Groepsreis Keulen, Duitsland

Groepsreis Keulen Keulen groepsreis Keulen met een groep

Keulen is de vierde stad van Duitsland. De stad ligt aan de rivier de Rijn. Het oriëntatiepunt van Keulen is de bekende Dom. Het (zwartgeblakerde) bouwwerk ligt op een paar minuten lopen van het centraal station. De twee torens van De Dom zijn 157 meter hoog. U kunt De Dom bezoeken en de torens beklimmen. Op het plein waar De Dom staat, zitten ook andere bezienswaardigheden. Zo kunt u naar het Ludwig Museum, een museum voor moderne kunst. U kunt er onder meer de grootste collectie pop-art buiten de VS bekijken, onder meer met werk van Andy Warhol. Ook een aanrader is het Romeins-Germaans Museum. Dit museum, dat aan het Domplein ligt, is gebouwd op de resten van een Romeinse stadsvilla uit de derde eeuw na Christus. U ziet veel van de oude Romeinse stad, waarop het huidige Keulen is gevestigd. We stellen graag een unieke groepsreis voor u samen, u kunt vrijblijvend een offerte groepsreis Keulen aanvragen!

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde groepsreis naar Keulen

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde groepsreis naar Keulen te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze groepsreizen inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw medereizigers.

Onze sterke punten:

 • Persoonlijk contact voor en tijdens de groepsreis Keulen
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden een groepsreis Keulen volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze groepsreizen:

 • Wij bieden een uniek programma
 • Een groepsreis Keulen is inclusief verschillende avondprogramma’s
Veilig en voordelig een groepsreis naar Keulen inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een groepsreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw groepsreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige groepsreis naar de plaats(en) van bestemming. Een groepsreis doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een groepsreis Keulen regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Programma van uw groepsreis Keulen

4-daagse groepsreis Keulen

Hieronder vindt u een voorbeeldprogramma van een meerdaagse groepsreis Keulen. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Busreis Nederland – Keulen
Vroeg in de ochtend vertrekken we vanaf uw opstapplaats. Onderweg zullen we af en toe een korte stop maken. In de middag zullen we bij de accommodatie aankomen.

Dag 2 en 3 Excursies groepsreis Keulen
We kunnen tijdens de groepsreis diverse leuke excursies voor u verzorgen, zoals bijvoorbeeld een Keulse brouwerij tour, stadwandeling met gids of eventueel een bezoek aan het Ludwigmuseum. Keulen biedt vele verrassende mogelijkheden (zie excursiemogelijkheden).

Dag 4 Terugreis Keulen – Nederland
Na het ontbijt is het alweer tijd om afscheid te nemen van deze stad. En komt er een eind aan uw groepsreis.

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw groepsreis Keulen om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw groepsreis.

Foto album

Extra informatie

 • Boottocht over de Rijn
 • Dinercruise in de avond met livemuziek
 • Ludwigmuseum
 • Bezoek HSH-bank Arena, thuishaven van de voetbalclub Hamburg
 • Romeins-Germaans museum
 • Dom
 • Bezoek Rhein EnergieStadion de thuishaven van FC Köln
 • Stadwandeling met gids
 • Fietstocht met gids
 • Keulse brouwerij tour

U verblijft in een middenklasse hotel in Keulen, de kamers zijn voorzien van bad of douche, toilet, telefoon en tv. Deze hotels zijn gelegen in of op korte afstand van het centrum en hebben een goede verbinding per openbaar vervoer. De verzorging tijdens uw verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het is ook mogelijk een reis- of annuleringsverzekering via ons af te sluiten.

Annuleringsverzekering:
De premie van een annuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de totale reissom +
€ 3,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting (van het totaalbedrag aan premie en
poliskosten).

Reisverzekering:
De premie van een Europeesche reisverzekering is afhankelijk van welke
dekking u wenst af te sluiten. Vanaf € 2,65 per persoon per dag.

Van wens tot groepsreis in 5 stappen. Hoe gaat het boeken van uw groepsreis bij Veenstra Reizen in zijn werk? Er is veel voorbereiding nodig, zodat u tijdens uw groepsreis alleen voor aangename verrassingen komt te staan.

Stap 1 contact: De eerste stap om een groepsreis te boeken is persoonlijk contact met één van onze medewerkers.

Stap 2 ons voorstel: Op basis van uw wensen krijgt u van ons een reisvoorstel. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. Onze lokale kennis maakt het verschil, we komen met grote regelmaat op onze bestemmingen. Bovendien hebben we direct contact met onze lokale partners, zodat we weten wat zich ter plaatse afspeelt. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo een groepsreis tot een succes te maken.

Stap 3 definitieve boeking: Als ons reisvoorstel volledig naar uw wens is, maken we alles definitief. Mocht een bepaald onderdeel niet meer beschikbaar zijn, dan leggen wij u een passend alternatief voor.

Stap 4 definitieve reisschema: Als alles is bevestigd, sturen wij u het definitieve reisschema.

Stap 5 evaluatie: Na afloop van de reis horen wij graag hoe de groepsreis is verlopen.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsreizen
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Welke mogelijkheden wilt u ter plaatse geregeld hebben? (door middel van aanvinken) *
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef