Uw betrouwbare reisbureau in Amsterdam: Veenstra Reizen

Reisbureau Amsterdam

Welkom bij Veenstra Reizen, hét reisbureau in Amsterdam waar persoonlijke communicatie de grootste kracht is! Ons team maakt al uw reiswensen werkelijkheid, of u nu droomt van avontuurlijke buitenlandse reizen of ontspannende uitjes in eigen land. Onze specialiteit? Volledig georganiseerde busreizen, zowel binnen Nederland als over de grens. Bij Veenstra Reizen draait alles om u en uw onvergetelijke reiservaring.

Boek uw reis van Amsterdam naar elke bestemming

De flexibiliteit van Veenstra Reizen maakt het tot het ideale reisbureau in Amsterdam. Of u nu met een grote vriendengroep op pad gaat of liever geniet van een intieme reiservaring met een kleine groep. Omdat we beschikken over een uitgebreid wagenpark en kunnen wij ons aanpassen aan al uw reiswensen. Verder zorgt de duidelijke en persoonlijke communicatie van het team ervoor dat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Wij zijn hier om u een zorgeloze reis te bezorgen!

Het team van reisorganisatie Veenstra Reizen

Ons team bestaat uit toegewijde professionals met diverse specialiteiten, zodat alles soepel verloopt. In Amsterdam en ver daarbuiten staat Veenstra Reizen klaar om uw reiswensen te vervullen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Veenstra Reizen diplomabus
  • Bouwe Veenstra: Busverhuur & planning
  • Klaas Veenstra: School- & groepsreizen
  • Kim Kooistra: Busverhuur
  • Joop Storm: Planning
  • Bettie Mulder: Reisbureau & marketing
  • Anna-Wietske Veenstra: Reisbureau & groepsreizen
  • Iekje Bouma: Reisbureau & groepsreizen
  • Natascha Buwalda: Financiële administratie

Breed scala reismogelijkheden voor jong en oud

Bij reisbureau Veenstra Reizen in Amsterdam begrijpen we dat geen twee reizigers dezelfde zijn. Daarom is er een uitgebreid scala aan reizen om uit te kiezen, zowel in Nederland als in het buitenland. Of u nu met een grote groep collega’s op avontuur wilt of juist een intieme busvakantie verkiest, wij hebben de perfecte oplossing voor u. Bovendien zijn er complete pakketten waarin de busreis, het verblijf en eventuele spannende excursies zijn inbegrepen. Zo kunt u volop genieten zonder u zorgen te hoeven maken over de details!

Bedrijfsfeest Friesland met Veenstra Reizen

Veilig op reis met het SGVR Garantiefonds en ISO 9001-certificaat

Veenstra Reizen gelooft in de hoogste normen voor kwaliteit en veiligheid. Daarom zijn we trots op de aansluiting bij het SGVR Garantiefonds, wat betekent dat uw investering in uw droomreis volledig beschermd is. Bovendien zijn we ISO 9001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Dit garandeert dat er voldaan is aan de strengste normen in de branche! Wij zetten ons in om u de best mogelijke reiservaring te bieden, met de hoogste kwaliteit en veiligheid als prioriteit.

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef