Music Tour

Music-Tour met Veenstra Reizen Veenstra Reizen met een Music-Tour Met een groep op Music-Tour

Ziet u het al voor u: uw eigen music tour, een droom, van elk orkest, koor en band. Veenstra Reizen verzorgd complete music tours met aansprekende concertlocaties, accommodatie en vervoer per bus. Het betreft een unieke mogelijkheid voor muziekgroepen om op te treden in het buitenland. We stellen graag een unieke music tour voor u samen, u kunt vrijblijvend een offerte music tour aanvragen!

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde music tour

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde music tour te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze music tours inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw medereizigers.

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de music tours
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden music tours volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze music tours:

  • Wij bieden een uniek programma
  • Een music tour is inclusief verschillende avondprogramma’s
Veilig en voordelig een music tour inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een groepsreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw seniorenreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige groepsreis naar de plaats(en) van bestemming. Een bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u music tours regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw music tours om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw music tour.

Foto album

Extra informatie

  • Verschillende concerten op unieke concertlocaties

U verblijft in een middenklasse hotel, de kamers zijn voorzien van bad of douche, toilet, telefoon en tv. De verzorging tijdens uw verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het is ook mogelijk een reis- of annuleringsverzekering via ons af te sluiten.

Annuleringsverzekering:
De premie van een annuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de totale reissom +
€ 3,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting (van het totaalbedrag aan premie en
poliskosten).

Reisverzekering:
De premie van een Europeesche reisverzekering is afhankelijk van welke
dekking u wenst af te sluiten. Vanaf € 2,65 per persoon per dag.

Van wens tot Music-Tour in 5 stappen. Hoe gaat het boeken van uw Music-Tour bij Veenstra Reizen in zijn werk? Er is veel voorbereiding nodig, zodat u tijdens uw Music-Tour alleen voor aangename verrassingen komt te staan.

Stap 1 contact: De eerste stap om een Music-Tour te boeken is persoonlijk contact met één van onze medewerkers.

Stap 2 ons voorstel: Op basis van uw wensen krijgt u van ons een reisvoorstel. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. Onze lokale kennis maakt het verschil, we komen met grote regelmaat op onze bestemmingen. Bovendien hebben we direct contact met onze lokale partners, zodat we weten wat zich ter plaatse afspeelt. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo een Music-Tour tot een succes te maken.

Stap 3 definitieve boeking: Als ons reisvoorstel volledig naar uw wens is, maken we alles definitief. Mocht een bepaald onderdeel niet meer beschikbaar zijn, dan leggen wij u een passend alternatief voor.

Stap 4 definitieve reisschema: Als alles is bevestigd, sturen wij u het definitieve reisschema.

Stap 5 evaluatie: Na afloop van de reis horen wij graag hoe de Music-Tour is verlopen.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsreizen
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Welke mogelijkheden wilt u ter plaatse geregeld hebben? (door middel van aanvinken) *
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef