Dagtochten

Bus dagtochten binnen en buiten Nederland

Hieronder vindt u alle bus dagtochten van Veenstra Reizen, voor jongeren en ouderen! Bovendien vullen we onze dagreizen regelmatig aan, dus kom regelmatig terug voor een kijkje in ons vernieuwde aanbod dagtochten. Dit zijn leuke daguitjes die we niet alleen binnen, maar ook buiten Nederland voor u organiseren. Van een dagtocht met de bus naar Lille tot een sfeervolle kerstmarkt dagtocht naar Duitsland of België!

17 reizen gevonden
dagtocht veluwse safari express
€ 99,- p.p.

Dagtocht Veluwse Safari Express

24-07-2024 & meerdere data
Tocht met de Veluwse Safari Express
3-Gangendiner
Bekijk reis
Dagtocht Miniatuurland – Ostfriesland
€ 95,- p.p.

Dagtocht Miniatuurland – Ostfriesland

29-08-2024
Bezoek Leeraner Miniaturland
Rondvaart Greetsiel
Bekijk reis
Bloeiende Heidetour Posbank
€ 89,- p.p.

Bloeiende Heidetour Posbank

30-08-2024 & meerdere data
Rondrit o.l.v. een gids
Bourgondisch buffet
Bekijk reis
Dagtocht Nationale Taptoe Rotterdam
€ 99,- p.p.

Dagtocht Nationale Taptoe Rotterdam

28-09-2024
1e rang ticket Nationale Taptoe
Bekijk reis
Musical 40-45
€ 179,- p.p.

Musical 40-45

05-10-2024 & meerdere data
Inclusief afscheidsdiner
Bekijk reis
1 2

Aanbod dagtochten

Ons aanbod dagtochten is zeer gevarieerd, dus er is voor iedereen een leuk dagje uit te boeken. Bovendien zijn alle touringcars voorzien van: toilet, airconditioning, DVD- en audioapparatuur, (warme en koude) drankenfaciliteit, dubbele beglazing, voetsteunen, verstelbare rugleuning en luchtvering.

Uw offerte op maat

Op zoek naar groepsdagtochten in binnen- en buitenland? Veenstra Reizen biedt u een uitgebreid programma groepsdagtochten aan met de bus. Veenstra Reizen is ISO 9001/14001 gecertificeerd wat u maximale garanties geeft op veiligheid, naleving rij- en rusttijden en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV.

We stellen graag een unieke dagtocht voor uw groep samen, uw wensenlijst is het uitgangspunt voor een verblijvende offerte op maat. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. De excursies worden uitgebreid beschreven. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo een dagtocht tot een succes te maken. Na afloop van de reis horen wij graag hoe de dagtocht is verlopen. Veenstra Reizen is uw betrouwbare partner voor al uw groepsdagtochten!

Boek uw dagtocht vandaag nog online of bel 0511-541809 voor meer informatie.

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef