Personeelsreis Antwerpen, België

Antwerpen groepsreis Groepsreis Antwerpen Groepsreis Antwerpen België

Haar vele facetten maken van Antwerpen een stad zoals die hoort te zijn: een bruisende, gastvrije metropool die ook gezellig en hartverwarmend is met verkwikkend groen en rustgevende hoekjes. Het is een cultuurstad bij uitstek die trots is op haar indrukwekkende architectuur en prachtige kunstwerken. Het Zuid geldt als het paradepaardje van de stad Antwerpen met de betere kunstgalerijen, modehuizen en trendy restaurants. Een wandeling langs de kaaien is ook een belevenis en mag daarom zeker niet ontbreken tijdens uw reis naar Antwerpen. Hoe verschillend de gevels ook zijn in kleur en vorm, vele gebouwen vertonen sterke verwijzingen naar het rijke maritieme leven dat van Antwerpen een stad om van te houden heeft gemaakt. We stellen graag een unieke personeelsreis voor u samen, u kunt vrijblijvend een offerte personeelsreis Antwerpen aanvragen!

Tijdens een vaartocht kunt u volop genieten van de uitzichten op gevels, monumenten en bruggen die juist vanaf de waterkant zo goed te zien zijn. Ook kunnen wij u aanraden om Brugge te voet te ontdekken. Er is een wandelroute beschikbaar die u langs de meeste bezienswaardigheden voert. Waar u ook gaat tijdens uw groepsreis, keer op keer zult u verleid worden door die echte Brugse lekkernijen zoals chocolade, jenever, wafels en Vlaamse friet. Dat het goed eten is in Brugge blijkt ook wel uit de vele restaurants met één of meerdere sterren. Voor of na het eten kunt u in een van de vele cafeetjes terecht voor een goed Belgisch pintje.

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde personeelsreis naar Antwerpen

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde personeelsreis naar Antwerpen te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze personeelsreizen inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw medereizigers.

Onze sterke punten:

 • Persoonlijk contact voor en tijdens de personeelsreis Antwerpen
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden een personeelsreis Antwerpen volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze groepsreizen:

 • Wij bieden een uniek programma
 • Een personeelsreis Antwerpen is inclusief verschillende avondprogramma’s

Enkele kenmerken van Antwerpen:

 1. Diamantindustrie: Antwerpen staat wereldwijd bekend als het centrum van de diamanthandel. De stad heeft een belangrijke rol in de diamanthandel en -bewerking, en herbergt een van ’s werelds grootste diamantbeurzen.
 2. Historische architectuur: Antwerpen heeft een prachtig historisch centrum met middeleeuwse gebouwen, kerken en pleinen. De Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, het stadhuis en de Grote Markt zijn enkele opvallende voorbeelden.
 3. Modehoofdstad: Antwerpen heeft een bloeiende modescene en staat bekend als een belangrijk modecentrum. De Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen heeft bijgedragen aan de opkomst van veel getalenteerde ontwerpers, waaronder de Antwerpse Zes.
 4. Haven van Antwerpen: De haven van Antwerpen is een van de grootste havens ter wereld en speelt een cruciale rol in de internationale handel en scheepvaart.
 5. Rubenshuis: Het voormalige woonhuis en atelier van de beroemde schilder Peter Paul Rubens is nu een museum dat gewijd is aan zijn leven en werk.
 6. Culinair genot: Antwerpen staat bekend om zijn gastronomie, met een breed scala aan restaurants, cafés en chocolatiers. Belgische chocolade, wafels en frieten zijn populaire lekkernijen.
 7. Museum aan de Stroom (MAS): Dit opvallende museum aan de Antwerpse haven behandelt de stad, de haven en de wereld. Het gebouw zelf is een architectonisch hoogstandje.
Veilig en voordelig een personeelsreis naar Antwerpen inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een personeelsreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw groepsreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige groepsreis naar de plaats(en) van bestemming. Een personeelsreis doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een personeelsreis Antwerpen regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Bij het samenstellen van een personeelsreis is het belangrijk om te weten in welke periode u wilt reizen, hoeveel dagen de personeelsreis duurt, het programma, de accommodatie en hoeveel deelnemers ermee gaan. Voor een personeelsreis naar Antwerpen willen onze specialisten graag met u meedenken om een geweldige reis naar Antwerpen te kunnen samenstellen. Wij sturen voor uw personeelsreis graag geheel vrijblijvend een voorstel op maat. De vele mogelijkheden die Antwerpen biedt zorgen voor een onvergetelijke personeelsreis. 

Volledig verzorgde personeelsreis Antwerpen

Een volledige verzorgde personeelsreis Antwerpen betreft van vervoer tot en met verblijf inclusief excursieprogramma is bij onze groepsreizen inbegrepen. Wellicht wilt u alleen bepaalde onderdelen bij ons boeken, zoals alleen de busreis of een busreis inclusief accommodatie. Ook dan kunt u bij ons terecht. Een personeelsreis naar Antwerpen is zowel geschikt voor kleine of grote groepen. Hoe groter de groep, hoe mooier de uitdaging. Benieuwd naar een voorstel? Onze medewerkers helpen u graag met een personeelsreis naar Antwerpen!

Programma van uw personeelsreis Antwerpen

4-daagse personeelsreis Antwerpen

Hieronder vindt u een voorbeeldprogramma van een meerdaagse personeelsreis Antwerpen. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Busreis Nederland – Antwerpen
Vroeg in de ochtend vertrekken we vanaf uw opstapplaats. Onderweg zullen we af en toe een korte stop maken. In de middag zullen we bij de accommodatie aankomen.

Dag 2 en 3 Excursies personeelsreis Antwerpen
We kunnen tijdens de personeelsreis Antwerpen diverse leuke excursies voor u verzorgen, zoals bijvoorbeeld een dag naar de brouwerij de Koninck, fietstocht met gids of eventueel een bezoek aan het Diamantmuseum. Antwerpen biedt vele verrassende mogelijkheden (zie excursiemogelijkheden).

Dag 4 Terugreis Antwerpen – Nederland
Na het ontbijt is het alweer tijd om afscheid te nemen van deze stad. En komt er een eind aan uw personeelsreis Antwerpen.

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw personeelsreis Antwerpen om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw personeelsreis.

Foto album

Extra informatie

 • Boottocht over de Schelde
 • Dinercruise in de avond met livemuziek
 • Diamantmuseum
 • Paleis op de Meir
 • Koninklijk museum voor de schone kunsten
 • Zoo Antwerpen
 • Onze lieve vrouwe Kathedraal
 • Stadwandeling Joodse wijk
 • Hap en stap wandeling
 • Fietstocht met gids
 • Bezoek brouwerij de Koninck

U verblijft in een middenklasse hotel in Antwerpen, de kamers zijn voorzien van bad of douche, toilet, telefoon en tv. Deze hotels zijn gelegen in of op korte afstand van het centrum en hebben een goede verbinding per openbaar vervoer. De verzorging tijdens uw verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het is ook mogelijk een reis- of annuleringsverzekering via ons af te sluiten.

Annuleringsverzekering:
De premie van een annuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de totale reissom +
€ 3,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting (van het totaalbedrag aan premie en
poliskosten).

Reisverzekering:
De premie van een Europeesche reisverzekering is afhankelijk van welke
dekking u wenst af te sluiten. Vanaf € 2,65 per persoon per dag.

Van wens tot groepsreis in 5 stappen. Hoe gaat het boeken van uw groepsreis bij Veenstra Reizen in zijn werk? Er is veel voorbereiding nodig, zodat u tijdens uw groepsreis alleen voor aangename verrassingen komt te staan.

Stap 1 contact: De eerste stap om een personeelsreis te boeken is persoonlijk contact met één van onze medewerkers.

Stap 2 ons voorstel: Op basis van uw wensen krijgt u van ons een reisvoorstel. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. Onze lokale kennis maakt het verschil, we komen met grote regelmaat op onze bestemmingen. Bovendien hebben we direct contact met onze lokale partners, zodat we weten wat zich ter plaatse afspeelt. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo een personeelsreis tot een succes te maken.

Stap 3 definitieve boeking: Als ons reisvoorstel volledig naar uw wens is, maken we alles definitief. Mocht een bepaald onderdeel niet meer beschikbaar zijn, dan leggen wij u een passend alternatief voor.

Stap 4 definitieve reisschema: Als alles is bevestigd, sturen wij u het definitieve reisschema.

Stap 5 evaluatie: Na afloop van de reis horen wij graag hoe de personeelsreis is verlopen.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsreizen
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Welke mogelijkheden wilt u ter plaatse geregeld hebben? (door middel van aanvinken) *
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef