Fabrieksbezoeken boeken bij Veenstra Reizen

Fabrieksbezoeken met Veenstra Reizen

Kies uit een breed aanbod fabrieksbezoeken dat uitsluitend te boeken is bij Veenstra Reizen! Ieder fabrieksbezoek wordt inclusief busvervoer aangeboden en is geschikt voor zowel grote als kleine groepen! Natuurlijk hebben wij een grote keuze dagtochten voor u, van een dagje naar een chocoladefabriek tot de bekende Porsche autofabriek. Voor iedere groep kunnen we een geschikt dagtocht naar een fabriek organiseren.

We hebben een uiteenlopend aanbod fabrieksbezoeken voor u samengesteld, waarvoor u hieronder eenvoudig een offerte aanvraagt. Denk bijvoorbeeld aan een uitje naar de Heineken Experience of een fabrieksbezoek naar  de VW Fabriek in Emden! Meer geïnteresseerd in een 2-daagse fabriek excursie? Bezoek dan de Meyerwerft, VW fabriek en Airbus Hamburg tijdens een fabriek excursie van 2 dagen.

Het voordeel om met de bus te reizen is dat u geen parkeerzorgen heeft en dat u comfortabel en veilig met de bus heen en terug wordt gebracht. Wellicht wilt u van te voren nog genieten van een goed diner, dit is allemaal mogelijk bij Veenstra Reizen. Zo bent u met uw groep een gezellige dag of avond weg waarbij aan alles gedacht is.

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de fabriek excursie
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden fabrieksbezoeken volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze fabrieksbezoeken:

  • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
  • Bij onze fabrieksbezoeken heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een fabriek excursie regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Veenstra Reizen heeft de beschikking over een ruime capaciteit en diversiteit aan touringcars / bussen. Bij Veenstra Reizen heeft u direct en persoonlijk contact, u heeft dan ook voor alle fabrieksbezoeken een vast contactpersoon. Samenwerking en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel, want samen met u zorgen we ervoor dat de fabriek excursie een succes wordt. Neem vandaag nog contact met ons op via info@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Fabrieksbezoeken

Offerte aanvraag groepsdagtochten / personeelsuitjes
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Extra (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef