Groepsreis Praag, Tsjechië

Praag wordt vaak één van de mooiste steden ter wereld genoemd. En dat is niet voor niets! Deze sfeervolle schatkamer van Europa is gelegen aan de rivier de Moldau midden in Tsjechië en biedt een onvergetelijk schone aanblik. Het is de plaats waar zich door de eeuwen heen verschillende volkeren vermengden en verschillende culturen hun oorsprong hadden. Daardoor heeft deze veelzijdige stad veel interessante bezienswaardigheden te bieden voor een groepsreis. Het is één van de mooiste en oudste steden van de wereld. We stellen graag een unieke groepsreis voor u samen, u kunt vrijblijvend een offerte groepsreis Praag aanvragen!

Gratis offerte aanvragen voor uw groep

Het Praag van de honderd torens zegt iets van de schat aan architectuur. Tientallen kunstenaars uit vooral Italië en Duitsland gaven Praag het barokke aanzicht. De stad is sinds het ontstaan meer dan duizend jaar geleden gevuld met prachtige gedenkwaardige bouwwerken. Talrijke bezienswaardigheden sieren de stad waaronder de Praagse burcht met de St. Vitus kathedraal, de Karelsbrug, de gotische Tynkerk, het raadhuis met de astronomische klok en het bekende “gouden straatje”.  Maar bovenal is Praag een stad met duizend en één gezichten. Een intrigerende belevenis die u voor altijd zal bijblijven!

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de groepsreis
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden groepsreizen volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze groepsreizen:

  • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
  • Onze groepsreizen zijn inclusief verschillende avondprogramma’s

Programma van uw groepsreis Praag

5-daagse groepsreis Praag

Hieronder vindt u een voorbeeld programma van een meerdaagse groepsreis Praag. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 heenreis
In de ochtend vertrekken we richting Duitsland. Onderweg de nodige stops gehouden, zullen we in de avond aankomen bij ons hotel aankomen.

Dag 2 Praag
Vandaag brengt u onder begeleiding van een gids een bezoek aan de oude stad. Tijdens een wandeling worden de mooiste plekjes van de stad getoond. Hier ziet u o.a. de Karelsbrug, het gemeentehuis en het oude raadhuis met zijn astronomische uurwerk. Ook gaat u naar een zeer interessant gedeelte van de stad, een wijk die tot het midden van de vorige eeuw een ommuurde Joodse stad was. In de nu bij Praag ingedeelde wijk vindt u het Joods Staatsmuseum, het oude Joodse Raadhuis, een Joodse begraafplaats en een synagoge. De middag kunt u gebruiken om die dingen te bezichtigen waar u zelf speciale interesse voor heeft. Aan het einde van de middag rijden we naar ons hotel waar we het diner gebruiken.

Dag 3 Praag
Na het ontbijt verlaten we het hotel voor een bezoek o.l.v. een gids aan Hradcanym, één van de oudste stadswijken van Praag. Hier bevindt zich ook de Praagse Burcht de officiële zetel van de Tsjechische president. Zeer de moeite waard zijn natuurlijk de St. Vitus kathedraal (de trots van alle Tsjechen) en het beroemde Gouden Straatje, waar Franz Kafka gewoond heeft. Aan het einde van de middag gaat u een dinercruise over de Moldau maken.

Dag 4 Theresiënstadt
Vanochtend bent u vrij om op eigen gelegenheid Praag te verkennen. ‘s Middags brengen we een bezoek aan Theresiënstadt, dat zijn treurige bekendheid kreeg in de Tweede Wereldoorlog. Een sober gehouden museum en begraafplaats herinneren aan deze droevige episode.

Dag 5 terugreis
Meteen na het ontbijt stappen we in de touringcar voor de terugreis naar Nederland. We houden regelmatig pauze en in het begin van de avond gaan we de groepsreis Praag afsluiten met een afscheidsdiner.

Excursiemogelijkheden

Excursiemogelijkheden:

• Theresienstadt
• Praag per fiets
• Survival Tour
• Praag vanaf het water
• Brouwerij Pilsner Urquell
• Wallenstein paleis
• Stadswandeling door de Joodse wijk
• Stadswandeling door Praag
• Laterna Magika
Accommodatie

U verblijft in een middenklasse hotel in Praag, die zijn voorzien van bad of douche, toilet, telefoon en tv. Deze hotels zijn gelegen in of op korte afstand van het centrum en hebben een goede verbinding per openbaar vervoer. De verzorging tijdens uw verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Verzekeringen

Het is ook mogelijk een reis- of annuleringsverzekering via ons af te sluiten.

Annuleringsverzekering:
De premie van een annuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de totale reissom +
€ 3,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting (van het totaalbedrag aan premie en
poliskosten).

Reisverzekering:
De premie van een Europeesche reisverzekering is afhankelijk van welke
dekking u wenst af te sluiten. Vanaf € 2,65 per persoon per dag.

Onze aanpak

Van wens tot groepsreis in 5 stappen. Hoe gaat het boeken van uw groepsreis bij Veenstra Reizen in zijn werk? Er is veel voorbereiding nodig, zodat u tijdens uw groepsreis alleen voor aangename verrassingen komt te staan.

Stap 1 contact: De eerste stap om een groepsreis te boeken is persoonlijk contact met één van onze medewerkers.

Stap 2 ons voorstel: Op basis van uw wensen krijgt u van ons een reisvoorstel. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. Onze lokale kennis maakt het verschil, we komen met grote regelmaat op onze bestemmingen. Bovendien hebben we direct contact met onze lokale partners, zodat we weten wat zich ter plaatse afspeelt. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo een groepsreis tot een succes te maken.

Stap 3 definitieve boeking: Als ons reisvoorstel volledig naar uw wens is, maken we alles definitief. Mocht een bepaald onderdeel niet meer beschikbaar zijn, dan leggen wij u een passend alternatief voor.

Stap 4 definitieve reisschema: Als alles is bevestigd, sturen wij u het definitieve reisschema.

Stap 5 evaluatie: Na afloop van de reis horen wij graag hoe de groepsreis is verlopen.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Bedrijf / instelling

Aanhef
DhrMevr

Achternaam (verplicht)

Voorletter(s)

Uw email (verplicht)

Straat + huisnummer

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Reis informatie

Reisdatum

Aantal reizigers

Vertrekplaats

Vertrektijd

Bestemming

Thuiskomst datum

Thuiskomst tijd

Wenst u vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw programma?

Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Opmerkingen