Personeelsreis Brussel, België

Schoolreis atomium Brussel Schoolreis Brussel Schoolreis parlement Brussel

Brussel is een wereldstad met een intieme dorpse sfeer, deze proeft u op de befaamde Grote Markt met haar prachtige gildehuizen en gezellige terrassen. Vervolgens kiest u de weg al slenterend door de Beenhouwersstraat, met zijn restaurantjes, over de Zavel, met talloze antiekwinkeltjes en over het volkse Vossenplein. De hoofdstad van België mag dan minder tot de verbeelding spreken dan bijvoorbeeld Parijs of Londen, toch heeft Brussel veel te bieden als bestemming voor uw studentenreis of personeelsreis. Winkels, musea, prachtige gebouwen, lommerrijke parken, u vindt het allemaal in Brussel. Maar natuurlijk heeft Brussel ook een overvloed in bars en restaurants, u komt er dus niks te kort. We stellen graag een unieke groepsreis voor u samen, u kunt vrijblijvend een offerte personeelsreis Brussel aanvragen!

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde personeelsreis naar Brussel

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde personeelsreis naar Brussel te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze groepsreizen inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw medereizigers.

Onze sterke punten:

 • Persoonlijk contact voor en tijdens de personeelsreis Brussel
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden een personeelsreis Brussel volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze personeelsreizen:

 • Wij bieden een uniek programma
 • Een personeelsreis Brussel is inclusief verschillende avondprogramma’s

Enkele kenmerken van Brussel:

 1. Historische architectuur: Brussel heeft een rijke geschiedenis die zichtbaar is in de historische architectuur. Het Grote Markt (Grand-Place) is een UNESCO-werelderfgoedlocatie en wordt beschouwd als een van de mooiste pleinen ter wereld.
 2. Atomium: Het Atomium is een iconisch bouwwerk en een symbool van Brussel. Het werd oorspronkelijk gebouwd voor de Wereldtentoonstelling van 1958 en vertegenwoordigt een ijzerkristal dat 165 miljard keer is vergroot.
 3. Manneken Pis: Dit beroemde standbeeld van een plassend jongetje is een van de bekendste symbolen van Brussel. Het beeldje heeft verschillende kostuums en wordt vaak versierd bij speciale gelegenheden.
 4. Europees kwartier: Brussel is het administratieve centrum van de Europese Unie, met de Europese Commissie en het Europees Parlement die hier zijn gevestigd. Het Europees kwartier is een belangrijk zakendistrict.
 5. Kunst en musea: Brussel herbergt verschillende musea, waaronder het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten, het Magritte Museum en het BELvue Museum, dat de geschiedenis van België behandelt.
Veilig en voordelig een personeelsreis naar Brussel inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een groepsreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw personeelsreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige personeelsreis naar de plaats(en) van bestemming. Een personeelsreis doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een personeelsreis Brussel regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Bij het samenstellen van een personeelsreis is het belangrijk om te weten in welke periode u wilt reizen, hoeveel dagen de personeelsreis duurt, het programma, de accommodatie en hoeveel deelnemers ermee gaan. Voor een personeelsreis naar Brussel willen onze specialisten graag met u meedenken om een geweldige reis naar Brussel te kunnen samenstellen. Wij sturen voor uw personeelsreis graag geheel vrijblijvend een voorstel op maat. De vele mogelijkheden die Brussel biedt zorgen voor een onvergetelijke personeelsreis. 

Volledig verzorgde personeelsreis Brussel

Een volledige verzorgde personeelsreis Brussel betreft van vervoer tot en met verblijf inclusief excursieprogramma is bij onze groepsreizen inbegrepen. Wellicht wilt u alleen bepaalde onderdelen bij ons boeken, zoals alleen de busreis of een busreis inclusief accommodatie. Ook dan kunt u bij ons terecht. Een personeelsreis naar Brussel is zowel geschikt voor kleine of grote groepen. Hoe groter de groep, hoe mooier de uitdaging. Benieuwd naar een voorstel? Onze medewerkers helpen u graag met een personeelsreis naar Brussel!

Programma van uw personeelsreis Brussel

3-daagse personeelsreis Brussel

Hieronder vindt u een voorbeeld programma van een meerdaagse personeelsreis Brussel. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 heenreis – Brussel
In de ochtend vertrekken we richting Oosterhout waar een kleine koffiestop gehouden wordt. Vroeg in de middag arriveren we in Brussel. Na een korte verkenning van het bruisende centrum nodigen wij u uit voor een uitgebreide stadsrondrit onder begeleiding van een gids. ’s Avonds heeft u volop gelegenheid om het centrum te verkennen.

Dag 2 Leuven – Brussel
De ochtend is gereserveerd voor een juweel van een kleinood, de pittorekse universiteitsstad Leuven, vlakbij Brussel met een wereldberoemd stadhuis en verstilde begijnhoven. In de middag is er de gelegenheid om in Brussel bijvoorbeeld één van de musea te bezoeken, zoals het automuseum. Of wilt  liever door de oude volkswijk Marollen slenteren of toch liever winkelen? Kortom keus genoeg om de middag naar eigen inzicht door te brengen.

Dag 3 Antwerpen – terugreis
Vandaag verlaten wij het prachtige Brussel en gaan we naar andere op en top Vlaamse stad, Antwerpen. De vogeltjesmarkt, het ‘Steen’, een kasteel dat als zeevaartmuseum wordt gebruikt, de diamantslijperijen, de havens… Het zijn slechts enkele rijkdommen die van Antwerpen een zeer aantrekkelijke stad maken. In de loop van de middag vertrekken we uit Antwerpen om de terugreis naar Nederland in te zetten. Onderweg houden we een stop zodat  nog even iets kun eten en vervolgens rijden we naar uw opstapplaats.

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw personeelsreis Brussel om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw personeelsreis.

Foto album

Extra informatie

 • Boottocht op zeekanaal Brussel
 • Autoworld
 • Ontdek Brussel per fiets
 • Het Belgisch Stripcentrum
 • Actieve wandeling
 • Atomium

U verblijft in een middenklasse hotel in Brussel, kamers zijn voorzien van bad of douche, toilet, telefoon en tv. Deze hotels zijn gelegen in of op korte afstand van het centrum en hebben een goede verbinding per openbaar vervoer. De verzorging tijdens uw verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het is ook mogelijk een reis- of annuleringsverzekering via ons af te sluiten.

Annuleringsverzekering:
De premie van een annuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de totale reissom +
€ 3,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting (van het totaalbedrag aan premie en
poliskosten).

Reisverzekering:
De premie van een Europeesche reisverzekering is afhankelijk van welke
dekking u wenst af te sluiten. Vanaf € 2,65 per persoon per dag.

Van wens tot personeelsreis in 5 stappen. Hoe gaat het boeken van uw personeelsreis bij Veenstra Reizen in zijn werk? Er is veel voorbereiding nodig, zodat u tijdens uw personeelsreis alleen voor aangename verrassingen komt te staan.

Stap 1 contact: De eerste stap om een personeelsreis te boeken is persoonlijk contact met één van onze medewerkers.

Stap 2 ons voorstel: Op basis van uw wensen krijgt u van ons een reisvoorstel. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. Onze lokale kennis maakt het verschil, we komen met grote regelmaat op onze bestemmingen. Bovendien hebben we direct contact met onze lokale partners, zodat we weten wat zich ter plaatse afspeelt. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo een personeelsreis tot een succes te maken.

Stap 3 definitieve boeking: Als ons reisvoorstel volledig naar uw wens is, maken we alles definitief. Mocht een bepaald onderdeel niet meer beschikbaar zijn, dan leggen wij u een passend alternatief voor.

Stap 4 definitieve reisschema: Als alles is bevestigd, sturen wij u het definitieve reisschema.

Stap 5 evaluatie: Na afloop van de reis horen wij graag hoe de personeelsreis is verlopen.

Stap 4 definitieve reisschema: Als alles is bevestigd, sturen wij u het definitieve reisschema.

Stap 5 evaluatie: Na afloop van de reis horen wij graag hoe de groepsreis is verlopen.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsreizen
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Welke mogelijkheden wilt u ter plaatse geregeld hebben? (door middel van aanvinken) *
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef