders dan andere reisbureaus voor busreizen? De flexibiliteit waarmee reizen samengesteld worden maken iedere dag weer het verschil. Zo bieden we groepsreizen voor zowel grote als kleine groepen. Met ons uitgebreide wagenpark passen we ons namelijk aan aan al uw reiswensen, zonder dat u compromissen hoeft te sluiten. Daarnaast zorgt de duidelijke en persoonlijke communicatie dat u nooit voor onverwachte situaties komt te staan. Bij Veenstra Reizen draait alles om uw comfort en gemak!

Het team van reisbureau Veenstra Reizen

Bij Veenstra Reizen hebben we een team van toegewijde professionals met verschillende specialiteiten om aan uw reisbehoeften te voldoen:

Veenstra Reizen diplomabus
  • Bouwe Veenstra: Busverhuur & planning
  • Klaas Veenstra: School- & groepsreizen
  • Kim Kooistra: Busverhuur
  • Joop Storm: Planning
  • Bettie Mulder: Reisbureau & marketing
  • Anna-Wietske Veenstra: Reisbureau & groepsreizen
  • Iekje Bouma: Reisbureau & groepsreizen
  • Natascha Buwalda: Financiële administratie

Reismogelijkheden met bussen en touringcars

Veenstra Reizen biedt vele reismogelijkheden, zowel in Nederland als de rest van Europa. Deze busreizen zijn geschikt voor vriendengroepen, families, verenigingen en natuurlijk ook zakelijke groepen. Hierbij kiest u uit uitgebreide busvakanties, maar ook een korte reizen voor bijvoorbeeld een leuke citytrip. Onze reispakketten bestaan onder andere uit de busreis, de accommodatie en eventuele excursies. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken gedurende de reis!

Bedrijfsfeest Friesland met Veenstra Reizen

SGVR Garantiefonds, ISO 9001-certificaat en Veiligheidsdocument

Bij reisbureau Veenstra Reizen nemen we de veiligheid en kwaliteit van onze diensten zeer serieus. We zijn aangesloten bij het SGVR Garantiefonds, wat betekent dat uw investering in uw reis altijd beschermd is. Bovendien zijn we ISO 9001 gecertificeerd, wat getuigt van onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze bezitting van het Veiligheidsdocument benadrukt daarnaast de inzet voor de hoogste veiligheidsnormen.

Bij Veenstra Reizen gaan we verder dan alleen planning; we zorgen ervoor dat u reist met gemoedsrust, wetende dat u de hoogste kwaliteit en veiligheid krijgt die u verdient!

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef