Personeelsreis Autostadt Wolfsburg

In Autostadt vindt u alle soorten auto’s die bij het Volkswagenconcern horen en alles wat daarbij hoort. Van Audi, Škoda en Seat tot Porsche, Bugatti en Lamborghini. De aankomst is al indrukwekkend. Hectares vol met Volkswagens, fabriekshallen en prachtige architectonische bouwwerken midden in Wolfsburg. Centraal op het terrein, aan het water, staat de aankomst- en ontvangsthal, van indrukwekkende architectuur. We stellen graag een unieke groepsreis voor u samen, u kunt vrijblijvend een offerte personeelsreis Autostadt Wolfsburg aanvragen!

Gratis offerte aanvragen voor uw groep

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de personeelsreis
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden personeelsreizen volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze personeelsreizen:

  • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
  • Onze personeelsreizen zijn inclusief verschillende avondprogramma’s

Benieuwd naar onze aanpak?

Programma van uw personeelsreis Autostadt Wolfsburg

2-daagse personeelsreis Autostadt Wolfsburg

Hieronder vindt u een voorbeeld programma van een meerdaagse personeelsreis Wereld van Techniek. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Rondleiding Autostadt Wolfsburg
Een gids van Autostadt leidt u rond. In de Car Design Studio krijgt u te zien hoe een Volkswagen ontworpen wordt, hoe met klei een modelontwerp op schaal wordt gemaakt en hoe een productielijn in elkaar zit. Daarna volgt een wandeling langs de vele paviljoens met exposities van de VW-merken, de autotorens en het automuseum. Na de rondleiding door Autostadt wordt u met een pendelbus naar het fabrieksterrein gebracht.

In de fabriek zelf ziet u hoe de VW Golf gebouwd wordt. Veel gebeurt met robots, maar ook nog heel veel door mensen. Het is natuurlijk een fantastisch gezicht om al die auto’s in aanbouw aan een band in de lucht te zien hangen en de robots hun werk te zien doen. Na een blik in de fabriek wordt u terug gebracht naar Autostadt. Hier heeft u tijd om op eigen gelegenheid de paviljoens te bekijken van onder meer Bugatti, Porsche en Volkswagen of een kijkje te nemen in de imposante autotoren.

Autotoren
Vanuit de 2 grote autotorens worden alle auto’s vanuit de fabriek en vanuit anderen fabrieken over de wereld verzameld en klaar gemaakt voor aflevering aan klanten. Twintig verdiepingen hoog, met twee autoliften per toren worden daar 24/7 auto’s naar boven en beneden verplaatst. U kunt mee omhoog in een panoramacabine naar de 20e verdieping, op 48 meter hoogte.Vanuit de cabine heeft u een prachtig uitzicht over Autostadt en Wolfsburg van bovenaf en de diepte van de toren is indrukwekkend (niet toegankelijk voor mensen met hartproblemen, mensen die slecht ter been zijn, zwangere vrouwen en mensen met hoogtevrees). Aan het einde van de middag dineren we op het terrein van Autostadt. Na het diner rijden we naar ons Hotel in Wolfsburg.

Dag 2 Automuseum Volkswagen
De volgende ochtend na het ontbijt brengen we een bezoek aan het Automuseum Volkswagen in Wolfburg. Stad en automerk zijn met elkaar vervlochten. De plaats dankt zijn bestaan aan Volkswagen. Er waren immers woningen en voorzieningen nodig voor de duizenden werknemers van de fabriek, die was opgezet door Ferdinand Porsche om Hitlers visioen van een auto voor de massa te realiseren. Het museum biedt onderdak aan de schatten van het verleden, de auto’s waarmee het bedrijf zijn machtige positie kon verwerven en uitbouwen. Na dit bezoek heeft u tijd in Wolfsburg om op eigen gelegenheid te lunchen. Na de lunch vertrekken we weer terug naar huis.

Excursiemogelijkheden

Excursiemogelijkheden:

Autostadt Wolfsburg

Een gids van Autostadt leidt u rond. In de Car Design Studio krijgt u te zien hoe een Volkswagen ontworpen wordt, hoe met klei een modelontwerp op schaal wordt gemaakt en hoe een productielijn in elkaar zit. Daarna volgt een wandeling langs de vele paviljoens met exposities van de VW-merken, de autotorens en het automuseum. Na de rondleiding door Autostadt wordt u met een pendelbus naar het fabrieksterrein gebracht. In de fabriek zelf ziet u hoe de VW Golf gebouwd wordt. Veel gebeurt met robots, maar ook nog heel veel door mensen. Het is natuurlijk een fantastisch gezicht om al die auto’s in aanbouw aan een band in de lucht te zien hangen en de robots hun werk te zien doen. Na een blik in de fabriek wordt u terug gebracht naar Autostadt. Hier heeft u tijd om op eigen gelegenheid de paviljoens te bekijken van onder meer Bugatti, Porsche en Volkswagen of een kijkje te nemen in de imposante autotoren.

Automuseum Volkswagen

Het museum biedt onderdak aan de schatten van het verleden, de auto’s waarmee het bedrijf zijn machtige positie kon verwerven en uitbouwen.
Accommodatie

Hotel Global Inn ***

Verzorging
– Logies/ontbijt

Faciliteiten
– Bar
– Restaurant
– Lift
– Gratis WIFI
– Terras

Kamerfaciliteiten
– Douche
– Toilet
– Tv
– Kluisje
– Radio
– Haardroger

Verzekeringen

Het is ook mogelijk een reis- of annuleringsverzekering via ons af te sluiten.

Annuleringsverzekering:
De premie van een annuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de totale reissom +
€ 3,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting (van het totaalbedrag aan premie en
poliskosten).

Reisverzekering:
De premie van een Europeesche reisverzekering is afhankelijk van welke
dekking u wenst af te sluiten. Vanaf € 2,65 per persoon per dag.

Onze aanpak

Van wens tot personeelsreis in 5 stappen. Hoe gaat het boeken van uw personeelsreis bij Veenstra Reizen in zijn werk? Er is veel voorbereiding nodig, zodat u tijdens uw personeelsreis alleen voor aangename verrassingen komt te staan.

Stap 1 contact: De eerste stap om een personeelsreis te boeken is persoonlijk contact met één van onze medewerkers.

Stap 2 ons voorstel: Op basis van uw wensen krijgt u van ons een reisvoorstel. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. Onze lokale kennis maakt het verschil, we komen met grote regelmaat op onze bestemmingen. Bovendien hebben we direct contact met onze lokale partners, zodat we weten wat zich ter plaatse afspeelt. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo een personeelsreis tot een succes te maken.

Stap 3 definitieve boeking: Als ons reisvoorstel volledig naar uw wens is, maken we alles definitief. Mocht een bepaald onderdeel niet meer beschikbaar zijn, dan leggen wij u een passend alternatief voor.

Stap 4 definitieve reisschema: Als alles is bevestigd, sturen wij u het definitieve reisschema.

Stap 5 evaluatie: Na afloop van de reis horen wij graag hoe de personeelsreis is verlopen.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Bedrijf / instelling

Aanhef
DhrMevr

Achternaam (verplicht)

Voorletter(s)

Uw email (verplicht)

Straat + huisnummer

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Reis informatie

Bestemming (verplicht)

Vertrekplaats (verplicht)

Vertrekdatum

Aantal dagen

Aantal nachten

Aantal reizigers

Wilt u een voorstel ontvangen inclusief accommodatie?

Wilt u een voorstel ontvangen inclusief excursiemogelijkheden en maaltijden?

Welke mogelijkheden wilt u ter plaatse geregeld hebben?

Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Opmerkingen