Actief bedrijfsuitje boeken bij Veenstra Reizen

Bedrijfsuitje actief Friesland

Een actief bedrijfsuitje is een daguitje waar enige lichamelijke inspanning voor vereist is. En Veenstra Reizen heeft een groot aanbod van deze actieve bedrijfsuitjes voor u en uw personeel. Denk bijvoorbeeld aan een dagje blokarten op de wadden, een paintball wedstrijd in de bossen of een unieke kookworkshop! Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken en we kunnen het voor u realiseren, dus vraag snel een offerte aan voor een actief bedrijfsuitje.

We hebben een uiteenlopend aanbod bedrijfsuitjes voor u samengesteld, waarvoor u hieronder eenvoudig een offerte aanvraagt. Denk bijvoorbeeld aan een uitje naar Holland zingt Hazes of een fabrieksuitje naar  de VW Fabriek in Emden! Meer geïnteresseerd in ontspannende bedrijfsuitjes? Bezoek dan de musical Soldaat van Oranje of Holiday on Ice. Bovendien is het mogelijk om meerdaagse personeelsreizen te boeken bij Veenstra Reizen. Dit betekent dat het zelfs mogelijk is om een actief bedrijfsuitje elders in het land (of zelfs in het buitenland) te plannen. 

Het voordeel om met de bus te reizen is dat u geen parkeerzorgen heeft en dat u comfortabel en veilig met de bus heen en terug wordt gebracht. Wellicht wilt u van te voren nog genieten van een goed diner, dit is allemaal mogelijk bij Veenstra Reizen. Zo bent u met uw groep een gezellige dag of avond weg waarbij aan alles gedacht is.

Bedrijfsuitjes met Veenstra Reizen

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens een actief bedrijfsuitje
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden een actief bedrijfsuitje volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan een actief bedrijfsuitje bij Veenstra Reizen:

  • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
  • Bij een actief bedrijfsuitje heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook het gehele actief bedrijfsuitje bij ons
  • Heeft u meerdere bedrijfsuitjes per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting
Veilig en voordelig een actief bedrijfsuitje inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw bedrijfsuitje is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige busreis naar de plaats(en) van bestemming. Een bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Dat is wel zo’n veilig gevoel als u een bedrijfsuitje boekt. Bij Veenstra Reizen kunt u een actief bedrijfsuitje regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Specialist in bedrijfsuitjes en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde bedrijfsuitjes en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde busreizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Voorbeeldprogramma van een actief bedrijfsuitje

Actief bedrijfsuitje in Delft

Hieronder vindt u een voorbeeldprogramma van een actief bedrijfsuitje in Delft. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dagprogramma actief Delft

Aan het begin van de ochtend begint het personeelsuitje naar Delft. Na aankomst heeft u een keuze uit een 4-tal activiteiten, namelijk een rondleiding bij Royal Delft, rondleiding TU Delft, Delft per step te gaan verkennen of u brengt een bezoek onder leiding van een gids aan de Nieuwe Kerk en Oude Kerk. Aan het begin van de middag heeft u de gelegenheid om te gaan lunchen. In de middag heeft u vrije tijd om de stad te gaan verkennen. Het personeelsuitje wordt afgesloten met een goed verzorgd 3-gangendiner.

Rondleiding Royal Delft
Bij de Koninklijke Porceleyne Fles/Royal Delft wordt het wereldberoemde Delfts Blauw volledig met de hand beschilderd volgens eeuwenoude tradities. Bij de Royal Delft Experience ontdekt u de complete geschiedenis en het productieproces van het Delfts aardewerk.

Rondleiding TU Delft
Voor iedereen die wel eens achter de schermen wil kijken van de TU Delft is er nu de backstage tour, hierin bezoekt u als groep onder leiding van een student, allerlei spectaculaire labs en onderzoeksfaciliteiten op de campus. Een unieke blik achter de schermen in de wereld van techniek en wetenschap.

Delft per step
Op de step komt u samen met de gids langs de mooiste plekjes van Delft. De gids vertelt u de verhalen van Willem van Oranje, Vermeer, het Delftsblauw, de Delftse grachtenpanden en nog veel meer wat Delft zo aantrekkelijk maakt. Wilt u liever zelf Delft ontdekken? Kies voor de activiteit ‘‘Escape the City’’. Met een kaart van Delft, is het aan u de opdracht om aan de hand van foto’s en de kaart de interactieve puzzel op te lossen.

Delft met de Nieuwe Kerk en Oude Kerk
Van ver ziet u de bijna 110 meter hoge spitse toren van de Nieuwe Kerk, de op één na hoogste kerktoren van ons land. Op een paar honderd meter van de Nieuwe Kerk ligt de Oude Kerk, door Delftenaren ook wel de ‘Scheve Jan’ genoemd vanwege de markante scheve toren. Beide kerken hebben nationale allure door de graven van Hollandse beroemdheden. Onder leiding van een gids bezoekt u beide kerken.

Veenstra Reizen heeft de beschikking over een ruime capaciteit en diversiteit aan touringcars / bussen. Bij Veenstra Reizen heeft u direct en persoonlijk contact, u heeft dan ook voor alle bedrijfsuitjes een vast contactpersoon. Samenwerking en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel, want samen met u zorgen we ervoor dat een actief bedrijfsuitje een succes wordt. Onze medewerkers zetten zich volledig in voor een actief bedrijfsuitje om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor een actief bedrijfsuitje. Neem contact met ons op via groepsreizen@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Actief bedrijfsuitje met Veenstra Reizen

Offerte aanvraag groepsdagtochten / personeelsuitjes
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Extra (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef