Personeelsreis Parijs, Frankrijk

Schoolreis Parijs-met de bus Schoolreis Parijs Schoolreis rondvaart Parijs

Parijs de stad van de mode, de gastronomie, bekende monumenten, bezienswaardigheden en nog veel meer. Parijs laat zich moeilijk in woorden samenvatten. Of u er nu naar toe gaat voor een weekje erop uit of een langer verblijf, Parijs is nooit saai! Parijs is met zo’n 12 miljoen inwoners in het hele stedelijke gebied de op een na grootste stad van West Europa. Samen met Londen, New York en Tokio wordt Parijs gezien als één van de vier grote wereldsteden. We stellen graag een unieke personeelsreis voor u samen, u kunt vrijblijvend een offerte personeelsreis Parijs aanvragen!

Het aanbod dat Parijs haar bezoekers biedt mag dan ook absoluut werelds genoemd worden. Musea, beroemde bezienswaardigheden, mode, top restaurants, winkels, theaters en een bruisend nachtleven met clubs en discotheken; de personeelsreis naar Parijs heeft het allemaal! Pak de Parijse metro of de fiets naar de verschillende beroemde wijken in Parijs en laat u verrassen door de verschillende charmes en de multiculturele diversiteit. In combinatie met het ruime aanbod van hotels in Parijs, maakt dit alles Parijs tot een ideale bestemming voor een fantastische excursie. Tot slot is een bezoek aan Disneyland Paris ook een echte aanrader. Het park is met zijn sprookjesachtige charme, futuristische avonturen en technische hoogstandjes goed voor topvermaak.

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde personeelsreis naar Parijs

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde personeelsreis naar Parijs te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze groepsreizen inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw medereizigers.

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de personeelsreis Parijs
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden een personeelsreis Parijs volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze personeelsreizen:

  • Wij bieden een uniek programma
  • Een personeelsreis Parijs is inclusief verschillende avondprogramma’s
Veilig en voordelig een personeelsreis naar Parijs inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een groepsreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw personeelsreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige personeelsreis naar de plaats(en) van bestemming. Een personeelsreis doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een personeelsreis Parijs regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Programma van uw personeelsreis Parijs

4-daagse personeelsreis Parijs

Hieronder vindt u een voorbeeld programma van een meerdaagse personeelsreis Parijs. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Heenreis
We vertrekken in de ochtend richting Parijs. Onderweg naar Parijs zullen we een stop houden en in de namiddag komen we aan in ‘de Lichtstad’, met andere woorden: Parijs! De rest van de avond kunt u gezellig in de stad uitgaan.

Dag 2 rondrit Parijs
’s Morgens maken we een uitgebreide rondrit door Parijs. Vele bekende bezienswaardigheden zullen de revue passeren, zoals het Louvre, de Arc de Triomph en natuurlijk de overbekende Eifeltoren. ’s Middags kunt u op eigen gelegenheid Parijs verder verkennen. u kunt gaan winkelen, een museum bezoeken of met de metro de stad doorkruisen. In de namiddag wordt u in de gelegenheid gesteld een boottocht te maken over de Seine. Na het diner verzorgen we een lichttour door Parijs.

Dag 3 Notre Dame – Versailles
Vanmorgen kunt u eerst een bezoek brengen aan de Notre Dame, gelegen op één van de eilandjes in de Seine. ’s Middags gaan we naar Versailles voor een bezoek aan het paleis van Zonnekoning Lodewijk XIV, temidden van de briljante tuinarchitectuur. De avond zult u zich wederom uitstekend vermaken in deze wereldstad.

Dag 4 Terugreis
Na het ontbijt rijden we nog even door de stad en vervolgens koersen we richting Nederland. In de loop van de avond bent u weer terug bij uw opstapplaats en komt er een eind aan uw personeelsreis Parijs.

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw personeelsreis Parijs om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw personeelsreis.

Foto album

Extra informatie

Arc de Triomphe

De Arc de Triomphe is een historisch monument dat staat op een van de drukste pleinen in Parijs, de Place Charles de Gaulle. De Arc de Triomphe, oftewel triomfboog, werd gebouwd in opdracht van Napoleon en is nu een monument ter nagedachtenis aan de Eerste Wereldoorlog. Het duurde 30 jaar om de boog te bouwen, maar het resultaat mag er zijn. In Las Vegas staat een kleine versie van de Arc de Triomphe, maar die kan zeker niet op tegen het echte legendarische monument in Parijs! Klim naar de 50 meter hoge top en je hebt een prachtig uitzicht over de stad.

Entree gratis 

Cimetière du Père-Lachaise

Cimetière du Père Lachaise is de grootste begraafplaats van Parijs. Een begraafplaats lijkt misschien niet heel leuk om te bezoeken, maar de Cimetière du Père Lachaise is zeker een bezoek waard. Er zijn veel beroemdheden begraven, zoals Frédéric Chopin, Jim Morrison en Karel Appel. Daarnaast is de begraafplaats een goed onderhouden park en zijn er veel indrukwekkende grafmonumenten te bezichtigen. Vanwege de grootte van het park is een rondleiding erg handig en op deze manier zie je de mooiste plekken van de begraafplaats.

Entree gratis

Eiffeltoren

De Eiffeltoren is zonder twijfel het meest bekende en meest iconische bouwwerk van Parijs. Met meer dan zes miljoen bezoekers per jaar is het daarnaast ook het meest bezochte monument van Parijs. De Fransen waren eigenlijk helemaal niet blij met de bouw van de Eiffeltoren. Ze vonden het een lelijk en nutteloos bouwwerk. Maar hij is er toch gekomen, en uitgegroeid tot de must-visit van Parijs. Beklim de toren en geniet van het uitzicht op 300 meter hoogte! (En vergeet zeker niet om een mini-Eiffeltorentje mee te nemen als souvenir.)

v.a. €5,10 (prijs per persoon)

Musée d’Orsay

Het Musée d’Orsay is een kunstmuseum in een oud stationsgebouw. Er is veel impressionistische kunst te bewonderen van beroemde kunstenaars, zoals Monet en Van Gogh. Het museum is een bijzondere plek voor kunstliefhebbers, maar ook voor bezoekers die minder met kunst hebben is het een populaire attractie. Het prachtige gebouw en de locatie naast de rivier de Seine maken het museum aantrekkelijk voor iedereen! Het museum biedt interessante exposities en de mogelijkheid voor een rondleiding, waarbij je veel leert over de kunst en het museum zelf.

Entree gratis

Musée du Louvre

Het Louvre was vroeger een paleis, wat nog heel goed te zien is als je dit museum bezoekt. Het is ook het grootste museum ter wereld, met een enorm aantal kunstwerken. Er is Egyptische kunst, schilderkunst en beeldhouwkunst te bewonderen. In totaal zijn er 30.000 werken tentoongesteld. En met een oppervlakte van meer dan 160.000 m2 ben je wel even bezig om deze allemaal te bekijken! Ga zeker niet weg zonder de Mona Lisa gezien te hebben, het bekendste schilderij dat het Louvre bezit. Het museum vinden is niet moeilijk dankzij de grootte van het gebouw en de glazen piramide die voor het paleis is gebouwd. Deze piramide is gemaakt van glas en dient als hoofdingang van het museum.

Entree gratis

Ontdek de Catacomben van Parijs

De Catacomben van Parijs bestaan uit ondergrondse tunnels van gezamenlijk meer dan 290 km lang. De Catacomben, oorspronkelijk kalksteengroeven, bergen nu beenderen die afkomstig zijn van begraafplaatsen in Parijs die geruimd moesten worden. In de Tweede Wereldoorlog is een deel van het gangenstelsel gebruikt door het verzet en de gangen hebben ook hun dienst bewezen als vlucht- en schuilplek. De Catacomben van Parijs worden gezien als de meest aparte en wonderlijke begraafplaats ter wereld. Daal 25 meter af in het ‘Rijk van de Dood’ en beleef een spannende ontdekkingstocht!

Entree gratis

Disneyland Resort Paris

Mickey Mouse, Aladdin, Darth Vader, Donald Duck, Peter Pan… De lijst van Disneyfiguren die je kan ontmoeten in Disneyland Paris houdt niet op. Deze figuren tegenkomen is natuurlijk heel leuk, maar alle attracties die Disneyland Paris rijk is, zijn nog veel leuker. ‘It’s a small world’, ‘Big Thunder Mountain’ en de ‘Tower of Terror’ zijn hier een paar voorbeelden van. De “Rock ’n Roller Coaster” is zeer geschikt voor de echte achtbaanfanaten, deze baan brengt je in 3 seconden naar 96 km/h. Maar Disneyland Paris is meer dan alleen attracties. Je kunt er ook verblijven, lekker eten en winkelen. Voor ieder wat wils dus!

v.a. €45,00 (prijs per persoon)

Parc Astérix

Parc Astérix is net als Disneyland Paris een groot attractiepark, maar dan gebaseerd op de verhalen van stripfiguren Astérix en Obelix. Er zijn 40 attracties, voor jong en oud. Het park biedt een enerverende dag uit door de verscheidenheid aan attracties, van wildwaterbanen tot een reisje naar het oude Griekenland. Maar Parc Astérix biedt meer dan alleen attracties, er zijn ook veel voorstellingen te bezoeken. Voorbeelden hiervan zijn een dolfijnenshow en een theatervoorstelling met magie en illusies. Ook kun je in Parc Astérix op de foto met de Galliërs zelf, verblijven in een hotel op het park en eten in een van de restaurants. Ontdek het zelf en ontmoet de beroemde stripfiguren in Parc Astérix!

v.a. €35,00 (prijs per persoon)

Stadstour Parijs

Wil je alles uit je bezoek aan Parijs halen? Doe dan een stadstour. Met zo’n tour kom je op de meest beroemde plekken, maar zie je ook dingen die je anders waarschijnlijk gemist zou hebben. De gids (soms een inwoner van Parijs zelf) kan allerlei interessante weetjes en feiten vertellen en biedt een ander perspectief op de stad. Ook biedt een tour vaak de mogelijkheid om rijen over te slaan en dus meer tijd door te brengen in de attracties en Parijs zelf. Een stadstour kan door middel van een sightseeing-bus, een fiets of lopend. Kies jouw favoriet en beleef Parijs op zijn best!

v.a. €14,00 (prijs per persoon)

Achter de schermen bij Roland Garros

Treed in de voetsporen van Rafaël Nadal als je met een gids de tennisvelden bekijkt in het Roland Garros stadion. De tour leert je van alles over de beroemde Grand Slam toernooien en brengt je op plekken waar je anders nooit zou komen, zoals de kleedkamers en het perscentrum. Bij het Roland Garros hoort ook een museum wat zeker de moeite waard is om te bezoeken. De geschiedenis van het tennis wordt hier uitgebreid uitgelegd. Een tour achter de schermen bij Roland Garros gecombineerd met een bezoek aan het museum: match point!

v.a. €10,00 (prijs per persoon)

Saint Germain des Prés

Saint Germain des Prés is een chique woonwijk, ontstaan rond de abdij Saint-Germain-des-Prés, waar de buurt ook zijn naam aan dankt. Na de Tweede Wereldoorlog vonden er veel culturele evenementen plaats en trok de buurt filosofen en artiesten aan. Nu vind je er winkels van onder andere Giorgio Armani en Louis Vuitton. Saint Germain des Prés is niet alleen bekend om zijn winkels en chique reputatie, ook op culinair gebied heeft de buurt een goede naam. Het oudste café van Parijs bevindt zich hier, Café Le Procope. Leuk om te weten: Napoleon was een stamgast van dat café! Andere beroemde cafés zijn Les Deux Magots en Café de Flore. Naast de cafés is Saint Germain des Prés ook bekend vanwege de (oude) boekwinkels die zich hier bevinden.

Gratis te bezoeken

Team Game

Parijs biedt meer dan kunst, cultuur en attractieparken. Een leuke afwisseling bieden de Escape Rooms die Parijs rijk is, een echt groepsuitje. Met logica, samenwerking en observatie moet je als groep een kamer zien te ontsnappen binnen 60 minuten. De Escape Rooms hebben verschillende thema’s, zoals ‘Catacomben’, ‘Metro’ en ‘Gekidnapt’. En om eruit te komen is één ding essentieel: samenwerking. Dus maak een team, kies je Escape Room en wees voorbereid op een grote dosis stress!

v.a. €16,00 (prijs per persoon)

U verblijft in een middenklasse hotel in Parijs, die zijn voorzien van bad of douche, toilet, telefoon en tv. Deze hotels zijn gelegen in of op korte afstand van het centrum en hebben een goede verbinding per openbaar vervoer. De verzorging tijdens uw verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het is ook mogelijk een reis- of annuleringsverzekering via ons af te sluiten.

Annuleringsverzekering:
De premie van een annuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de totale reissom +
€ 3,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting (van het totaalbedrag aan premie en
poliskosten).

Reisverzekering:
De premie van een Europeesche reisverzekering is afhankelijk van welke
dekking u wenst af te sluiten. Vanaf € 2,65 per persoon per dag.

Van wens tot personeelsreis in 5 stappen. Hoe gaat het boeken van uw personeelsreis bij Veenstra Reizen in zijn werk? Er is veel voorbereiding nodig, zodat u tijdens uw personeelsreis alleen voor aangename verrassingen komt te staan.

Stap 1 contact: De eerste stap om een personeelsreis te boeken is persoonlijk contact met één van onze medewerkers.

Stap 2 ons voorstel: Op basis van uw wensen krijgt u van ons een reisvoorstel. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. Onze lokale kennis maakt het verschil, we komen met grote regelmaat op onze bestemmingen. Bovendien hebben we direct contact met onze lokale partners, zodat we weten wat zich ter plaatse afspeelt. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo een personeelsreis tot een succes te maken.

Stap 3 definitieve boeking: Als ons reisvoorstel volledig naar uw wens is, maken we alles definitief. Mocht een bepaald onderdeel niet meer beschikbaar zijn, dan leggen wij u een passend alternatief voor.

Stap 4 definitieve reisschema: Als alles is bevestigd, sturen wij u het definitieve reisschema.

Stap 5 evaluatie: Na afloop van de reis horen wij graag hoe de personeelsreis is verlopen.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsreizen
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Welke mogelijkheden wilt u ter plaatse geregeld hebben? (door middel van aanvinken) *
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef