Dagtocht Heineken Experience

Heineken Experience als dagtocht Veenstra Reizen en Heineken Experience Dagtocht Heineken Experience met Veenstra Reizen

Deze dagtocht inclusief de Heineken Experience is ideaal voor bierliefhebbers! De voormalige Heineken brouwerij staat als eerst op het programma tijdens deze dagtocht. Tot 1988 was deze brouwerij nog in werking maar vandaag de dag is dit gebouw omgebouwd tot een ware ‘Heineken Experience’! Tijdens deze rondleiding leert u alles over de geschiedenis van Heineken. Het leuke aan deze rondleiding is dat het een combinatie is van vroeger en het heden. U kunt de enorme silo’s, die dienden als opslagplaats van het mout en de koperen brouwketels van vroeger nog bewonderen maar u kunt ook interactieve spellen spelen, 140 jaar reclamespots van Heineken bekijken en uw eigen bierfles bottelen en personaliseren.

Beleef de dagtocht Heineken Experience met de app!

De brouwerij telt maar liefst 4 verdiepingen met 18 attracties waar u alles komt te weten over dit wereldberoemde biermerk. Sinds kort is het ook mogelijk de rondleiding te volgen door middel van de Heineken Experience App. Deze app vertelt je alles wat je nog niet wist! Heeft u geen smartphone? Dit is geen probleem, deze kunt u huren aan de kassa. Deze rondleiding is natuurlijk niet compleet zonder het proeven van een heerlijk koud biertje. Daarom staat er aan het einde van de tour een heerlijk biertje voor u klaar!

Na deze bijzondere belevenis heeft u nog vrije tijd in Amsterdam waar nog genoeg te beleven valt. Het centrum van Amsterdam telt veel bezienswaardigheden, waaronder de klassiekers als de Dam en de musea aan het Museumplein. Maar ook om te shoppen bent u hier aan het goede adres! Nadien wordt u met deze busreis veilig teruggebracht naar uw opstapplaats. 

Onze sterke punten:
  • Persoonlijk contact voor en tijdens de groepsdagtocht
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden groepsdagtochten volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze groepsdagtochten:
  • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
  • Bij onze groepsdagtochten heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een groepsdagtocht regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Inbegrepen

Inbegrepen
  • Vervoer
  • Rondleiding Heineken brouwerij
  • Koffie/thee met iets lekkers
  • Vrije tijd Amsterdam

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsdagtochten / personeelsuitjes
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Extra (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef