Personeelsreis minicruise Newcastle

busreis Newcastle Newcastle personeelsreis Personeelsreis Newcastle

Met uw personeelsreis minicruise Newcastle beleeft u het allemaal: het grootste overdekte winkelcentrum van Groot-Brittannië (MetroCentre), tal van musea en een levendig, historisch centrum! Ga tijdens uw stedentrip / minicruise Newcastle winkelen in Grey Street en neem plaats voor een lekker hapje en drankje in het trendy restaurant ‘Pleased to meet you’. Bewonder daarna eventueel het adembenemende uitzicht vanaf het kasteel Castle Keep. Ook een terrasje pakken aan de zonnige Quayside met overzicht over de rivier de Tyne hoort erbij tijdens uw personeelsreis minicruise Newcastle. We stellen graag een unieke personeelsreis voor u samen, u kunt vrijblijvend een offerte personeelsreis minicruise Newcastle aanvragen!

Wat is er nu leuker dan uw personeelsreis minicruise Newcastle te beginnen aan boord van een luxe cruiseferry? Stap aan boord van de ferry in IJmuiden en start de Newcastle minicruise, verzekerd van een ontspannen overtocht. Tijdens de mini-cruise heeft u ’s avonds de keuze uit 3 toprestaurants voor een heerlijk diner. Daarna staan de verschillende bars garant voor een leuke avond. Dit georganiseerde weekend is zeer geschikt als luxe personeelsreis.

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde personeelsreis minicruise naar Newcastle

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde personeelsreis minicruise naar Newcastle te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze groepsreizen inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw medereizigers.

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de personeelsreis minicruise Newcastle
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden een personeelsreis minicruise Newcastle volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze personeelsreizen:

  • Wij bieden een uniek programma
  • Een personeelsreis minicruise Newcastle is inclusief verschillende avondprogramma’s
Veilig en voordelig een personeelsreis minicruise naar Newcastle inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een groepsreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw personeelsreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige personeelsreis naar de plaats(en) van bestemming. Een personeelsreis doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een personeelsreis minicruise Newcastle regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Programma van uw personeelsreis minicruise Newcastle

3-daagse personeelsreis minicruise Newcastle

Hieronder vindt u een voorbeeld programma van een meerdaagse personeelsreis minicruise Newcastle. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Heenreis
Via uw opstapplaats stappen we aan boord van de ferry in IJmuiden en start de Newcastle minicruise.

Dag 2 Newcastle
Na een relaxte nacht in uw eigen hut kom u de volgende ochtend aan in de haven van Newcastle, waar uw stedentrip verdergaat. Na het uitschepen wordt er een rondrit langs de bezienswaardigheden van de stad gemaakt. Hierna krijg u voldoende vrije tijd om deze geweldige stad te verkennen. Aan het einde van de middag zal de bus u weer terugbrengen naar de boot.

Dag 3 Terugreis
Wanneer we zijn aangekomen in IJmuiden zullen we in de middag aankomen bij uw opstapplaats.

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw personeelsreis minicruise Newcastle om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw personeelsreis.

Foto album

Extra informatie

  • Vrije tijd in Newcastle
  • Korte rondrit door Newcastle

Heen- en terugreis per luxe cruiseferry.

Het is ook mogelijk een reis- of annuleringsverzekering via ons af te sluiten.

Annuleringsverzekering:
De premie van een annuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de totale reissom +
€ 3,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting (van het totaalbedrag aan premie en
poliskosten).

Reisverzekering:
De premie van een Europeesche reisverzekering is afhankelijk van welke
dekking u wenst af te sluiten. Vanaf € 2,65 per persoon per dag.

Van wens tot personeelsreis in 5 stappen. Hoe gaat het boeken van uw personeelsreis bij Veenstra Reizen in zijn werk? Er is veel voorbereiding nodig, zodat u tijdens uw personeelsreis alleen voor aangename verrassingen komt te staan.

Stap 1 contact: De eerste stap om een personeelsreis te boeken is persoonlijk contact met één van onze medewerkers.

Stap 2 ons voorstel: Op basis van uw wensen krijgt u van ons een reisvoorstel. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. Onze lokale kennis maakt het verschil, we komen met grote regelmaat op onze bestemmingen. Bovendien hebben we direct contact met onze lokale partners, zodat we weten wat zich ter plaatse afspeelt. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo een personeelsreis tot een succes te maken.

Stap 3 definitieve boeking: Als ons reisvoorstel volledig naar uw wens is, maken we alles definitief. Mocht een bepaald onderdeel niet meer beschikbaar zijn, dan leggen wij u een passend alternatief voor.

Stap 4 definitieve reisschema: Als alles is bevestigd, sturen wij u het definitieve reisschema.

Stap 5 evaluatie: Na afloop van de reis horen wij graag hoe de personeelsreis is verlopen.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsreizen
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Welke mogelijkheden wilt u ter plaatse geregeld hebben? (door middel van aanvinken) *
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef