Personeelsreis Europapark, Duitsland

personeelsreis europa park busreis europa park europa park personeelsreis

Onbekend bij veel Nederlanders, en dat is jammer. Daarom bieden wij u nu de kans om dit fantastische pretpark te bezoeken. U vindt in Europapark meer dan 100 attracties, verdeeld over 14 verschillende gebieden. Een groot aantal van de gebieden hangen samen met de landen in Europa en dat is dan ook de reden waarom het park “Europa-park” is genoemd. We stellen graag een unieke personeelsreis voor u samen, u kunt vrijblijvend een offerte personeelsreis Europapark aanvragen!

Europapark ligt in het plaatsje Rust wat gelegen is aan de grens Duitsland, Zwitserland en Frankrijk. Lijkt het u leuk een ritje in Europa’s grootste en hoogste stalen achtbaan te maken? Of wilt u liever gezellig met een gondel varen waar u zich in Venetië waant? In het park is voor ieder wat wils van jong tot oud beleeft iedereen onbeperkt plezier!

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde personeelsreis naar Europapark

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde personeelsreis naar Europapark te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze groepsreizen inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw medereizigers.

Onze sterke punten:

 • Persoonlijk contact voor en tijdens de personeelsreis Europapark
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden een personeelsreis Europapark volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze personeelsreizen:

 • Wij bieden een uniek programma
 • Een personeelsreis Europapark is inclusief verschillende avondprogramma’s
Veilig en voordelig een personeelsreis naar Europapark inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een groepsreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw personeelsreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige personeelsreis naar de plaats(en) van bestemming. Een personeelsreis doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een personeelsreis Europapark regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Programma van uw personeelsreis Europapark

3-daagse personeelsreis Europapark

Hieronder vindt u een voorbeeld programma van een meerdaagse personeelsreis Europapark. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Heenreis
’s Ochtends rijden we via uw opstapplaats en het Ruhrgebied naar ons hotel in het Zwarte Woud. Onderweg krijgt u bij de stops de gelegenheid om iets te eten.

Dag 2 Europapark
Na het ontbijt brengen we u naar het Europa-park. De hele dag kunt u volop genieten van de vele attracties zoals de Blue Fire, de watercoaster Poseidon en de unieke Euromir. Het zijn allemaal toppers. Kortom voor ieder wat wils. Moe maar voldaan zult u aan het einde van de dag aankomen bij de bus. Wanneer iedereen weer is ingestapt vertrekken we weer richting Nederland.

Dag 3 Terugreis
Vroeg in de ochtend rond een uur of 2 zullen de eerste mensen weer afgezet worden bij hun opstapplaats en komt er een einde aan uw personeelsreis Europapark.

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw personeelsreis Europapark om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw personeelsreis.

Foto album

Extra informatie

 • Bezoek aan Europapark

Het hotel is in de buurt van het pretpark Europapark.

Kamer faciliteiten:

 • Douche
 • Toilet
 • Föhn
 • Balkon

Het is ook mogelijk een reis- of annuleringsverzekering via ons af te sluiten.

Annuleringsverzekering:
De premie van een annuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de totale reissom +
€ 3,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting (van het totaalbedrag aan premie en
poliskosten).

Reisverzekering:
De premie van een Europeesche reisverzekering is afhankelijk van welke
dekking u wenst af te sluiten. Vanaf € 2,65 per persoon per dag.

Van wens tot personeelsreis in 5 stappen. Hoe gaat het boeken van uw personeelsreis bij Veenstra Reizen in zijn werk? Er is veel voorbereiding nodig, zodat u tijdens uw personeelsreis alleen voor aangename verrassingen komt te staan.

Stap 1 contact: De eerste stap om een personeelsreis te boeken is persoonlijk contact met één van onze medewerkers.

Stap 2 ons voorstel: Op basis van uw wensen krijgt u van ons een reisvoorstel. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. Onze lokale kennis maakt het verschil, we komen met grote regelmaat op onze bestemmingen. Bovendien hebben we direct contact met onze lokale partners, zodat we weten wat zich ter plaatse afspeelt. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo een personeelsreis tot een succes te maken.

Stap 3 definitieve boeking: Als ons reisvoorstel volledig naar uw wens is, maken we alles definitief. Mocht een bepaald onderdeel niet meer beschikbaar zijn, dan leggen wij u een passend alternatief voor.

Stap 4 definitieve reisschema: Als alles is bevestigd, sturen wij u het definitieve reisschema.

Stap 5 evaluatie: Na afloop van de reis horen wij graag hoe de personeelsreis is verlopen.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsreizen
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Welke mogelijkheden wilt u ter plaatse geregeld hebben? (door middel van aanvinken) *
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef