Bus dagtochten binnen en buiten Nederland

Dagtochten met busvervoerHieronder vindt u alle bus dagtochten van Veenstra Reizen, voor jongeren en ouderen! Bovendien vullen we onze dagreizen regelmatig aan, dus kom regelmatig terug voor een kijkje in ons vernieuwde aanbod dagtochten. Dit zijn leuke daguitjes die we niet alleen binnen, maar ook buiten Nederland voor u organiseren. Van een dagtocht met de bus naar Lille tot een sfeervolle kerstmarkt dagtocht naar Duitsland of België!

Ons aanbod dagtochten is zeer gevarieerd, dus er is voor iedereen een leuk dagje uit te boeken. Bovendien zijn alle touringcars voorzien van: toilet, airconditioning, DVD- en audioapparatuur, (warme en koude) drankenfaciliteit, dubbele beglazing, voetsteunen, verstelbare rugleuning en luchtvering.

Rollator- en rolstoelvriendelijk

De dagtochten in samenwerking met de verschillende ledenverenigingen zijn rollator- en rolstoelvriendelijk. Tevens hebben we bij enkele andere dagtochten hier ook rekening mee gehouden.  U kunt ook gebruik maken van onze “deur tot deur service” (tegen een kleine toeslag). U wordt dan vanuit uw woonplaats naar de voor u dichtstbijzijnde opstapplaats gebracht.

Boek uw dagtocht vandaag nog online of bel 0511-541809 voor meer informatie.