Personeelsreis Autostadt Wolfsburg

Autostadt Wolfsburg Autostadt Wolfsburg Personeelsreis Autostadt Wolfsburg

In Autostadt vindt u alle soorten auto’s die bij het Volkswagenconcern horen en alles wat daarbij hoort. Van Audi, Škoda en Seat tot Porsche, Bugatti en Lamborghini. De aankomst is al indrukwekkend. Hectares vol met Volkswagens, fabriekshallen en prachtige architectonische bouwwerken midden in Wolfsburg. Centraal op het terrein, aan het water, staat de aankomst- en ontvangsthal, van indrukwekkende architectuur. We stellen graag een unieke groepsreis voor u samen, u kunt vrijblijvend een offerte personeelsreis Autostadt Wolfsburg aanvragen!

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde personeelsreis naar Autostadt Wolfsburg

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde personeelsreis naar Autostadt Wolfsburg te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze groepsreizen inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw medereizigers.

Onze sterke punten:

 • Persoonlijk contact voor en tijdens de personeelsreis Autostadt Wolfsburg
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden een personeelsreis Autostadt Wolfsburg volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze personeelsreizen:

 • Wij bieden een uniek programma
 • Een personeelsreis Autostadt Wolfsburg is inclusief verschillende avondprogramma’s
Veilig en voordelig een personeelsreis naar Autostadt Wolfsburg inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een groepsreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw personeelsreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige personeelsreis naar de plaats(en) van bestemming. Een personeelsreis doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een personeelsreis Autostadt Wolfsburg regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Programma van uw personeelsreis Autostadt Wolfsburg

2-daagse personeelsreis Autostadt Wolfsburg

Hieronder vindt u een voorbeeld programma van een meerdaagse personeelsreis Autostadt Wolfsburg. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Rondleiding Autostadt Wolfsburg
Een gids van Autostadt leidt u rond. In de Car Design Studio krijgt u te zien hoe een Volkswagen ontworpen wordt, hoe met klei een modelontwerp op schaal wordt gemaakt en hoe een productielijn in elkaar zit. Daarna volgt een wandeling langs de vele paviljoens met exposities van de VW-merken, de autotorens en het automuseum. Na de rondleiding door Autostadt wordt u met een pendelbus naar het fabrieksterrein gebracht.

In de fabriek zelf ziet u hoe de VW Golf gebouwd wordt. Veel gebeurt met robots, maar ook nog heel veel door mensen. Het is natuurlijk een fantastisch gezicht om al die auto’s in aanbouw aan een band in de lucht te zien hangen en de robots hun werk te zien doen. Na een blik in de fabriek wordt u terug gebracht naar Autostadt. Hier heeft u tijd om op eigen gelegenheid de paviljoens te bekijken van onder meer Bugatti, Porsche en Volkswagen of een kijkje te nemen in de imposante autotoren.

Autotoren
Vanuit de 2 grote autotorens worden alle auto’s vanuit de fabriek en vanuit anderen fabrieken over de wereld verzameld en klaar gemaakt voor aflevering aan klanten. Twintig verdiepingen hoog, met twee autoliften per toren worden daar 24/7 auto’s naar boven en beneden verplaatst. U kunt mee omhoog in een panoramacabine naar de 20e verdieping, op 48 meter hoogte.Vanuit de cabine heeft u een prachtig uitzicht over Autostadt en Wolfsburg van bovenaf en de diepte van de toren is indrukwekkend (niet toegankelijk voor mensen met hartproblemen, mensen die slecht ter been zijn, zwangere vrouwen en mensen met hoogtevrees). Aan het einde van de middag dineren we op het terrein van Autostadt. Na het diner rijden we naar ons Hotel in Wolfsburg.

Dag 2 Automuseum Volkswagen
De volgende ochtend na het ontbijt brengen we een bezoek aan het Automuseum Volkswagen in Wolfburg. Stad en automerk zijn met elkaar vervlochten. De plaats dankt zijn bestaan aan Volkswagen. Er waren immers woningen en voorzieningen nodig voor de duizenden werknemers van de fabriek, die was opgezet door Ferdinand Porsche om Hitlers visioen van een auto voor de massa te realiseren. Het museum biedt onderdak aan de schatten van het verleden, de auto’s waarmee het bedrijf zijn machtige positie kon verwerven en uitbouwen. Na dit bezoek heeft u tijd in Wolfsburg om op eigen gelegenheid te lunchen. Na de lunch vertrekken we weer terug naar huis.

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw personeelsreis Autostadt Wolfsburg om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw personeelsreis.

Foto album

Extra informatie

Autostadt Wolfsburg

Een gids van Autostadt leidt u rond. In de Car Design Studio krijgt u te zien hoe een Volkswagen ontworpen wordt, hoe met klei een modelontwerp op schaal wordt gemaakt en hoe een productielijn in elkaar zit. Daarna volgt een wandeling langs de vele paviljoens met exposities van de VW-merken, de autotorens en het automuseum. Na de rondleiding door Autostadt wordt u met een pendelbus naar het fabrieksterrein gebracht. In de fabriek zelf ziet u hoe de VW Golf gebouwd wordt. Veel gebeurt met robots, maar ook nog heel veel door mensen. Het is natuurlijk een fantastisch gezicht om al die auto’s in aanbouw aan een band in de lucht te zien hangen en de robots hun werk te zien doen. Na een blik in de fabriek wordt u terug gebracht naar Autostadt. Hier heeft u tijd om op eigen gelegenheid de paviljoens te bekijken van onder meer Bugatti, Porsche en Volkswagen of een kijkje te nemen in de imposante autotoren.

Automuseum Volkswagen

Het museum biedt onderdak aan de schatten van het verleden, de auto’s waarmee het bedrijf zijn machtige positie kon verwerven en uitbouwen.

Hotel Global Inn ***

Verzorging:

 • Logies/ontbijt

Faciliteiten:

 • Bar
 • Restaurant
 • Lift
 • Gratis WIFI
 • Terras

Kamerfaciliteiten:

 • Douche
 • Toilet
 • Tv
 • Kluisje
 • Radio
 • Haardroger

Het is ook mogelijk een reis- of annuleringsverzekering via ons af te sluiten.

Annuleringsverzekering:
De premie van een annuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de totale reissom +
€ 3,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting (van het totaalbedrag aan premie en
poliskosten).

Reisverzekering:
De premie van een Europeesche reisverzekering is afhankelijk van welke
dekking u wenst af te sluiten. Vanaf € 2,65 per persoon per dag.

Van wens tot personeelsreis in 5 stappen. Hoe gaat het boeken van uw personeelsreis bij Veenstra Reizen in zijn werk? Er is veel voorbereiding nodig, zodat u tijdens uw personeelsreis alleen voor aangename verrassingen komt te staan.

Stap 1 contact: De eerste stap om een personeelsreis te boeken is persoonlijk contact met één van onze medewerkers.

Stap 2 ons voorstel: Op basis van uw wensen krijgt u van ons een reisvoorstel. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. Onze lokale kennis maakt het verschil, we komen met grote regelmaat op onze bestemmingen. Bovendien hebben we direct contact met onze lokale partners, zodat we weten wat zich ter plaatse afspeelt. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo een personeelsreis tot een succes te maken.

Stap 3 definitieve boeking: Als ons reisvoorstel volledig naar uw wens is, maken we alles definitief. Mocht een bepaald onderdeel niet meer beschikbaar zijn, dan leggen wij u een passend alternatief voor.

Stap 4 definitieve reisschema: Als alles is bevestigd, sturen wij u het definitieve reisschema.

Stap 5 evaluatie: Na afloop van de reis horen wij graag hoe de personeelsreis is verlopen.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsreizen
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Welke mogelijkheden wilt u ter plaatse geregeld hebben? (door middel van aanvinken) *
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef