Groepsreis Ardennen, België

Ardennen groepsreis met Veenstra Reizen Ardennen groepsreis Groepsreis-met-een-groep-en-Veenstra-Reizen

De natuur van de Belgische Ardennen laat zich niet eenvoudig beschrijven. U kunt er dagen rondzwerven terwijl u geniet van uitgestrekte bossen, glooiende heuvels, rotspartijen en snelstromende riviertjes. Tijdens de groepsreis Ardennen maakt u kennis met een stukje avontuurlijk buitenland op slechts enkele reisuren van Nederland. De ideale bestemming voor een actieve groepsreis of een spannende survival week. We stellen graag een unieke groepsreis voor u samen, u kunt vrijblijvend een offerte groepsreis Ardennen aanvragen!

In het mooie Ourthe dal ligt het toeristische plaatsje Hotton, waar in de omgeving tal van outdoor activiteiten te organiseren zijn. In steengroeve de Bizonrock vinden de avontuurlijkste activiteiten plaats zoals abseilen, himalayabrug, klettersteig en tokkelen. Bij het stroomgebied van de rivier de Ourthe vinden onder andere klimmen, vlotbouwen en wildwater kanovaren plaats. Het avontuur tijdens de groepsreis Ardennen kan beginnen.

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde groepsreis naar de Ardennen

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde groepsreis naar de Ardennen te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze groepsreizen inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw medereizigers.

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de groepsreis Ardennen
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden een groepsreis Ardennen volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze groepsreizen:

  • Wij bieden een uniek programma
  • Een groepsreis Ardennen is inclusief verschillende avondprogramma’s
Veilig en voordelig een groepsreis naar de Ardennen inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een groepsreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw groepsreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige groepsreis naar de plaats(en) van bestemming. Een groepsreis doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een groepsreis Ardennen regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Programma van uw groepsreis Ardennen

4-daagse groepsreis Ardennen

Hieronder vindt u een voorbeeldprogramma van een meerdaagse groepsreis Ardennen. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Busreis Nederland – Ardennen 
Vroeg in de ochtend vertrekken we vanaf uw opstapplaats. Onderweg zullen we af en toe een korte stop maken. Aan het einde van de middag zullen we bij de accommodatie aankomen.

Dag 2, en 3 Excursies groepsreis Ardennen
We kunnen tijdens de groepsreis Ardennen diverse leuke excursies voor u verzorgen, zoals bijvoorbeeld hiking, klimmen & abseilen en mountainbiken. De Ardennen biedt vele mogelijkheden op het gebied van een actieve groepsreis (zie excursiemogelijkheden).

Dag 5 Terugreis Ardennen – Nederland
Na het ontbijt is het alweer tijd om afscheid te nemen van dit prachtige natuurgebied. En komt er een eind aan uw groepsreis Ardennen.

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw groepsreis Ardennen om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw groepsreis.

Foto album

Extra informatie

Boogschieten

Concentratie, zelfbeheersing, focus en stabiliteit: alles bij elkaar de benodigdheden voor een schot in de roos. Boogschieten is de ideale activiteit voor een leuke competitie met een groep. Wie scoort de meeste punten of schiet de meeste ballonnen kapot? Een instructeur geeft eerst uitleg over het boogschieten en daarna kunt u zelf aan de slag. De boog spannen, concentreren, mikken en schieten. Misschien bent u wel de eerste die een pijl in de roos schiet! Boogschieten is leuk voor iedereen en de omgeving van de Ardennen leent zich perfect voor deze outdooractiviteit.

v.a. € 12,50 (prijs per persoon)   

Klimmen & abseilen

In de Ardennen vindt u meerdere rotswanden waar perfect op geklommen kan worden. Op de rotsen klimmen is een onvergetelijke ervaring. Er zijn verschillende niveaus, dus er is voor iedereen wel een geschikte route. Een ervaren instructeur legt eerst uit hoe alles werkt en wat de veiligheidsregels zijn. Dan is het tijd om u vast te maken aan het touw en mag u omhoog! Zoek u weg op de rotswand en geniet, eenmaal boven, van het prachtige uitzicht dat u daar hebt. In plaats van beneden naar boven te klimmen kan u ook boven beginnen en vanaf daar naar beneden abseilen. Minder inspannend, maar net zo leuk!

v.a. € 29,- (prijs per persoon) 

Mountainbiken

Doordat de omgeving van de Ardennen heuvelachtig is en er veel bossen en ruige paden zijn, is het de ideale locatie voor een spannende mountainbiketocht. Mountainbiken in de Ardennen is geschikt voor zowel de echte waaghals als diegene die het wat rustiger aan wil doen. Klimmen, afdalen, door de modder crossen, scherpe bochten nemen, stunten… Het kan allemaal. Maar als u liever kalmpjes aan over een bospad rijdt, dan kan dat natuurlijk ook. De heuvels, beekjes, bossen en smalle paadjes maken de Ardennen een prachtige locatie voor een heerlijk dagje mountainbiken. En natuurlijk kunt u onderweg zo vaak stoppen als u wilt om even bij te komen en te genieten van de mooie uitzichten!

v.a. € 18,- (prijs per persoon) 

Kanovaren

De Lesse, Ourthe, Amblève en Semois zijn de bekendste rivieren die door de Ardennen stromen. De rivieren stromen lekker door, maar zijn niet extreem wild. Perfect voor een kanotocht dus! Langs de rivieren zijn verscheidene kanoverhuurbedrijven waar u met een groep het water op kunt. Lekker stroomafwaarts van de mooie natuur genieten, bij het eindpunt uitstappen en weer teruggebracht worden naar uw beginpunt: dat is pas relaxed! U kunt zo snel of langzaam gaan als u zelf wilt. Maakt u er een echte work-out van of toch maar een ontspannen tochtje? De keus is aan u. Een ding is in ieder geval zeker: nat wordt u toch wel!

v.a. € 8,- (prijs per persoon) 

Raften

Het is lang niet altijd mogelijk, maar als de waterstand toch een keer hoog genoeg is, dan is het ook echt een geweldig avontuur: raften in de Ardennen. Een spannende tocht op het water, waarbij samenwerken essentieel is. Een begeleider geeft eerst instructie over het raften en vertelt de veiligheidsregels. Dan begint de tocht, en samen bedwing je de rivier en stuurt u de raft de goede kant op. Soms vaart u een stukje rustig over de rivier, en soms komt u in een woeste stroomversnelling. Met een rafttocht op een rivier in de Ardennen kan het allemaal! De Ourthe is de meest geschikte rivier om op te raften, en op deze rivier kunt u samen echt snelheid maken. Dus helm op, peddel mee, zwemvest aan en gaan!

v.a. € 24,50 (prijs per persoon) 

Vlotten bouwen

Zijn uw knooptechnieken goed? Als u vlotten gaat bouwen, heeft u deze namelijk hard nodig. Met u groep krijgt u wat balken, touw en tonnen. En dan is de opdracht simpel: bouw een vlot dat stevig genoeg is voor een tochtje op de rivier! Goed samenwerken is hard nodig, met elkaar moet u beslissen wat de beste constructie zal zijn. Vlotten bouwen is een leuke activiteit in de natuur, en het wordt nog leuker als je de groep verdeelt in kleine groepjes. Welke groep heeft het beste bouwkundige inzicht en maakt het stevigste vlot? Als iedereen klaar is met bouwen mogen alle vlotten de rivier op, en dan zal snel duidelijk worden wat nou juist wel of juist niet een handige constructie was…

v.a. €12,50 (prijs per persoon) 

Paintballen

Gewapend met een verfgeweer gaat u het strijdveld in. Op het terrein zijn allerlei schuilplaatsen en attributen om u achter te verstoppen. U zoekt een tactische plek op. En dan begint het paintballen echt: de twee groepen proberen zo veel mogelijk verfkogels op elkaar te schieten en zo winnaar te worden van het spel. Paintballen is echt een enerverende activiteit, en u moet niet te bang aangelegd zijn! Spring van achter een oude jeep vandaan, schiet op de tegenstander en maakt dat u wegkomt. U moet je over het strijdveld begeven zonder geraakt te worden door de verfkogels. En dat is nog niet zo makkelijk! Dus vorm twee teams, ga de strijd met elkaar aan en vindt uit wie de beste paintballers zijn.

v.a. € 22,- (prijs per persoon) 

Speleologie

Speleologie is een tak van de wetenschap die zich bezighoudt met de studie van grotten. Een excursie speleologie in de Ardennen betekent echter niet dat je grotten gaat bestuderen. Nee, u moet er zelf in, op uw buik, kruipend over de grond, om u vervolgens door de smalste doorgangen heen te wurmen. Dat klinkt misschien niet heel aanlokkelijk, maar speleologie is echt een geweldige unieke ervaring. Een gids laat precies zien waar je langs moet en samen daal je af in een grot. Soms moet u stukjes klimmen of langs een modderig paadje naar beneden laten glijden. Enige lenigheid komt tijdens speleologie goed van pas. En dat u vies wordt staat vast, maar dat is het absoluut waard!

v.a. €17,50 (prijs per persoon) 

Fakkeltocht

De Ardennen is ook als het donker is geschikt voor leuke activiteiten. Ga bijvoorbeeld mee met een fakkeltocht, en ontdek de Ardennen op een unieke manier. In het donker ziet alles er toch weer heel anders uit, en de fakkels geven een sprookjesachtig gevoel. In de Ardennen kunt u de meest uitdagende activiteiten doen, zoals klimmen en raften, en dan is een wat rustigere activiteit voor de afwisseling ook wel fijn. Iedereen in de groep krijgt een fakkel, en samen wandel je door de mooie Ardennen. Een echte aanrader om de omgeving een keer in een ander licht te zien!

v.a. €9,50 (prijs per persoon) 

Hike met GPS

Een wandeltocht met GPS kunt u eigenlijk zien als een soort speurtocht. Aan het begin voert u coördinaten in die u brengen naar een bepaald punt. Hier moet u een opdracht doen, waarbij u de coördinaten voor het volgende punt kunt ontdekken. Zo gaat u van punt naar punt, ook wel ‘waypoints’ genoemd. Als team moet u samen de opdrachten oplossen, dus samenwerken is een belangrijk onderdeel van een GPS-tocht. Al wandelend kun je genieten van de mooie natuur en historische bezienswaardigheden. De tocht brengt u op plekken waar u anders niet zou komen, en het is dus de ideale manier om de omgeving te verkennen!

v.a. €9,50 (prijs per persoon) 

Hike met kaart en kompas

Wilt u graag de omgeving van de Ardennen verkennen, maar dan wel zonder GPS? Die elektronica, dat is niks voor u. Hadden ze vroeger toch ook niet? Daarom is een tocht met kaart en kompas eigenlijk ook veel echter, en waarschijnlijk ook een grotere uitdaging. Met uw groep krijg u eerst instructie over hoe een kompas precies werkt in combinatie met een kaart, en dan kan u op pad. Samen moet u de richting bepalen, om zo vervolgens de tocht af te leggen. Maar u moet natuurlijk niet de hele tijd op uw kompas en kaart kijken, daar is de omgeving veel te mooi voor. Tijdens de wandeling komt u langs de mooiste plekjes van de Ardennen en daar heeft u helemaal geen dure technologie voor nodig!

v.a. €6,50 (prijs per persoon)  

U verblijft in een middenklasse hotel, kamers zijn voorzien van bad of douche, toilet, telefoon en tv. De verzorging tijdens uw verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het is ook mogelijk een reis- of annuleringsverzekering via ons af te sluiten.

Annuleringsverzekering:
De premie van een annuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de totale reissom +
€ 3,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting (van het totaalbedrag aan premie en
poliskosten).

Reisverzekering:
De premie van een Europeesche reisverzekering is afhankelijk van welke
dekking u wenst af te sluiten. Vanaf € 2,65 per persoon per dag.

Van wens tot groepsreis in 5 stappen. Hoe gaat het boeken van uw groepsreis bij Veenstra Reizen in zijn werk? Er is veel voorbereiding nodig, zodat u tijdens uw groepsreis alleen voor aangename verrassingen komt te staan.

Stap 1 contact: De eerste stap om een groepsreis te boeken is persoonlijk contact met één van onze medewerkers.

Stap 2 ons voorstel: Op basis van uw wensen krijgt u van ons een reisvoorstel. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. Onze lokale kennis maakt het verschil, we komen met grote regelmaat op onze bestemmingen. Bovendien hebben we direct contact met onze lokale partners, zodat we weten wat zich ter plaatse afspeelt. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo een groepsreis tot een succes te maken.

Stap 3 definitieve boeking: Als ons reisvoorstel volledig naar uw wens is, maken we alles definitief. Mocht een bepaald onderdeel niet meer beschikbaar zijn, dan leggen wij u een passend alternatief voor.

Stap 4 definitieve reisschema: Als alles is bevestigd, sturen wij u het definitieve reisschema.

Stap 5 evaluatie: Na afloop van de reis horen wij graag hoe de groepsreis is verlopen.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsreizen
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Welke mogelijkheden wilt u ter plaatse geregeld hebben? (door middel van aanvinken) *
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef