Groepsreis Londen, Engeland

Busreis Londen met een groep Londen groepsreis Groepsreis Londen

Een groepsreis naar Londen is een reis naar het spil en het hart van Engeland. Een prachtige boeiende stad met een verscheidenheid aan bezienswaardigheden. U vindt er vele historische monumenten en bekende musea. Londen staat bekend als dé shophoofdstad van Europa met meer dan 30.000 winkels, waarvan er 3.000 in het centrum liggen. Niet te missen zijn Oxford Street, met zijn bekende warenhuizen, Bondstreet en Picadilly Circus. Of wat te denken van Sloane Street, Bayswatter en Notting Hill, toonaangevend op het gebied van mode, design en restaurants. Shop till you drop, het kan echt in Londen, maar deze fantastische stad biedt zoveel meer.

Als u eenmaal in London bent dan moet u natuurlijk de kans grijpen om de bekendste bouwwerken van London te bekijken. The Houses of Parliament met de bekende klokkentoren, de Big Ben, het reuzenrad London Eye, de St. Paul’s Cathedral, de Tower Bridge en The Tower met de Engelse kroonjuwelen. Door langs de Theems te lopen ziet u ze allemaal tijdens deze prachtige groepsreis. Vergeet ook de wisseling van de wacht niet bij Buckingham Palace, iedere dag om 11.30 uur. En dan het uitgaansleven… London heeft zoveel te bieden. Bezoek zeker een musical op West End, drink een pint in één van de 3.800 pubs die de stad telt. Of ga naar één van de 233 nachtclubs. In London komt u altijd tijd te kort. We stellen graag een unieke groepsreis voor u samen, u kunt vrijblijvend een offerte groepsreis Londen aanvragen!

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde groepsreis naar Londen

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde groepsreis naar Londen te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze groepsreizen inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw medereizigers.

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de groepsreis Londen
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden een groepsreis Londen volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze groepsreizen:

  • Wij bieden een uniek programma
  • Een groepsreis Londen is inclusief verschillende avondprogramma’s
Veilig en voordelig een groepsreis naar Londen inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een groepsreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw groepsreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige groepsreis naar de plaats(en) van bestemming. Een groepsreis doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een groepsreis Londen regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Programma van uw groepsreis Londen

5-daagse groepsreis Londen

Hieronder vindt u een voorbeeldprogramma van een meerdaagse groepsreis Londen. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Busreis Nederland – Londen 
Vroeg in de ochtend vertrekken we vanaf uw school. Onderweg zullen we af en toe een korte stop maken. In de vroege middag maken we de overtocht van Calais naar Dover in Engeland. Vanaf hier is het nog een paar uurtjes rijden naar de accommodatie in Londen, waar we tegen het einde van de middag aan zullen komen.

Dag 2, 3, en 4 Vrije besteding groepsreis Londen
We kunnen tijdens de groepsreis Londen diverse mooie excursies voor u verzorgen, zoals bijvoorbeeld een leuke fietstocht, boottocht of eventueel een bezoek aan één van de interessante musea. Londen biedt vele verrassende mogelijkheden (zie excursiemogelijkheden).

Dag 5 Terugreis Londen – Nederland
Na het ontbijt is het moment aangebroken deze wereldstad te verlaten. We laden de bagage in en rijden naar Dover waar we rond het middaguur aan boord gaan van de ferry. Vroeg in de avond zijn we weer terug bij de opstapplaats en komt er een einde aan uw groepsreis Londen.

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw groepsreis Londen om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw groepsreis.

Foto album

Extra informatie

Hampton Court Palace

Hampton Court Palace is een voormalige koninklijke residentie en het grootste Tudor paleis van Engeland, omgeven door schitterende tuinen. Meer dan 800 jaar geschiedenis kan worden bewonderd in het paleis. De gidsen leiden de leerlingen op een interactieve manier rond door de Tudor keukens, de appartementen van de koningen en ‘The Great Hall’, de laatste en grootste middeleeuwse hal met luxueuze wandkleden. Buiten kunt u verdwalen in ’s werelds meest populaire doolhof of ronddwalen in de prachtige tuinen. Hier hoeft u zich niet te vervelen!

v.a. € 8,50 (prijs per persoon)

London Dungeon

De ‘Must See’ van Londen: een reis door het duistere verleden van Londen. Amuserend en soms eng! In 110 minuten loopt u door de Dungeon van show naar show begeleid door een professionele acteur. De shows zijn interactief, vol speciale effecten en met twee ondergrondse ritten. De Dungeon is gebaseerd op de geschiedenis en legenden van Londen. Je zult Jack the Ripper en de impopulaire kapper Sweeney Todd van dichtbij ontmoeten!

v.a. € 15,00 (prijs per persoon)

London Eye

Europa’s grootste reuzenrad, in het centrum van Londen! Tijdens een 30 minuten durende rotatie bereikt u een hoogte van 135 meter boven de rivier de Theems en kun je genieten van een spectaculair panoramisch uitzicht. Door middel van interactieve schermen komt u alles te weten over de meest iconische bezienswaardigheden van Londen.

v.a. € 15,00 (prijs per persoon)

Madame Tussauds, incl. Marvel 4D show

Madame Tussauds is het wassenbeeldenmuseum in Londen. In dit museum kunt u de wassen beelden van beroemdheden van over de hele wereld bewonderen. Even op de foto met Johnny Depp, Angelina Jolie of Micheal Jackson? Grijp nu u kans! Naast de wassen beelden kunt u ook veel interactieve tentoonstellingen bezoeken. Sinds kort draait er een 4D film over de Marvel Superhelden, die wilt u niet missen!

v.a. € 12,00 (prijs per persoon)

St. Paul’s Cathedral

In de binnenstad van Londen vindt u de St. Paul’s Cathedral met zijn beroemde en indrukwekkende koepel. De kathedraal is de grootste van Londen en één van de grootste kerken in Noord-Europa. In de kathedraal kunt u de 270 graden award-winnende film bezoeken waarbij de ruim 1400 jaar oude geschiedenis tot leven komt. Een bezoek aan de St. Paul’s Cathedral is een bijzondere ervaring die u niet snel zult vergeten!

v.a. € 10,00 (prijs per persoon)

Boottocht over de Theems

Beleef Londen vanaf het water. Op een rondvaartboot vaart u over de prachtige rivier de Theems, en krijgt u allerlei interessante informatie over de belangrijke bezienswaardigheden van Londen. Tijdens de rondvaart kunt u veel bezienswaardigheden van dichtbij bekijken en natuurlijk kunt u uitgebreid foto’s maken!

v.a. € 8,50 (prijs per persoon)

Shakespeare’s Globe

Leer meer over Shakespeare in het Globe Theatre. William Shakespeare toonde zijn eerste stukken in dit theater. Het theater van vandaag is een reconstructie van het origineel wat in 1598 werd gebouwd. Een gids leidt u rond door het theater en vertelt alles over het leven van Shakespeare en hoe toneelstukken destijds beleefd werden. In het theater ziet u originele kostuums en instrumenten. Breng een bezoek aan Shakespeare’s Globe en doe een stap terug in de tijd!

v.a. € 15,00 (prijs per persoon)

Sea Life Aquarium

Het Sea Life Aquarium London is de thuisbasis van een van de grootste collecties van maritiem leven van over de gehele wereld. De attractie is verdeeld in veertien thema’s over drie verdiepingen. In meer dan 2 miljoen liter water kunt u meer dan duizend dieren en 500 verschillende soorten leven uit diverse oceanen zien, zoals bijvoorbeeld haaien, zeesterren, roggen, zeeschildpadden en zeepaardjes. Vergeet ook de Shark Walk niet, waar de haaien onder u voeten door zwemmen!

v.a. € 10,00 (prijs per persoon)

Tower of London

De Tower of London is één van de oudste gebouwen in Londen en diende ter bescherming tegen de Noormannen. De Tower of London heeft diverse functies gehad. Zo is het een paleis, een gevangenis en een fort geweest. Tegenwoordig is het een museum en vooral beroemd door de kroonjuwelen van het Britse koningshuis die er bekeken kunnen worden. Naast de kroonjuwelen kunt u er onder andere wapens, harnassen en compleet gereconstrueerde kamers bewonderen. Een must-visit als u naar de prachtige stad Londen gaat!

v.a. € 6,50 (prijs per persoon)

Westminster Abbey

De Westminster Abbey is één van de populairste bezienswaardigheden in Londen. Het is een architectonisch voornamelijk in gotische stijl opgetrokken meesterwerk. Traditioneel vinden hier de kroningen, begrafenissen en koninklijke bruiloften van de leden van het Britse vorstenhuis plaats. Dit indrukwekkende gebouw is niet te missen bij een bezoek aan Londen!

v.a. € 9,00 (prijs per persoon)

Windsor Castle

Windsor Castle is het oudste en grootste nog bewoonde kasteel ter wereld. Bijna 1000 jaar werd het kasteel bewoond door het Britse koningshuis. De koningin van Engeland spendeert tegenwoordig haar meeste vrije weekenden op het kasteel en met Pasen woont ze er voor een maand.  Leer over de geschiedenis van het kasteel, verken de State Apartments, en bewonder de schatten uit de koninklijke collectie.

v.a. € 9,00 (prijs per persoon)

Jack the Ripper Tour

Jack the Ripper is een van de meest intrigerende bewoners die Londen ooit gekend heeft. Voornamelijk omdat niemand de ware identiteit van deze seriemoordenaar kent.  U wandelt door Londen in de voetsporen van een van de grootste seriemoordenaars aller tijden. U wordt rondgeleid in steegjes die enkel met gaslampen verlicht worden. Wedden dat u kippenvel krijgt onderweg!

v.a. €13,00 (prijs per persoon)

Fietstocht met gids

Aan de hand van een Nederlandse gids raakt u binnen een paar uur bekend met de belangrijkste highlights van de inspirerende metropool Londen. Speciaal met lokale gidsen zijn interessante, informatieve en veilige tours door Londen samengesteld, die het fietsen in Londen tot een van de leukste activiteiten van de stad maken. Actief, leerzaam en bovenal leuk!

v.a. €25,00 (prijs per persoon)

Chelsea Voetbalstadion

De gids leidt u rond achter de schermen van het stadion van een van ’s werelds grootste voetbalclubs. U mag in het stadion, de perskamer, de kleedkamers en de tunnel: een unieke ervaring! Tijdens een tour is een bezoek aan het museum inbegrepen. Het museum geeft weer hoe Chelsea zich heeft ontwikkeld door de jaren heen, en geeft een extra dimensie aan een bezoek aan het voetbalstadion.

v.a. € 17,00 (prijs per persoon)

 

U verblijft in een middenklasse hotel in Londen, die zijn voorzien van bad of douche, toilet, telefoon en tv. Deze hotels zijn gelegen in of op korte afstand van het centrum en hebben een goede verbinding per openbaar vervoer. De verzorging tijdens uw verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het is ook mogelijk een reis- of annuleringsverzekering via ons af te sluiten.

Annuleringsverzekering:
De premie van een annuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de totale reissom +
€ 3,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting (van het totaalbedrag aan premie en
poliskosten).

Reisverzekering:
De premie van een Europeesche reisverzekering is afhankelijk van welke
dekking u wenst af te sluiten. Vanaf € 2,65 per persoon per dag.

Van wens tot groepsreis in 5 stappen. Hoe gaat het boeken van uw groepsreis bij Veenstra Reizen in zijn werk? Er is veel voorbereiding nodig, zodat u tijdens uw groepsreis alleen voor aangename verrassingen komt te staan.

Stap 1 contact: De eerste stap om een groepsreis te boeken is persoonlijk contact met één van onze medewerkers.

Stap 2 ons voorstel: Op basis van uw wensen krijgt u van ons een reisvoorstel. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. Onze lokale kennis maakt het verschil, we komen met grote regelmaat op onze bestemmingen. Bovendien hebben we direct contact met onze lokale partners, zodat we weten wat zich ter plaatse afspeelt. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo een groepsreis tot een succes te maken.

Stap 3 definitieve boeking: Als ons reisvoorstel volledig naar uw wens is, maken we alles definitief. Mocht een bepaald onderdeel niet meer beschikbaar zijn, dan leggen wij u een passend alternatief voor.

Stap 4 definitieve reisschema: Als alles is bevestigd, sturen wij u het definitieve reisschema.

Stap 5 evaluatie: Na afloop van de reis horen wij graag hoe de groepsreis is verlopen.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsreizen
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Welke mogelijkheden wilt u ter plaatse geregeld hebben? (door middel van aanvinken) *
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef