Groepsreis Edinburgh, Schotland

Groepsreis Schotland Edinburgh groepsreis schotland Rosslyn Chapel

Edinburgh is een prachtige stad vol historische bouwwerken en omringd door indrukwekkende natuur. Niet voor niets wordt Edinburgh ook wel het ‘Rome van het noorden’ genoemd, de stad is namelijk gebouwd op zeven heuvels. Laat de sfeer van Edinburgh op u inwerken en ontdek de veelzijdigheid ervan, zoals het imposante Edinburgh Castle, de prachtige promenade van de Royal Mile in de Old Town, de vele musea en de schitterende parken. Ook op winkelgebied heeft Edinburgh een naam hoog te houden; Princes Street, het chique Stockbridge en Ocean Terminal bij de historische haven van Leith zijn hier een goed voorbeeld van. In de vele pubs en cafés zult u, onder het genot van een kop thee of een glas whisky, ongetwijfeld kennis maken met de wereldberoemde Schotse gastvrijheid. Edinburgh, een stad waar u nooit uitgekeken raakt! We stellen graag een unieke groepsreis voor u samen, u kunt vrijblijvend een offerte groepsreis Edinburgh aanvragen!

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde groepsreis naar Edinburgh

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde groepsreis naar Edinburgh te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze groepsreizen inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw medereizigers.

Onze sterke punten:

 • Persoonlijk contact voor en tijdens de groepsreis Edinburgh
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden een groepsreis Edinburgh volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze groepsreizen:

 • Wij bieden een uniek programma
 • Een groepsreis Edinburgh is inclusief verschillende avondprogramma’s
Veilig en voordelig een groepsreis naar Edinburgh inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een groepsreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw groepsreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige groepsreis naar de plaats(en) van bestemming. Een groepsreis doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een groepsreis Edinburgh regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Bij het plannen van een meerdaagse groepsreis zijn er verschillende belangrijke aspecten om rekening mee te houden. Hier zijn enkele belangrijke aspecten:

 1. Begeleiding: Zorg voor voldoende begeleiding tijdens de reis. Er moeten voldoende aanspreekpunten zijn tijdens de reis voor eventuele noodsituaties of problemen aan te pakken. Maak duidelijke afspraken over de verantwoordelijkheden en zorg ervoor dat ze goed voorbereid zijn op de reis.
 2. Teambuilding: Een meerdaagse groepsreis kan een geweldige gelegenheid zijn om aan teambuilding te doen. Overweeg activiteiten en bezoeken die de teambuilding bevorderen.
 3. Planning en logistiek: Een goede planning is essentieel om ervoor te zorgen dat de reis soepel verloopt. Denk aan zaken zoals transport, accommodatie, maaltijden, timing van activiteiten en vrije tijd. Zorg ervoor dat alle details van tevoren worden geregeld en communiceer duidelijk met medereizigers over het reisschema.
 4. Budget: Bepaal een realistisch budget voor de reis en zorg ervoor dat alle kosten worden gedekt, inclusief accommodatie, maaltijden, transport, entreegelden en eventuele extra activiteiten. Communiceer de reissom naar de medereizigers en zorg ervoor dat zij op de hoogte zijn van de kosten en betalingsvoorwaarden.
 5. Communicatie: Zorg ervoor dat er een duidelijke communicatie is met de medereizigers over de reis. Informeer hen over het reisplan, activiteiten, veiligheidsmaatregelen en eventuele bijzonderheden.
 6. Verzekering: Het is belangrijk om elke medereiziger te informeren of degene voldoende verzekerd is voor de reis. De verzekering biedt dekking voor medische kosten, annuleringen, verlies van bagage en andere mogelijke onvoorziene gebeurtenissen.

Door deze aspecten in overweging te nemen, kunt u een succesvolle en meerdaagse groepsreis plannen voor de medereizigers. Bij het samenstellen van een groepsreis is het belangrijk om te weten in welke periode u wilt reizen, hoeveel dagen de groepsreis duurt, het programma, de accommodatie en hoeveel deelnemers ermee gaan. Voor een groepsreis naar Edinburgh willen onze specialisten graag met u meedenken om een geweldige groepsreis te kunnen samenstellen. Wij sturen voor uw groepsreis naar Edinburgh graag geheel vrijblijvend een voorstel op maat. De vele mogelijkheden die Edinburgh biedt zorgen voor een onvergetelijke groepsreis. 

Volledig verzorgde groepsreis Edinburgh

Een volledige verzorgde groepsreis Edinburgh betreft van vervoer tot en met verblijf inclusief excursieprogramma is bij onze groepsreizen inbegrepen. Wellicht wilt u alleen bepaalde onderdelen bij ons boeken, zoals alleen de busreis of een busreis inclusief accommodatie. Ook dan kunt u bij ons terecht. Een groepsreis naar Edinburgh is zowel geschikt voor kleine of grote groepen. Hoe groter de groep, hoe mooier de uitdaging. Benieuwd naar een voorstel? Onze medewerkers helpen u graag met een groepsreis naar Edinburgh!

Programma van uw groepsreis Edinburgh

5-daagse groepsreis Edinburgh

Hieronder vindt u een voorbeeld programma van een meerdaagse groepsreis naar Edinburgh. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Heenreis
Vertrek richting IJmuiden voor de overtocht met DFDS Seaways richting Newcastle.

Dag 2 Rosslyn Chapel – ‘Scotch Whiskey Experience’
Aankomst Newcastle. In de middag bezoeken we Rosslyn Chapel o.l.v. een gids en aansluitend bezoeken we de ‘Scotch Whiskey Experience’. Vervolgens vervolgen we onze weg richting hotel.

Dag 3 Hooglanden
In de ochtend maken we een excursie door de hooglanden o.l.v. een gids, de middag kunt u naar eigen wens invullen.

Dag 4 Edinburgh Castle
’s Ochtends maken we een rondrit en kleine wandeling door de stad o.l.v. een gids met aansluitend een bezoek aan Edinburgh Castle. Na de lunch vertrekken we richting Newcastle voor de overtocht.

Dag 5 Terugreis
In de loop van de middag komen we aan bij uw opstapplaats en komt er een einde aan uw groepsreis Edinburgh.

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw groepsreis Edinburgh om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw groepsreis.

Foto album

Extra informatie

 • Stadswandeling met gids
 • Holyrood Palace
 • The Edinburgh Dungeon
 • Royal Mile
 • Edinburgh Castle
 • Craigmillar Castle
 • Whisky museum (whisky proeven)
 • Rosslyn Chapel (bekend van Da Vinci Code)

U verblijft in een middenklasse hotel in Edinburgh, de kamers zijn voorzien van bad of douche, toilet, telefoon en tv. Deze hotels zijn gelegen in of op korte afstand van het centrum en hebben een goede verbinding per openbaar vervoer. De verzorging tijdens uw verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het is ook mogelijk een reis- of annuleringsverzekering via ons af te sluiten.

Annuleringsverzekering:
De premie van een annuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de totale reissom +
€ 3,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting (van het totaalbedrag aan premie en
poliskosten).

Reisverzekering:
De premie van een Europeesche reisverzekering is afhankelijk van welke
dekking u wenst af te sluiten. Vanaf € 2,65 per persoon per dag.

Van wens tot groepsreis in 5 stappen. Hoe gaat het boeken van uw groepsreis bij Veenstra Reizen in zijn werk? Er is veel voorbereiding nodig, zodat u tijdens uw groepsreis alleen voor aangename verrassingen komt te staan.

Stap 1 contact: De eerste stap om een groepsreis te boeken is persoonlijk contact met één van onze medewerkers.

Stap 2 ons voorstel: Op basis van uw wensen krijgt u van ons een reisvoorstel. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. Onze lokale kennis maakt het verschil, we komen met grote regelmaat op onze bestemmingen. Bovendien hebben we direct contact met onze lokale partners, zodat we weten wat zich ter plaatse afspeelt. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo een groepsreis tot een succes te maken.

Stap 3 definitieve boeking: Als ons reisvoorstel volledig naar uw wens is, maken we alles definitief. Mocht een bepaald onderdeel niet meer beschikbaar zijn, dan leggen wij u een passend alternatief voor.

Stap 4 definitieve reisschema: Als alles is bevestigd, sturen wij u het definitieve reisschema.

Stap 5 evaluatie: Na afloop van de reis horen wij graag hoe de groepsreis is verlopen.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsreizen
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Welke mogelijkheden wilt u ter plaatse geregeld hebben? (door middel van aanvinken) *
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef