Reisbureau Assen: Uw partner voor iedere reis

Reisbureau Assen

Welkom bij het reisbureau in Assen waar persoonlijk contact de kern is! Wij heten u van harte welkom in de wereld van grenzeloze mogelijkheden en waar uw reisdromen werkelijkheid worden. Ongeacht of uw hart sneller klopt voor avonturen in verre oorden, voor een relaxte strandvakantie, of juist voor de charme van een stedentrip, wij zijn er om uw ideale vakantie samen te stellen!

Boek reisavonturen in Nederland en het buitenland

Bij het reisbureau Veenstra Reizen in Assen omarmen we de pracht van zowel binnen- als buitenlandse avonturen. Of u nu een diepgaande verkenning van Nederland nastreeft of liever een verre bestemming verkent, wij bieden een breed scala aan bestemmingen om uit te kiezen. Van de mooiste natuurgebieden in het eigen land tot bruisende wereldsteden over de grens, bij ons bent u altijd aan het juiste adres!

Het team van reisbureau Veenstra Reizen

Bij Veenstra Reizen hebben we een team van toegewijde professionals met verschillende specialiteiten om aan uw reisbehoeften te voldoen:

Veenstra Reizen diplomabus
  • Bouwe Veenstra: Busverhuur & planning
  • Klaas Veenstra: School- & groepsreizen
  • Kim Kooistra: Busverhuur
  • Joop Storm: Planning
  • Bettie Mulder: Reisbureau & marketing
  • Anna-Wietske Veenstra: Reisbureau & groepsreizen
  • Iekje Bouma: Reisbureau & groepsreizen
  • Natascha Buwalda: Financiële administratie

Groepsreizen voor elke omvang

Een van de unieke eigenschappen van reisbureau Veenstra Reizen is de veelzijdigheid. Zo verzorgen wij zowel intieme groepsreizen als grootschalige avonturen. Dankzij ons uitgebreide wagenpark hebben we de mogelijkheid om reizen te organiseren voor zowel kleine gezelschappen als grote groepen. Hierbij zijn verschillende luxe bussen te huren voor de reis van uw dromen. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat we uw reis tot in de puntjes kunnen verzorgen!

Bedrijfsfeest Friesland met Veenstra Reizen

SGVR Garantiefonds, ISO 9001-certificaat en Veiligheidsdocument

Veenstra Reizen is trots om aangesloten te zijn bij het SGVR Garantiefonds en te beschikken over het ISO 9001-certificaat en het Veiligheidsdocument. Dit betekent dat we de hoogste kwaliteit en veiligheid waarborgen van het begin tot het eind van uw busreis. Bij ons reist u met gemoedsrust, wetende dat uw tevredenheid en welzijn onze topprioriteit zijn.

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef