Groepsreis Brugge, België

personeelsreis Brugge personeelsreis België busreis belgië

Brugge is eigenlijk één groot, romantisch openluchtmuseum met zo’n 2000 waardevolle gebouwen. Het middeleeuws stratenpatroon met de kronkelende ‘reien’ en de vele pittoreske binnen hofjes sieren het stadsbeeld. Brugge wordt ook wel het ‘Venetië’ van België genoemd wat zij te danken heeft aan de kronkelende reien (grachten) in het centrum. We stellen graag een unieke groepsreis voor u samen, u kunt vrijblijvend een offerte groepsreis Brugge aanvragen!

Tijdens een vaartocht kunt u volop genieten van de uitzichten op gevels, monumenten en bruggen die juist vanaf de waterkant zo goed te zien zijn. Ook kunnen wij u aanraden om Brugge te voet te ontdekken. Er is een wandelroute beschikbaar die u langs de meeste bezienswaardigheden voert. Waar u ook gaat tijdens uw groepsreis, keer op keer zult u verleid worden door die echte Brugse lekkernijen zoals chocolade, jenever, wafels en Vlaamse friet. Dat het goed eten is in Brugge blijkt ook wel uit de vele restaurants met één of meerdere sterren. Voor of na het eten kunt u in een van de vele cafeetjes terecht voor een goed Belgisch pintje.

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde groepsreis naar Brugge

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde groepsreis naar Brugge te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze groepsreizen inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw medereizigers.

Onze sterke punten:

 • Persoonlijk contact voor en tijdens de groepsreis Brugge
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden een groepsreis Brugge volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze groepsreizen:

 • Wij bieden een uniek programma
 • Een groepsreis Brugge is inclusief verschillende avondprogramma’s
Veilig en voordelig een groepsreis naar Brugge inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een groepsreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw groepsreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige groepsreis naar de plaats(en) van bestemming. Een groepsreis doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een groepsreis Brugge regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Programma van uw groepsreis Brugge

4-daagse groepsreis Brugge

Hieronder vindt u een voorbeeld programma van een meerdaagse groepsreis Brugge. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Heenreis – Antwerpen
’s Morgens vertrekt u vanaf uw opstapplaats en rijden we richting Antwerpen. Onderweg zal er een koffiestop gehouden worden en rond het middaguur komen we aan in het centrum van Antwerpen. De belangrijkste bezienswaardigheden zoals de Grote Markt, OLV-kerk en de vele gildehuizen zijn zeker de moeite waard om een bezoek aan te brengen. Aan het einde van de middag komen we aan in de stad Brugge waar we de komende drie nachten verblijven.

Dag 2 Brugge
Vandaag gaan we de stad Brugge verkennen. s ‘Ochtends maken we per rondvaartboot een tocht door de kronkelende grachten in het centrum. Tijdens deze vaartocht kunt u volop genieten van de uitzichten op gevels, monumenten en bruggen die juist vanaf de waterkant zo goed te zien zijn. Wij kunnen u aanraden om Brugge ’s middags verder te voet te ontdekken. Er is een wandelroute beschikbaar die u langs de meeste bezienswaardigheden voert. In de namiddag kunt u eventueel nog een bezoek brengen aan bierbrouwerij de Halve Maen, want een ‘Belgisch pintje’ kunt u eigenlijk niet overslaan.

Dag 3 West-Vlaanderen
Vanuit Brugge brengen we eerst een kort bezoek aan het IJzerfront, een herinneringsmonument aan de Vlaamse soldaten die gesneuveld zijn in de Eerste Wereldoorlog. Vervolgens rijden we door het Vlaamse land naar Ieper, waar oude gebouwen zoals de Lakenhal en het Belfort herinneren aan de gloriedagen van deze stand in de rijke Middeleeuwen.  Natuurlijk nemen we een kijkje in de raadzaal van het stadhuis aan de oude markt. Na de lunch rijden we door naar Veurne. De grote markt van Veurne is een waar museum van fraaie historische gebouwen. We keren langs de kust, via Nieuwpoort en Oostende terug naar Brugge.

Dag 4 Gent – terugreis
Na het ontbijt verlaten we het hotel en rijden we naar Gent. We maken hier een stadswandeling langs de belangrijkste bezienswaardigheden, zoals de St. Michielsbrug over de Leie, de Lakenhal, de Belfort en de St. Baafskerk. Na de stadswandeling heeft u nog even vrij in Gent om te lunchen. Aan het einde van de middag keren we huiswaarts, maar voordat u wordt afgezet bij uw opstapplaats genieten we nog even van het afscheidsdiner.

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw groepsreis Brugge om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw groepsreis.

Foto album

Extra informatie

 • Boottocht over de Reien
 • Groeningemuseum
 • Choco-story
 • Diamantmuseum
 • Frietmuseum
 • Basiliek van het Heilig Bloed
 • Stadswandeling met gids
 • Culinaire wandeling
 • Huisbrouwerij de Halve Maen

U verblijft in een middenklasse hotel in Brugge, de kamers zijn voorzien van bad of douche, toilet, telefoon en tv. Deze hotels zijn gelegen in of op korte afstand van het centrum en hebben een goede verbinding per openbaar vervoer. De verzorging tijdens uw verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het is ook mogelijk een reis- of annuleringsverzekering via ons af te sluiten.

Annuleringsverzekering:
De premie van een annuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de totale reissom +
€ 3,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting (van het totaalbedrag aan premie en
poliskosten).

Reisverzekering:
De premie van een Europeesche reisverzekering is afhankelijk van welke
dekking u wenst af te sluiten. Vanaf € 2,65 per persoon per dag.

Van wens tot groepsreis in 5 stappen. Hoe gaat het boeken van uw groepsreis bij Veenstra Reizen in zijn werk? Er is veel voorbereiding nodig, zodat u tijdens uw groepsreis alleen voor aangename verrassingen komt te staan.

Stap 1 contact: De eerste stap om een groepsreis te boeken is persoonlijk contact met één van onze medewerkers.

Stap 2 ons voorstel: Op basis van uw wensen krijgt u van ons een reisvoorstel. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. Onze lokale kennis maakt het verschil, we komen met grote regelmaat op onze bestemmingen. Bovendien hebben we direct contact met onze lokale partners, zodat we weten wat zich ter plaatse afspeelt. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo een groepsreis tot een succes te maken.

Stap 3 definitieve boeking: Als ons reisvoorstel volledig naar uw wens is, maken we alles definitief. Mocht een bepaald onderdeel niet meer beschikbaar zijn, dan leggen wij u een passend alternatief voor.

Stap 4 definitieve reisschema: Als alles is bevestigd, sturen wij u het definitieve reisschema.

Stap 5 evaluatie: Na afloop van de reis horen wij graag hoe de groepsreis is verlopen.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsreizen
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Welke mogelijkheden wilt u ter plaatse geregeld hebben? (door middel van aanvinken) *
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef