Personeelsreis Wenen, Oostenrijk

Schoenbrunn Wenen personeelsuitje Wenen personeelsreis Wenen

Wenen was ooit één van de machtigste steden in Europa, de Habsburgse heersers hebben zeker een belangrijke stempel gedrukt op de geschiedenis van deze Oostenrijkse hoofdstad. Wenen was vroeger de poort naar het Oosten van Europa en met de val van het communisme heeft de stad deze rol weer opgepakt. Wenen heeft als stad veel te bieden; prachtige paleizen en geweldige tuinen. De stad is een meerdaags bezoek meer dan waard, vandaar dat Veenstra Reizen deze personeelsreis Wenen standaard aanbiedt. De grote hoeveelheid hotels van eenvoudig tot super de luxe bieden voor iedere bezoeker de juiste accommodatie. We stellen graag een unieke personeelsreis voor u samen, u kunt vrijblijvend een offerte personeelsreis Wenen aanvragen!

De Spaanse rijschool met de Lippizaner paarden, Schloss Schönbrunn, het Prater, Sissi, Sachter Torte, Strauss, Mozart, Beethoven en Schubert. Wenen, één van de mooiste wereldsteden, woon- en werkstad van talloze beroemde componisten en het vroegere koningshuis. De stad van de muziek met tal van monumenten, paleizen, concertzalen en kerken die op loopafstand in het drukke centrum zijn te vinden. Maar je kunt er ook goed winkelen in de brede straten, genieten van een Sacher Torte in een van de vele konditoreien en plezier hebben in het beroemde reuzenrad op de permanente kermis. Wenen heeft genoeg in huis om er meer dan eens naar toe te gaan.

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde personeelsreis naar Wenen

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde personeelsreis naar Wenen te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze groepsreizen inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw medereizigers.

Onze sterke punten:

 • Persoonlijk contact voor en tijdens de personeelsreis Wenen
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden een personeelsreis Wenen volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze personeelsreizen:

 • Wij bieden een uniek programma
 • Een personeelsreis Wenen is inclusief verschillende avondprogramma’s
Veilig en voordelig een personeelsreis naar Wenen inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een groepsreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw personeelsreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige personeelsreis naar de plaats(en) van bestemming. Een personeelsreis doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een personeelsreis Wenen regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Programma van uw personeelsreis Wenen

6-daagse personeelsreis Wenen

Hieronder vindt u een voorbeeld programma van een meerdaagse personeelsreis Wenen. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Heenreis
In de ochtend vertrekken we naar Zuid-Duitsland. In de omgeving van Geiselwind stoppen we voor het diner en de overnachting.

Dag 2 Passau
Na het ontbijt verlaten we ons overnachtingshotel en rijden we naar Passau. Hier brengen we een bezoek aan de dom met het grootste kerkorgel ter wereld. Dit orgel telt maar liefst 17.000 pijpen en 215 registers. Hierna vervolgen we onze weg langs Donau naar Oostenrij en zullen we in de namiddag bij het hotel arriveren.

Dag 3 Wenen
‘s Ochtends maken we een rondrit door Wenen. We zien o.a. de Hofburg, het oude Raadhuis en de Stephansdom. ‘s Middags gaat u een stadswandeling maken onder leiding van onze deskundige gids. Deze kan u alles vertellen over de stad. Aan het eind van de middag wordt u teruggebracht naar uw hotel.

Dag 4 SchloB Schönbrunn
In de ochtend wordt u naar het centrum van Wenen gebracht, waar u op eigen gelegenheid de stad verder kunt verkennen. Aan het begin van de middag gaan we naar ScloB Schönbrunn voor de bezichtiging van dit Habsburgse paleis, waar keizerin Sissi woonde. Aangrenzend vindt u het Wagenburgmuseum waar een fraaie collectie rijtuigen te bezichtigen is. Natuurlijk maakt u een wandeling dor de schitterende tuinen en bezoekt u de kleine dierentuin. ‘s Avonds, na het diner, is er gelegenheid om een Strauss-concert bij te wonen.

Dag 5 Melk – Benedictijner Klooster
Het is helaas weer tijd om afscheid van Wenen te nemen. We rijden eerst naar het pittoreske plaatse Melk. Hier brengen we een bezoek aan het beroemde Benedictijner klooster, gelegen op een 50 meter hoge rots. Na bezichtiging vervolgen we onze weg naar Zuid-Duitsland voor diner en overnachting.

Dag 6 Terugreis
De laatste dag van deze reis is aangebroken. Na het ontbijt rijden we terug naar Nederland. De personeelsreis Wenen wordt afgesloten met een prima afscheidsdiner.

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw personeelsreis Wenen om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw personeelsreis.

Foto album

Extra informatie

 • Vienna Heurigen Express
 • House of Music
 • Leopold Museum
 • Belvedere Palace
 • City Tour
 • Schonbrunn Zoo
 • Sissi Tour
 • Grand Danube Riviercruise
 • Vienna Woods and Mayerling
 • Stephansdo

U verblijft in een middenklasse hotel in Wenen, die zijn voorzien van bad of douche, toilet, telefoon en tv. Deze hotels zijn gelegen in of op korte afstand van het centrum en hebben een goede verbinding per openbaar vervoer. De verzorging tijdens uw verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het is ook mogelijk een reis- of annuleringsverzekering via ons af te sluiten.

Annuleringsverzekering:
De premie van een annuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de totale reissom +
€ 3,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting (van het totaalbedrag aan premie en
poliskosten).

Reisverzekering:
De premie van een Europeesche reisverzekering is afhankelijk van welke
dekking u wenst af te sluiten. Vanaf € 2,65 per persoon per dag.

Van wens tot personeelsreis in 5 stappen. Hoe gaat het boeken van uw personeelsreis bij Veenstra Reizen in zijn werk? Er is veel voorbereiding nodig, zodat u tijdens uw personeelsreis alleen voor aangename verrassingen komt te staan.

Stap 1 contact: De eerste stap om een personeelsreis te boeken is persoonlijk contact met één van onze medewerkers.

Stap 2 ons voorstel: Op basis van uw wensen krijgt u van ons een reisvoorstel. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. Onze lokale kennis maakt het verschil, we komen met grote regelmaat op onze bestemmingen. Bovendien hebben we direct contact met onze lokale partners, zodat we weten wat zich ter plaatse afspeelt. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo een personeelsreis tot een succes te maken.

Stap 3 definitieve boeking: Als ons reisvoorstel volledig naar uw wens is, maken we alles definitief. Mocht een bepaald onderdeel niet meer beschikbaar zijn, dan leggen wij u een passend alternatief voor.

Stap 4 definitieve reisschema: Als alles is bevestigd, sturen wij u het definitieve reisschema.

Stap 5 evaluatie: Na afloop van de reis horen wij graag hoe de personeelsreis is verlopen.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsreizen
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Welke mogelijkheden wilt u ter plaatse geregeld hebben? (door middel van aanvinken) *
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef