Groepsreis Brussel, België

Schoolreis atomium Brussel Brussel schoolreis Schoolreis Brussel

Brussel is een wereldstad met een intieme dorpse sfeer, deze proeft u op de befaamde Grote Markt met haar prachtige gildehuizen en gezellige terrassen. Vervolgens kiest u de weg al slenterend door de Beenhouwersstraat, met zijn restaurantjes, over de Zavel, met talloze antiekwinkeltjes en over het volkse Vossenplein. De hoofdstad van België mag dan minder tot de verbeelding spreken dan bijvoorbeeld Parijs of Londen, toch heeft Brussel veel te bieden als bestemming voor uw studentenreis of groepsreis. Winkels, musea, prachtige gebouwen, lommerrijke parken, u vindt het allemaal in Brussel. Maar natuurlijk heeft Brussel ook een overvloed in bars en restaurants, u komt er dus niks te kort. We stellen graag een unieke groepsreis voor u samen, u kunt vrijblijvend een offerte groepsreis Brussel aanvragen!

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde groepsreis naar Brussel

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde groepsreis naar Brussel te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze groepsreizen inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw medereizigers.

Onze sterke punten:

 • Persoonlijk contact voor en tijdens de groepsreis Brussel
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden een groepsreis Brussel volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze groepsreizen:

 • Wij bieden een uniek programma
 • Een groepsreis Brussel is inclusief verschillende avondprogramma’s
Veilig en voordelig een groepsreis naar Brussel inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een groepsreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw groepsreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige groepsreis naar de plaats(en) van bestemming. Een groepsreis doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een groepsreis Brussel regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Programma van uw groepsreis Brussel

3-daagse groepsreis Brussel

Hieronder vindt u een voorbeeld programma van een meerdaagse groepsreis Brussel. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 heenreis – Brussel
In de ochtend vertrekken we richting Oosterhout waar een kleine koffiestop gehouden wordt. Vroeg in de middag arriveren we in Brussel. Na een korte verkenning van het bruisende centrum nodigen wij u uit voor een uitgebreide stadsrondrit onder begeleiding van een gids. ’s Avonds heeft u volop gelegenheid om het centrum te verkennen.

Dag 2 Leuven – Brussel
De ochtend is gereserveerd voor een juweel van een kleinood, de pittorekse universiteitsstad Leuven, vlakbij Brussel met een wereldberoemd stadhuis en verstilde begijnhoven. In de middag is er de gelegenheid om in Brussel bijvoorbeeld één van de musea te bezoeken, zoals het automuseum. Of wilt  liever door de oude volkswijk Marollen slenteren of toch liever winkelen? Kortom keus genoeg om de middag naar eigen inzicht door te brengen.

Dag 3 Antwerpen – terugreis
Vandaag verlaten wij het prachtige Brussel en gaan we naar andere op en top Vlaamse stad, Antwerpen. De vogeltjesmarkt, het ‘Steen’, een kasteel dat als zeevaartmuseum wordt gebruikt, de diamantslijperijen, de havens… Het zijn slechts enkele rijkdommen die van Antwerpen een zeer aantrekkelijke stad maken. In de loop van de middag vertrekken we uit Antwerpen om de terugreis naar Nederland in te zetten. Onderweg houden we een stop zodat  nog even iets kun eten en vervolgens rijden we naar uw opstapplaats.

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw groepsreis Brussel om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw groepsreis.

Foto album

Extra informatie

 • Boottocht op zeekanaal Brussel
 • Autoworld
 • Ontdek Brussel per fiets
 • Het Belgisch Stripcentrum
 • Actieve wandeling
 • Atomium

U verblijft in een middenklasse hotel in Brussel, de kamers zijn voorzien van bad of douche, toilet, telefoon en tv. Deze hotels zijn gelegen in of op korte afstand van het centrum en hebben een goede verbinding per openbaar vervoer. De verzorging tijdens uw verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het is ook mogelijk een reis- of annuleringsverzekering via ons af te sluiten.

Annuleringsverzekering:
De premie van een annuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de totale reissom +
€ 3,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting (van het totaalbedrag aan premie en
poliskosten).

Reisverzekering:
De premie van een Europeesche reisverzekering is afhankelijk van welke
dekking u wenst af te sluiten. Vanaf € 2,65 per persoon per dag.

Van wens tot groepsreis in 5 stappen. Hoe gaat het boeken van uw groepsreis bij Veenstra Reizen in zijn werk? Er is veel voorbereiding nodig, zodat u tijdens uw groepsreis alleen voor aangename verrassingen komt te staan.

Stap 1 contact: De eerste stap om een groepsreis te boeken is persoonlijk contact met één van onze medewerkers.

Stap 2 ons voorstel: Op basis van uw wensen krijgt u van ons een reisvoorstel. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. Onze lokale kennis maakt het verschil, we komen met grote regelmaat op onze bestemmingen. Bovendien hebben we direct contact met onze lokale partners, zodat we weten wat zich ter plaatse afspeelt. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo een groepsreis tot een succes te maken.

Stap 3 definitieve boeking: Als ons reisvoorstel volledig naar uw wens is, maken we alles definitief. Mocht een bepaald onderdeel niet meer beschikbaar zijn, dan leggen wij u een passend alternatief voor.

Stap 4 definitieve reisschema: Als alles is bevestigd, sturen wij u het definitieve reisschema.

Stap 5 evaluatie: Na afloop van de reis horen wij graag hoe de groepsreis is verlopen.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsreizen
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Welke mogelijkheden wilt u ter plaatse geregeld hebben? (door middel van aanvinken) *
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef